Nokia 603 FP2 HAZAN EDITION™ v4.3.1 [113.010.1506] GÜNCELLENDİ!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
çok sağol abi hepsini indircem bide 4.0.1 versiyonunu göremedim orda joslog modu tek işlemle yükleyip kaldırma özelliği vardı o versiyonu da yükler misin çok şey istedm dimi :) 4.0.1 adı altında 4.1.1 var abi rapidde

Aslinda yeni versiyonda o sistemin daha gelismis versiyonunu koymaya calisiyorum. istersen bekle. Yeni versiyonda "YOK-YOK!" olacak insallah.
v4.0.1'deki joshlog biraz kusurluydu. gorevini yerine getiriyordu fakat bug'lar vardi. daha kusursuz bir komut istemi ile yeniden duzenlemeye calisiyorum.

BU arada v4.0.1 i de yukluyorum su an. :oke:

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
abi öyle yok yok deyince heycan yaptım valla ben beklerim son cfw ni:)emeğine sağlık 4.0.1 i de indiriyorum simdi

Pringles

Pringles

Üye
Bende heyecanlandım :D

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
abi öyle yok yok deyince heycan yaptım valla ben beklerim son cfw ni:)emeğine sağlık 4.0.1 i de indiriyorum simdi

Yok Yok derken, farkli bir yontem deniyorum (kendime gore). basarabilirsem baya bir memnun kalacagini dusunuyorum :D

- - - Eklendi - - -

Bende heyecanlandım :D

Bende ugrasirken heyecanlaniyorum, baya bir asama kaydettim (bazi konularda sifirdan ogrenmem gereken seyler oldugu icin cok ugrasiyorum) gozlerim agridi artik. :pc:

Pringles

Pringles

Üye
Bende ugrasirken heyecanlaniyorum, baya bir asama kaydettim (bazi konularda sifirdan ogrenmem gereken seyler oldugu icin cok ugrasiyorum) gozlerim agridi artik. :pc:

Aceleye gerek yok abi :D

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
ya helal olsun sana gerçekten o kadar uğraşıyosun bizler için abi valla hakkını helal et.görüşlerimizle hareket etmen ayrı bi güzellik.merakla bekliyorum ben su yazılımını abi

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
ya helal olsun sana gerçekten o kadar uğraşıyosun bizler için abi valla hakkını helal et.görüşlerimizle hareket etmen ayrı bi güzellik.merakla bekliyorum ben su yazılımını abi

Bu ise son vermeden olabildigince guzel olsun istiyorum, amacim bu. Sagolasiniz sizlerinde ilgisi olmasa coktan yelkenleri suya indirmistim :D

Valla olursa guzel olacak. Benim icad ettigim birsey degil, ben sadece duzenlemeye calisiyorum. Yapilmis calismalardan feyz alip, ornekleri inceleyerek mucadele ediyorum. Malumdur ki yazilimsal anlamda ciddi bir altyapim olmadigi icin ornekler uzerinden hareket ediyorum, kimi yerde de kendim komuta ve kod giriyorum. Sonucta hak yememek lazim, olabildigince ozgun olsun istiyorum.

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
içeriği nelerden oluşacak biraz tüyo ver abi :) zaten özgün olur senin cfwler çünkü önceki 4.1.1 de tema efektini tek tikla kapatıyoduk o çok iyiydi başka cfw de yoktu mif editor falan.abi bide ne zamana biter bu çalışma ?

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
içeriği nelerden oluşacak biraz tüyo ver abi :) zaten özgün olur senin cfwler çünkü önceki 4.1.1 de tema efektini tek tikla kapatıyoduk o çok iyiydi başka cfw de yoktu mif editor falan.abi bide ne zamana biter bu çalışma ?

En kisa zamanda bitirmeyi umuyorum. Tiyo yok :D son guncellemeler dahil bir cfw olacak. Ekstralari biraz daha fazla tabiki :D

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
şimdi daha da merak etmeye başladım :) klavye görünümü iphone gibi olsa bide böyle metro tarzı tema falan.yada bu söyledklerm bsit kalıyodur :) bide hd duvar kagıtları.joshlog mod :) ben heyecan yaptım en iyisi mi beklemeek :)

Pringles

Pringles

Üye
[URL="http://www.maxicep.com/uyeler/uye-813983/cuneytttttt/"' Alıntı:
cuneytttttt[/URL]
]şimdi daha da merak etmeye başladım :) klavye görünümü iphone gibi olsa bide böyle metro tarzı tema falan.yada bu söyledklerm bsit kalıyodur :) bide hd duvar kagıtları.joshlog mod :) ben heyecan yaptım en iyisi mi beklemeek :)

Katılıyorum abi :)

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
şimdi daha da merak etmeye başladım :) klavye görünümü iphone gibi olsa bide böyle metro tarzı tema falan.yada bu söyledklerm bsit kalıyodur :) bide hd duvar kagıtları.joshlog mod :) ben heyecan yaptım en iyisi mi beklemeek :)

He he :D

Biliyorsun ki ben genelde fazla ozellestirmek taraftari degilim, sebebi de malum. Herkesin zevki farkli. Bu nedenle ortalama bir cfw yapmaya gayret ediyorum. Hackli olmasi sayesinde dilediginiz gibi ekleme ve cikarma yapabilirsiniz.

Kendine ozgu bir cfw olsun istiyorum, fakat eminim ki kafamdakileri oturtabilirsem bu CFW digerlerinden ayri olacak. Bu cumlelerimi okuyanlarda sanmasinlar ki mucize yaratacagim, sadece kullanim ve ozellestirme kolayligi saglayacak bazi programlari entegre etmeye calisiyorum. Kisacasi farkli olacagini umuyorum. :)

- - - Eklendi - - -

Bu arada nasipse sadece joshlog ile sinirli olmayacak ;)

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye

He he :D

Biliyorsun ki ben genelde fazla ozellestirmek taraftari degilim, sebebi de malum. Herkesin zevki farkli. Bu nedenle ortalama bir cfw yapmaya gayret ediyorum. Hackli olmasi sayesinde dilediginiz gibi ekleme ve cikarma yapabilirsiniz.

Kendine ozgu bir cfw olsun istiyorum, fakat eminim ki kafamdakileri oturtabilirsem bu CFW digerlerinden ayri olacak. Bu cumlelerimi okuyanlarda sanmasinlar ki mucize yaratacagim, sadece kullanim ve ozellestirme kolayligi saglayacak bazi programlari entegre etmeye calisiyorum. Kisacasi farkli olacagini umuyorum. :)

- - - Eklendi - - -

Bu arada nasipse sadece joshlog ile sinirli olmayacak ;)

çok haklısın abi.ben heyecandan sıraladım valla bu seyleri :) bu arada joshlog + maximod tarzı bişey mi olacak ki.tüyooo ver :)

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
çok haklısın abi.ben heyecandan sıraladım valla bu seyleri :) bu arada joshlog + maximod tarzı bişey mi olacak ki.tüyooo ver :)

Maximod'u dileyen kurabilir. (Maximod ayri bir guzellik)

Bir aksilik olmazsa; yakinda goreceksin kardesim, dua etki problemleri cozebileyim. ;)

Fazla tuyo veremiyorum, malum bir aksilik olurda yapamazsam size karsi mahcup olmak istemem.

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
doğru diyosun ama bu merak duygusu insanı bitiriyor ama beklicez artık yapcak bişey yok :)

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
cuneytttttt

cuneytttttt

Üye

:ehe

Yapacak birsey var, seni kullaniciliktan CFW yapimina alalim 603 icin sende ver coskuyu ;)

olur valla az çok öğrendim bişeyler her hafta bi cfw çıkartırım mesela windows 8 cfwsi yaparım.forumda 5800 a yapmışlar windows 8 cfw si belle de niye yok diye düşündüm yapmak lazım abi :)

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
olur valla az çok öğrendim bişeyler her hafta bi cfw çıkartırım mesela windows 8 cfwsi yaparım.forumda 5800 a yapmışlar windows 8 cfw si belle de niye yok diye düşündüm yapmak lazım abi :)

Symbian'i kendi orjinalliginde seviyorum :D

Fakat zevkler ayri bir mevzu. Bence CFW isine basla derim. Farkli yorumlanmis Alternatif CFW'ler olursa guzel olur diye dusunuyorum.

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
başlıcam da önce bi yds sınavı var sonra da vizeler başlıyo temmuzda da a grubu kpss sınavı var.bunlardan bunaldığımda forumda dolasıyorum iyi oluyo ama cfw kapsamlı bi iş.eğer el atarsam devrim biteliğinde işler çıkartabilrm

Üst Alt