Silinen Üye 14714
Kapalı Hesap
bencede yeni bir versiyon güzel olur şimdiden eline sağlık...
Tesekkur ederim. Hep beraber gorecegiz. 
bencede yeni bir versiyon güzel olur şimdiden eline sağlık...
Tesekkur ederim. Hep beraber gorecegiz. 
resmen final the best hazan edition geliyor![]()

Ver coskuyu verrrrr![]()

cosku degil abi onceki cfw lerin ne kadar basarili oldugu ortada ona dayanarak dedim![]()

Rapidden kaldirdim sadece. Bir ara yuklemeye calisirim. Fakat yeni surumu bitirebilirsem hepsini beraber yuklerim.![]()
yeni sürümle beraber hepsini indircemm
yeni sürümm öyle miyeni sürümle beraber hepsini indircemm
![]()

inşallah en kısa zamanda yaparsınbişey sorcam bu fp1 klavyesini fp2 ye modlamak mümkün mü biliyosun herkes fp2 ye geçti diye pişman bari fp1 klavyesini kullanalım.tüm temalara da uyumlu fp1 klavyesi.eğer olursa bu yapacağın yeni cfw ye uygulaman mümkün müdür abi?
Eger mumkun olurda bir mod/yama cikarsa elimden geleni yaparim. Fakat sunu da belirteyim bunu verilmis bir soz olarak kabul etme kardesim, nasipse yeni CFW yapacagim. Yapamazsam ne olur kizma
Mumkun olsaydi benden once forumumuzda konusu acilirdiEger mumkun olurda bir mod/yama cikarsa elimden geleni yaparim. Fakat sunu da belirteyim bunu verilmis bir soz olarak kabul etme kardesim, nasipse yeni CFW yapacagim. Yapamazsam ne olur kizma
![]()
sonuçta musait olamayabilirsin çünkü bu cfw işi çok uzun ve kapsamlı bir iş
yok abi kızmak ne haddimesonuçta musait olamayabilirsin çünkü bu cfw işi çok uzun ve kapsamlı bir iş
![]()

abi ilk sayfada sadece 4.1.1 sürümü mü var diğerlerini kaldırdın mı önceki versiyonlarını koleksiyonuma ekleyecektim de
- - - Eklendi - - -
abi ilk sayfada sadece 4.1.1 sürümü mü var diğerlerini kaldırdın mı önceki versiyonlarını koleksiyonuma ekleyecektim de![]()

işte bu ya hemen indiriyorum hepsini![]()
sadece 4.1.1 var ilk sayfada 
işte bu ya hemen indiriyorum hepsini
- - - Eklendi - - -
abi bulamadımsadece 4.1.1 var ilk sayfada
![]()