Nokia 603 FP2 HAZAN EDITION™ v4.3.1 [113.010.1506] GÜNCELLENDİ!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
resmen final the best hazan edition geliyor :)

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
cosku degil abi onceki cfw lerin ne kadar basarili oldugu ortada ona dayanarak dedim :)

Utandirma beni uleynnnn :D

Sagol kardesim, insallah beklentilerinizi karsilayabilecek bir CFW ile sizlere tesekkur edebilecegim.

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
ona şüphe yok abi illa ki güzel olur :) tarihi belli mi son cfw nin

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Suan ufak ufak uzerinde calisiyorum. Islerim ve egitim hayatim yogun olmasa 1 haftada hazirlardim. Birde onceki surumlerden farkli bir ozellik oturtmaya calisiyorum, zamanimi ve dikkatimi en cok bu konu aliyor. Neyse gec olsun guzel olsun diyelim :)

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
bencede gec olsun guzel olsun sikinti degil hic :) egitim derken universite mi

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Evet.

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
abi ilk sayfada sadece 4.1.1 sürümü mü var diğerlerini kaldırdın mı önceki versiyonlarını koleksiyonuma ekleyecektim de :)

- - - Eklendi - - -

abi ilk sayfada sadece 4.1.1 sürümü mü var diğerlerini kaldırdın mı önceki versiyonlarını koleksiyonuma ekleyecektim de :)

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Rapidden kaldirdim sadece. Bir ara yuklemeye calisirim. Fakat yeni surumu bitirebilirsem hepsini beraber yuklerim. :oke:

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
Rapidden kaldirdim sadece. Bir ara yuklemeye calisirim. Fakat yeni surumu bitirebilirsem hepsini beraber yuklerim. :oke:

yeni sürümm öyle mi :) yeni sürümle beraber hepsini indircemm:)

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
inşallah en kısa zamanda yaparsın :) bişey sorcam bu fp1 klavyesini fp2 ye modlamak mümkün mü biliyosun herkes fp2 ye geçti diye pişman bari fp1 klavyesini kullanalım.tüm temalara da uyumlu fp1 klavyesi.eğer olursa bu yapacağın yeni cfw ye uygulaman mümkün müdür abi?

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
inşallah en kısa zamanda yaparsın :) bişey sorcam bu fp1 klavyesini fp2 ye modlamak mümkün mü biliyosun herkes fp2 ye geçti diye pişman bari fp1 klavyesini kullanalım.tüm temalara da uyumlu fp1 klavyesi.eğer olursa bu yapacağın yeni cfw ye uygulaman mümkün müdür abi?

Mumkun olsaydi benden once forumumuzda konusu acilirdi :D Eger mumkun olurda bir mod/yama cikarsa elimden geleni yaparim. Fakat sunu da belirteyim bunu verilmis bir soz olarak kabul etme kardesim, nasipse yeni CFW yapacagim. Yapamazsam ne olur kizma ;)

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye

Mumkun olsaydi benden once forumumuzda konusu acilirdi :D Eger mumkun olurda bir mod/yama cikarsa elimden geleni yaparim. Fakat sunu da belirteyim bunu verilmis bir soz olarak kabul etme kardesim, nasipse yeni CFW yapacagim. Yapamazsam ne olur kizma ;)

yok abi kızmak ne haddime :) sonuçta musait olamayabilirsin çünkü bu cfw işi çok uzun ve kapsamlı bir iş:)

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
yok abi kızmak ne haddime :) sonuçta musait olamayabilirsin çünkü bu cfw işi çok uzun ve kapsamlı bir iş:)

Anlayisin icin tesekkur ederim kardesim :)

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Onceki surumleride ekledim kardesim. :oke:

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
çok sağol abi hepsini indircem bide 4.0.1 versiyonunu göremedim orda joslog modu tek işlemle yükleyip kaldırma özelliği vardı o versiyonu da yükler misin çok şey istedm dimi :) 4.0.1 adı altında 4.1.1 var abi rapidde

Üst Alt