gerçekten yaparım.çünkü sevdiğim işleri yapmak güzel oluyor.ama çok araştırmam lazım üzerinde çalışmam lazım abi
- - - Eklendi - - -
bu arada video pro programını gömer misin cfw ye![]()
abi unutma ya çok güzel bi program o.normalde çalışmıyor ama gömülü halde çalışıyor.bu arada kaç gün sonra çıkacak hazan cfw![]()
Cfw Ne Zaman Çıkacak Ya![]()
Nasipse ve aksilik olmazsa yakindir![]()

yakındırdaki k yi r yap abi yarın olsun![]()

yoksa 1 nisanda mı çıkıyor![]()
neden olmasin guzel bir tarih

eline sağlık süüpper ama bir sorun var bazı programlarda yazı yazmak için klavye çıkmıyor örneğin fatih sms programıında numara yazamıyorum klavye çıkmıyor sadece benden kaynaklu olabilirmi yoksa hep simi öle
abi sakın sakınbize şaka yapma
![]()
Sistemin genel isleyisinde klavyede sorun yoksa kullandigin programlarla CFW de kullanilmis olan klavye modu ile ilgili bir sorun yasiyor olabilirsin.
Bunun cozumu dilersen rofs3 icinden "qmltouchinput.dll" dosyasini sil ve oyle flashla. boylelikle CWF'nin orjinal klavye modunu kullanacaksin. Birde oyle gozlemlersin
- - - Eklendi - - -
sağol kardeş çok teşekkürler sıfır pürüz cfw ilk defa kullanıyorum ayakta alkışyoruz seni
senin emeklerine sağlık abimbu arada rofs3 te private resoure sys system dosyaları var qmltouchinput.dll dosyası hangi klasorde? yavaş yavaş öğrenmem lazım bu cfw işini
![]()
Sistemin genel isleyisinde klavyede sorun yoksa kullandigin programlarla CFW de kullanilmis olan klavye modu ile ilgili bir sorun yasiyor olabilirsin.
Bunun cozumu dilersen rofs3 icinden "qmltouchinput.dll" dosyasini sil ve oyle flashla. boylelikle CWF'nin orjinal klavye modunu kullanacaksin. Birde oyle gozlemlersin
- - - Eklendi - - -
sağol kardeş çok teşekkürler sıfır pürüz cfw ilk defa kullanıyorum ayakta alkışyoruz seni
Rica ederim kardesim,
Elimden geleni yapmaya calisiyorum.
abi forumda sistem modlama bolümünde tarayıcıyı fixlemişler onuda eklermisin.mod olarak kullanılamıyormuş