Telefon Tavsiyesi Nokia 5800'mı - Samsung S5620 Monte'mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia 5800'mı? Samsung Monte'mi?

• Kullanılan toplam oy
    43
  • Anket kapatılmış .
Progressivity

Progressivity

Üye
ben 5800 ı tercih ederim.çünkü s5620 den daha fazla özelliğe sahip.s5620 alacağına üstüne biraz daha para koy nokia 5800 al :oke:

üstüne para koymasına gerek yok ztn 5800 monteden daha ucuz şuan

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim şu anda aklımda 5800 var... ama yorumlara devam edin bilgilenmek isterim.

emre1000c

emre1000c

Üye
s5620 Monte Tabiki. Her yönüyle 1000 Basar. Hem daha havalı görünümü var ;)

atakax

atakax

Üye
5800 ı okdar sevmememe rağmen her samsungtan iyidir sakın samsung alma (işletim sistemi standart olanlardan bahsediyorum) montede standar işletim sistemi var yani java tabanlı sakın derim 5800 hiç olmazsa symbian

korlof

Üye
Bir dönem bu konuda bende çok araştırdım. Şu an Nokia 5800 kullanıyorum ve çok memnunum. Samsung Monte.de avantaj dokunmatiği daha iyi ve tasarımı daha ince.
Bir şeyi beğenme / beğenmeme subjektif ve aslında neye önem verdiğinize göre çok değişir. Eğer sizin için şirket maillireni almak (push mail) önemli ise Nokia5800.
Eğer telefonuma yeni programlar kurmak, yeni temalar denemek vb hoşuma gidiyor derseniz İşletim sistemi olan bir telefon tavsiye ederim. (Nokia Symbian S60v5 sistemini kullanıyor.) Örneğin ben bu konuya çok önem veriyorum. Kimi zaman o kadar güzel programlar görüyor ve kullanıyorum ki artık işletim sistemi yoksa(program yükleme vb) artık o telefonlara bakmıyorum bile. Samsung fun club kurdu bir keresinde baktım, her ürün paralı şaşırdım kaldım. Nokialar için Ovi store mağazasındaki programların hepsi ücretsiz ve hemen yükleyebiliyorsunuz.
Ben her iki telefonu da inceledim. Samsung dokunmatik ve ince yapısıyla gerçekten güzel bir telefon. Ama nokia 5800 bu konularda biraz daha kötü olmasına rağmen içinde yok yok diyebilirim. Herşey düşünülmüş ve 500 TL gibi bir fiyata inanılmaz kaçırmayın derim.

GANG BANG

GANG BANG

Üye
Bir dönem bu konuda bende çok araştırdım. Şu an Nokia 5800 kullanıyorum ve çok memnunum. Samsung Monte.de avantaj dokunmatiği daha iyi ve tasarımı daha ince.
Bir şeyi beğenme / beğenmeme subjektif ve aslında neye önem verdiğinize göre çok değişir. Eğer sizin için şirket maillireni almak (push mail) önemli ise Nokia5800.
Eğer telefonuma yeni programlar kurmak, yeni temalar denemek vb hoşuma gidiyor derseniz İşletim sistemi olan bir telefon tavsiye ederim. (Nokia Symbian S60v5 sistemini kullanıyor.) Örneğin ben bu konuya çok önem veriyorum. Kimi zaman o kadar güzel programlar görüyor ve kullanıyorum ki artık işletim sistemi yoksa(program yükleme vb) artık o telefonlara bakmıyorum bile. Samsung fun club kurdu bir keresinde baktım, her ürün paralı şaşırdım kaldım. Nokialar için Ovi store mağazasındaki programların hepsi ücretsiz ve hemen yükleyebiliyorsunuz.
Ben her iki telefonu da inceledim. Samsung dokunmatik ve ince yapısıyla gerçekten güzel bir telefon. Ama nokia 5800 bu konularda biraz daha kötü olmasına rağmen içinde yok yok diyebilirim. Herşey düşünülmüş ve 500 TL gibi bir fiyata inanılmaz kaçırmayın derim.

gayet kapsamlı bi yorum yapmışssınız.ekliycek bişe bulamadım :)

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Ben artık 5800'da kararlıyım fikrim değişti. :)

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
.Şimdiden hayırlı olsun o zman

ANiill

Üye
Ya herkez tabiki de kendi kullandigi telefona iyi der objektif olun ben monte kullaniyorum 5800da kullandim en ama sıkıcı bi telefon nédnse insan mutlu olamıyo xD ama monte öyle değil dokunmatik acisindan aska 5800 Yarıştirmayin bence çünkü samsung mükemmel bu konuda

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım valla ben 5800 aldım gayet memnunum ama şarjı biraz daha gitse iyi olurdu 12 saat filan gidiyo :D

GANG BANG

GANG BANG

Üye
5800 alana kdr fikrim 5800'dan yanaydı.Ama şuan aynı soruya cevabım kesinlikle Monte.5800'ın dokunmatği çok yavaş kullanırken hiç bi zevk alamıyorum.Montanınki çok daha hızlı.

dcanlee

dcanlee

Üye
dokunmatiğin hassaslığı,telefonun şıklığı,taşınabilirliği,ayayüzün güzelliği, az hata çıkarması senin için önemli ise monte al derim ama yok ben sırf özellikleri için kabasaba telefonu durmadan teknik servise götürürüm diyorsan nokia 5800 al aynı zamanda kavgalarda adamların kafasına vurabilirsin 5800 ı :ehe !

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Bence 5800 daha iyi hem madem müzik çalar filan istiyosun 5800 monte'den daha iyi
tabi bu benim görüşüm yine de sen bilirsin senin kararın ama ben 5800 derim iyi cihaz :oke:

OğuzcanAbi

Üye
5-8-0-0

Ysakay

Üye
5800 a para werilmez monteyi bilmym ama ölüsü bile daha iyidir 5800 dan

erdemos

Üye
bence monte almalısın.Tasarın yönünden 5800 ı geçiyo,Ayrıca samsung dokunmatik yönünden diğer markalara göre çok daha önde.Bnde bi monte kullanıcısıyım ve çok memnunum...Ama karar senin

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
arkadaşım hayırlısı olsun gerçektende 5800 xm çok güzel bir telefon 6 aydır kullanıyorum istediğin herşeyi yükleye biliyorsun. Arkadaşım monte s5620 alacaktı vaz geçti. Hem 5800 xm ekranı 3.5 inç montenin 3.00 olması lazım kısaca her yönde 5800 baştırıyor bu benim görüşüm

Üst Alt