emre1000c
Üye
Ben Bu 2 Tercih Arasında Kaldım Samsung Monte'nin Benzersiz Güzelliğne Karşın Kalın Ama Çok Kullanışlı Nokia 5800
5800'da nasıl klavye yok?Bilip mi konuşuyor buradaki arkadaşlar bilmeden mi konuşuyor işte,en güzel örnek arkadaşın 5800'da klavye yok demesidir.5800`da klavye yok.ve insan gözü 256k`dan çok daha fazlasını görüyordur eminim
İlk mesajdaki 5800'ı övmeye çalışanlara gülüyorum sadece. 5800 ne ya tabi ki Samsung S5620 Monte alacaksın. Zaten telefondan anlayanlar Monte'nin ne kadar iyi bir telefon olduğunu yazmışlar. 5800'cılar da kendileri kullanıyor diye paso 5800'I övmüşler bi de şuna güldüm en çok 5800'ın ekranı daha büyük diye. XD Gerçek şu; Monte'nin ekranı biraz daha daha geniş bunu kimse yalanlamasın bizzat yan yana koydum iki telefonu ama 5800'ın ekranı da biraz daha uzun olay bu, eğer bunu yalanlayan olursa bidiğin kördür arkadaşım. Bence Youtube yasağının da kalkması ile Monte daha cazip çünkü wireless'den bağlanıp kendine özel youtube uygulamasında video izleyebiliyorsun. Kendine özel Twitter, Facebook, Myspace vb. uygulamaları da var. Müzik tanıma sistemi var bilmediğin bir şarkıyı 10 saniye dinletiyorsun ve sana şarkının adını şarkıcısını gösteriyor. Office dosyalarını açabiliyor. Radyodan kayıt yapabiliyor. Sözlük bile var. 5800'da aldığında kronometre bile yok bu kadar boş bir telefon olarak geliyor. Monte herşey yüklü geliyor uğraştırmıyor yani, eğer sana gene yetmezse zaten internette oyun, program herşey mevcut Monte için. Kapasitif ekran ile 5800'ı fena ezdiği de bir gerçek. Kamerası da daha iyi Ekranlarının kalitesi de aynı duruyor(kağıt üzerinde 5800 üstün gibi gözükse de), iki telefonu da test ettiğimden biliyorum. Ayrıca Monte'nin kulaklığı harika ve ötesi ben daha iyisini görmedim şimdiye kadar. Kısacası tasarım olarak da 5800'ı ezen Samsung S5620 Monte'yi almalısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?