nokia 5800 xpressmsic kutudan sehpası çıkmadı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5800 xpressmsic kutudan sehpası çıkmadı
arkadaşlar perşembe gunu nokia 5800 xpressmusıc aldım ve kutunun içinden telefon sehpası çıkmadı
sizce kutunun içinde olması lazım değilmi bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim

jackalx_06

jackalx_06

Üye
kardeş kutu içeriği telefonun satıldığı ülke ve bölgeye göre değişir , türkiyede çoğu bölgede çıkmıyor zaten...

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca satıcı firmaya göre de değişebiliyor..

Progressivity

Progressivity

Üye
sadece sehpa değilki tv kablosu ve kılıfta çıkmıyor fiyatıda bu yüzden biraz düşük

jackalx_06

jackalx_06

Üye
sadece sehpa değilki tv kablosu ve kılıfta çıkmıyor fiyatıda bu yüzden biraz düşük
haklısın düşük fiyata satan firma ve mağazalar çok malzeme ve aksesuar kırpıyor hatta hafıza kartını 512 mb satan lar bile var...:):ehe

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kutudan çıkardıkları malzemelerin fiyatı o kadar da yüksek değil tümü 15-20 tl ye alınacak malzemeler niye kutuya koymazlar anlamıyorum..

Progressivity

Progressivity

Üye
hocam nokia yı anlamak ne mümkün zaten :D

olcisogulcan

Üye
doğru söze ne denir telefonu alacaktım ama bu kutu içerigi degiştrme biraz işi bozdu şimdi eski üretim alsam harşey tam iyat tuzlu + versiyon kur + kapak açılması+ekran sorunları
yeni:ekran sorunları armış+tek kalem+sehpa yok+kılıf yok+tv out cable yook+8 ay beleş müzik yok+çogu yerde hafıza kartı yok+teknosa ucuz ama ordada teknik desstek yok......:D

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
    Konu Sahibi
vallahi ben telefonu teknosadan aldım bizim burada telefoncularda yoktu internetten getirmeye kalkıssam ne zaman geleceği belli olmuyor hangi versiyonuda gönderecekleri belli olmaz diye teknosadan aldım cunku telefoncuya sordum pahalıya satıyorlar telefonun fiyatı 529 tl di normelde telefoncuya sordum 580 tl diyorlar bnde gittim teknosadan aldım
ustune cepkask sigortasıda yaptırdım okadar para verdik hiç olmassa kaskolu olsun

sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
eğer telefonun bozulursa sadece teknosaya götürüp yaptıracaksın ama ...

ozn429

ozn429

Üye
ben ilk çıktında 800 tl ye aldım. bende herşeyi var. ama fiyatı düşünce kılıf falan koymamşlar içine o yüzden.. şuan alan herksde öle bi tekde sende değil yani..

darkarts

darkarts

Üye
kadıköyde boğaya çıkan yoldaki telefonculardan bütün eksik parçaları topladım bir telefoncuya girdim invisible sheld alırken,laf arasında böyle böyle sehpa falan dedim,ya bende bir yerlerde bir tane olucaktı:) dedi al senin olsun dedi,ama bişi diyimmi o sehpa da bir .... 'a yaramaz telefon üzerinden kayıyo ve açısı o kadar kötü ki neredeyse yere paralel duruyo bir heves ilk telefonu aldığımda parçalarıda toplamıştım,olmayan arkadaşlar HİÇ BİRŞEY kaybetmiş sayılmassınız... her parça birbirinde ......'tan.:)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kulaklık,şarj makinesi olduktan sonra gerisi önemli değil zaten..

conan34

Üye
benimkinden kılıf , sehpa , tv kablosu ,ekran koruma sılıkonu cıktı ama telefon cıkmadı

semkin

Üye
8gb hafıza kartı verıyolar daha nolsun

kerem066

Üye
bende yeni aldım fiyat düşünce aksesuardan yemişler fiyata göre güzel tel

fbforever

fbforever

Üye
sehpayı napcaksınkı :S :P:P:P

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
    Konu Sahibi
hiç olmazsa 8 gb hafıza kartı iyiki veriyor onun vermeyenlerde var vatanbilgisayar gibi

CS BETA

CS BETA

Üye
en iisi arkdaslar nokia nın kendi sitesinden il inizin bayisine bakcaksınız ve ordan alacaksınız hic biseyi eksisk veremezz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt