ronnie13
Üye
aynen dediğin gibi v60 için ofw cfw neyse artık çıkmasını bekleyeceksin ya da navifirm'e v60 ın dosyaları geldiğinde tekrar v60ı kurarsın.
Arkadaş dediğimi anlamamış bir daha yazayımNe yaptın yaw, telefonun açılması gerekiyor ki telefona V60 yüklenebilsin.
V60 dosyaları çıktığında flash atarsın demek istedim.aynen dediğin gibi v60 için ofw cfw neyse artık çıkmasını bekleyeceksin ya da navifirm'e v60 ın dosyaları geldiğinde tekrar v60ı kurarsın.
Yolu varmış heralde forumda birkaç kez denk geldi ama gereksiz.Telefoncular yapıyormuş galiba eski yazılım yüklemeyi Ama 30 lira civarı diye okudum.heralde navifirm de 1 haftaya kadar çıkar diye düşünüyorum v60.Yine de vardır belki bilen bir arkadaş. Elektronik işleyişten çok anlamasam da flash içeriğine eski yazılım yüklemenin bir yolu vardır diye düşünüyorum.
Rica ederimİnşallah erkenden çıkarda hallederizilgin için teşekkürler tekrar
Bizi Susturmak için acele etmişler kesin...
Bekle, daha sonra tekrar dene.
kill me var.nasıl çakıştığını anlamadım ama bende 2 günden beridir tuş kilidini c5 kilidiyle değiştirmek için bir programla çakıştırmaya ya da sonlandırmaya çalışıyorum.şimdi dediğin programla çakıştırmayı deniyecem.benim slide unlock handytaskman ile çakışıyormuş. taskman ı kaldırınca sorun olmuyor.çakışmayan taskman var mı bildiginiz?
ben güncelledim yeni tarayıcıda iki kere dokununca yaakınlaştırıyor
navifirm e düşmedi daha.sadece telden ota yoluyla güncelleyebilitrsin.Bende navide gözükmüyor neden acaba:C
Arkadaşlar tarayıcının resimlerini koyar mısınız rica ediyorumEski tarayıcıda da vardı o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?