Valla Sevgili Kardeşim Nasıl Güncelleme Yaptın Bİlmiyorum Ama Ben Biraz Önce *#0000#'dan güncelledim gercekten Senin Anlattıgın Dagil Hiç bi problem yok ayrıyetten cihazın gercekten hızı gözle görülür sekilde arttı ve seside öyle bence ugraşmayın arkadaşlar Nns yada Nokia Software Updater Direk Elinizi Kullanarak Güncelleyin
arkadaşım kusura bakma ama küçücük bişeye bu kadar takılmana ve büyütmene anlam veremedim. o resmini koydugun görüntü tamamen temayla alakalı. küçük beyaz çerçevenin telefon görüşmesine yada mesaj atmasına bi engeli var mı? hayır yok... lükse kaçtık madem, kullanıyoruz diyosan eger yükledigin programlara da bi zararı yok bende 5800 xm kullanıyorum tek şikayetim var resim düzenleme çalışmıyo. nedenini nokia şirketi dahi bulamadı bence senin problem diye sundugun şey o kadarda önemli bişey deil
Merhaba arkadaşlar, dün telefonun kendi üzerindeki yazılım guncelleme seceneği ile WiFi kullanarak guncelleme yaptım. Bi sorun yok zannediyordum ama sonradan farkettim ki kendi çektiğim videoları bile oynatamıyorum. Aynı sorunu yaşayan var mı acaba?
Arkadaşlar herkese selam öncelikle
ben nokia 5800 yeni aldım fakat henüz telefona çok yabancıyım bu sürüm yükseltme işin nasıl yapacağım...
*#0000# den deniyorum güncelleme bulamıyor
birde bu nsu ve product kodu ne demek bilmiyorumda
yaw bu V51.006 da extra ne var arkadaslar? ben guncelledim ama bi fark goremedim... Ayrica o bug dediginiz sey bende de yok ustelik kendim guncellemistim...