Nokia 5800 Uygulamaları Sertifika Sorunu (Kendi Sertifikanızı Oluşturma)

Sponsorlu Bağlantılar

Godfather

Godfather

Üye
saolasın ama forumda kaç kere var baştan benim konum var ama neyse teşekkrüler

xtanbull

Üye
herkez biyerlerden kopyala yapıştır demiş ne açıklama ne bişi yapılan açıklamalarda yetersiz 5çeşit yöntem denedim foss kesin çözüm yok...

bittigitti46

Üye
süper arkadaşım saol. sabah 6 gibi istek yaptım öğleden sonra 2 de sertifika hazırdı. iyi çalışıyorlar..

senin emeğinde ayrı tabi :)

mellihyurdemi

mellihyurdemi

Üye
yaa mümkünse biri de bana sertifika alın... aldım olmuyo

055566957

Üye
kardeşim o siteden indirdigimiz dosyayı napıcaz nereye kopyalıcaz ?

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
saol cidden güzel olmuş eline sağlık:oke:

darkarts

darkarts

Üye
You have successfully submitted the application which will be completed within 12 hours as soon as possible for you, and you can re-enter the ****** number at any time to inquire whether or not the completion of your inquiries.
Please collecte the web site to download the certificate again, and I hope you promote our website so that others can quickly obtain the certificate Saipan.(hahaaa işimiz çinlilere kaldı vay be)

indirfalcon

Üye
IMEI mizi kopyalamasınlar?

clubfurkan

Üye
ben sertifikamı aldım, fakat programlar bende çalışmadı.
pc için olan program açılmıyor :(
telefon için olan program da telefon içindeki sertifikasız uygulamayı bulmuyor, bi türlü yapamadım.
opda`nın kendi içinde singing diye bi bölümü var, ordan yaptım ben site kendisi sertifikalayıp size gönderiyor. denedim oldu.

murat1407e

Üye
5530 XM'dede oluyor mu?

shui

Üye
bu ısın ıcınden bısıler cıkıcak ama hadı neyse

myhopes

Üye
prpogram virüslü sanırım dikkat..

samuel71

Üye
ya ben neden imei numaramı bir başkasına vereyim hemde çin sitesine bu bir çözüm yolu olabilir ama güvenilir değil benim imei numaramı başka telefona atabilirlerde yani çok mantıksız

drronk

drronk

Üye
avast anti-vir programı trojan saptadı bağlantıyı kestim :-(((

Sehzade

Üye
ben yaptım oldu cok guzelde calısıyor ellerine saglık :)

alisutku

Üye
Hocam cince midir japonca mı bilemedim ama ben bu siteye IMEI numaramı vermek istemem. (Daha doğrusu, sıfır telefon alırken bile tedirgin oluyorum IMEI numarasını birileri almış mıdır diye , acı çekilmeden tecrübe kazanılmıyor derler ya başıma gelmişti bi kere)

rsm39

rsm39

Üye
baska yolu yok mu bunun arkadaslar bu sitenin güvenilir bir yol oldugunu düsünmüyorum.

maki20

maki20

Üye
ben aldım sertifika ama telefonda exe dosyası olarak gözüküyor sertifika dosyası pc için signtool programını pc de açtım sertifika dosyasını buldu ama programları signed yapmıyor

Üst Alt