Nokia 5800 Uygulamaları Sertifika Sorunu (Kendi Sertifikanızı Oluşturma)

Sponsorlu Bağlantılar

Sehzade

Üye
ben aldım sertifika ama telefonda exe dosyası olarak gözüküyor sertifika dosyası pc için signtool programını pc de açtım sertifika dosyasını buldu ama programları signed yapmıyor
birader cince sitedeki programı indir telefona kuracagın programı onla sertifikala sorun cozulu ben suan kulanıyorum cok mutluyum:)

--------------- Ekleme ---------------

olmassa benle iletisime gec:)

karatas66

Üye
ımeı yı kopyalıyolar telefonunuz u sakın gırmeyın akıl var mantık var

azadbey

Üye
:sarıl:
Nokia 5800'da bazı uygulamalar sertifika hatasından dolayı yüklenmiyor. Fakat bunun aslında basit bir çözümü var. Eğer siz de kendi sertifikanızı oluşturmak ve istediğiniz uygulamayı yüklemek istiyorsanız öncelikle adrese girerek aşağıda ekran görüntüsünü gördüğünüz gibi IMEI yazan yere telefonunuzun imei nosunu girin, yanındaki alana ise doğrulama kodunu girerek butona tıklayın. Sertifikanın oluşturulması yaklaşık bir gün sürüyor.​

Bir günün sonunda yine aynı adrese girerek bilgilerinizi tekrar girin ve açılacak sayfada aşağıda ekran görüntüsünü gördüğünüz yere tıklayarak sertifikanızı kaydedin.​

Artık kendi telefonunuza özel bu sertifikayı kullanarak uygulamalarınızdaki sertifika sorununu çözebilirsiniz. Bunun nasıl yapıldığına gelince;​

İsterseniz Windows üzerinde çalışan PCSignSis program yardımıyla ya da isterseniz cep telefonunuza kuracağınız s60SignSis program yardımıyla... ( Programlar, aşağıda eklenti olarak eklenmiştir.)

baran2222

Üye
virüslü avast virüs buldu

eduyuksel

Üye
ya bi günün sonunda aynı yere girdim dediğiniz yere tıkladım bi dosya kurulması isteniyo bi sürü zımbırtı var üstelik exe dosyası tele kurulacak bişey değil. çince yazıyo hangi akıllı buldu bunu bi halt olduğu yok

Knight-Turk

Üye
gerçekten pc programı içinde trojan var Kaspersky buldu isterseniz SS koyabilirm kanıt !!

konu kaldırılsın !!

By_SunseT

Üye
ımeı yı kopyalıyolar telefonunuz u sakın gırmeyın akıl var mantık var
Arkadaşın Biri imei Kopyalaniyor dedi Banada Dank etti Bişeyi Yapicam Diye Körü Körüne Dalmayin Kopyalanir imesi Nuamraniz Başiniza İş Çıkarmayın Zaten Hata Veriyor Program Arkadaşa Teşekkür Ediyorum Saolsun.

osnakli

osnakli

Üye
ben anlamıyorum şu programları yüklemye niye bu akdar önem veriyorsunuz.zaten telefonun şarjı 2günü geçmiyor.birde program yükleyip iyicene şarjını düşüreceksiniz.hiç ugraşmaya değmez:)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
konuyla ne alakası var kardeşim..aç konunu anlat millete..başkalarının konusunu niye kirletiyorsun..

hondaerhan

hondaerhan

Üye
yükledik yüklemesini serfitikadayı olusturduk..ama nasıl olucak bi açıklama yapsan ıyı olurdu arkadasım

mahkum023

Üye
dosyalarda truva atı var ındırmeyın antı vırus alrm verdı vurus buldu

secener

Üye
bu sertifika işini çinlilerden başkası yapamıyor mu? Türkiye'de yapan yok mu? Bu sertifika işini yapmak çok mu zor gerçekten? İnternetten çok araştırdım kendi sertifikamızı kendimiz yapamaz mıyız diye pek bir şey bulamadım? Bu sertifika yapma işini bilen varsa lütfen paylaşır mısınız, birçok insanın mağduriyeti biter gerçekten.

DJ_3MR3

Üye
bence girmeyin çinliler imeinizi hackler

tayfunzorlu

Üye
arkadaşlar imei mi bilmiyorum ..

Dee-J_ONUR

Üye
bana da imei yi oraya girmek pek mantıklı gelmiyor arkadaşlar. çünkü o imeiyi bi kere kaptırdınız mı yandınız türkiye de sadece 1 hattı kullanabiliyorsun malesef. böyle saçma kurallar var işte... o yüzden herkesin riski kendine...

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar imei mi bilmiyorum ..

tele *#06# tuşla görürsün...

delta52

Üye
site hata veriyor yaf:S

alidayı

Üye
sakın yazmayın fake bu telofonların imei kodları gidiyor...

club_dj_kral

Üye
ya anlamadagım bişi var kayıt olduk da ondan sonrası nı bi resimli anlatım yapsan

k.halil

Üye
telefonun imei sini çalıp kulanacaklar akıllılar

erdemca123

Üye
imei kodu ne

Üst Alt