Nokia 5800 Uygulamaları Sertifika Sorunu (Kendi Sertifikanızı Oluşturma)

Sponsorlu Bağlantılar

trSHARK

trSHARK

Üye
bu çin sitelerine imei verirken tırsıyorum :D bu imeileri alıp kendi çin malı cep telefonlarına yazmasınlar :D

Doğan

Üye
tesekkürler :)

trSHARK

trSHARK

Üye
Bu her uygulamalarda geçerli oldumu arkadaşlar,
örneğin Garmin Mobil XT yi kurdunuzmu

r3d_sn4ke

Üye
merhaba arkadaslar nasisliniz?
yahu sizden bir ricam olacak nokia 5800 icin msn bulamiyorum bana bu konuda yrdimci olursaniz cok sewinirim.
mail addressim: [email protected]

kocibo

Üye
5800 için çin sitesinden sertifika aldım dosyası nedir bunun bilen varmı ? 20090629090649.cer gelen sertifikia aynen böyle, birtürlü imzalayamadım hata veriyor devamlı, bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilirlermi ...

Nyks*

Üye
öncelikle tşklr fakat .cer uzantılı dosyayıda nasıl kullanacağımızı açıklasaydınız daha yararlı olurdu. PCSignSis programıda çalışmıo

DestroyALL

Üye
slm cok tesekkurler bu bilgi icin gercekten buyuk bir sorunu ortadan kaldiriyor.Ben de sertifikami bekliyorum ama nerdeyse 2 gun oldu haala isleminiz devam ediyor bekleyin notu aliyorum.Beklemekten baska bir care varmi ? :)

--------------- Ekleme ---------------

bende ilk once gordugumde siteyi,imei nosunu vermeye tirstim, . Ne yazdigi belli degil zaten {cinceniz varsa o baska :P },gerci siteye birkac ingilizce aciklma yapmislar guzel olmus.ama site guvenli :
birkac yabanci forum sitesini inceledim herkez ayni sekilde hack liyor telefonlarini .Ayrica benimde 1 senedir n96 kullanan arkadasim da bu sertifikayi almis hic bir sorun yok.
Kendim daha kullanmadim ama basvurdum ve bekliyorum sertifikamin cikmasini.
Artik bundan sora karar sizin iciniz rahat etmicekse,bildiginiz gibi yapin :) :)

Silinen Üye 65309

Silinen Üye 65309

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Öncelikle uzunca bir süredir işlerimden dolayı foruma giremediğimden dolayı cevap yazamadığım arkadaşlar kusura bakmayın lütfen. Konuyu açtığım tarihte PcSignSis uygulaması herhangi bir antivirüs programı tarafından virüs olarak algılanmıyordu. Fakat daha sonradan kara listeye alındı, yine de benim kullandığım bir uygulama olarak bir zararını görmedim. Ama ben de sildim mi? Evet, sildim :)
Sertifikayı ise o zaman almıştım siteden, fakat yoğunluktan dolayı zaman zaman sertifika veremediklerini biliyorum. Nette aynı hizmeti veren muadil siteler var. Ayrıca sertifikalandırma içinde farklı programlarda mevcut. Sertifika sorunuyla ilgili yeni bir konu daha açtım ve detaylı bir şekilde anlattım. Fakat yöneticilerden onay bekliyor. Yayınlandığında bu soruna çözüm olacağını düşünüyorum. Herkese iyi günler...

cengizsadikli

cengizsadikli

Üye
dostum bu olay n97 içinde oluyormu ? saygılar

gencdost1982

Üye
kardes ben opda ya uye oldum sımdı nasıl yabacam bana anlat

ARKADAS LAR TELEFEN SIZI KANDIRMASIN SIZ ONU KANDIRIN BUKADAR UGRASMAZA GEREK ZOK SADE IKI TUSABASIN ISTEDIGIN PROGRAMI ZUKLEZIN TELE FONUN TARIHINI 2010-atin sorun bitti

Silinen Üye 65309

Silinen Üye 65309

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
kardes ben opda ya uye oldum sımdı nasıl yabacam bana anlat

ARKADAS LAR TELEFEN SIZI KANDIRMASIN SIZ ONU KANDIRIN BUKADAR UGRASMAZA GEREK ZOK SADE IKI TUSABASIN ISTEDIGIN PROGRAMI ZUKLEZIN TELE FONUN TARIHINI 2010-atin sorun bitti

Açıkçası farklı bir istek :) Opda ile ilgili bir konu yazmadım ama istersen forumdaki şu konuya bir gözatabilirsin:

http://www.maxicep.com/s60-3rd-sist...rtifika-cer-almak-resimli-anlatim-205902.html

mgas19

mgas19

Üye
ben sertifikayı aldım ama nasıl kullanacagıumı bilmiyorum lütfen yardım.

hasmej

Üye
s60SignSis program yukledım tele ama ondan sonra ne yapacagım, anlatrsan sevınırım :D

FQXT

FQXT

Üye
çin sitesi güvenmeyin dostlar

garantı belgen varsa hıc bır problem yok,sonucta kutuların uzerınde yazıyo ımeı ler baskaları caktırmadanda yazabılır :) patlayan garantılı degıl aynı ımeı ye sahıp olan cakmalar olur :)

hakanozgur

Üye
abi şimdi bu nasıl oluyor hangi butona basacaz ilk etapta? ve sonraki gün yapacamız işlem sayfası burdaki gibi görünmüyor o sayfaya giriş icinde imei numarasını yazip mi girecez nedir yani iki gün önce imei numarasını vermiştim şimdi teyit için denedim bişey cıkmadi (

您的证书正在制作中我们会尽快为您完成,您可以随时再次输入串号查询是否完成
请您收藏我们的网址以便日后再次下载证书,同时希望您宣传我们的网站以便他人也能快速获得塞班证书
You have successfully submitted the application which will be completed as soon as possible for you, and you can re-enter the ****** number at any time to inquire whether or not the completion of your inquiries.
Please collecte the web site to download the certificate again, and I hope you promote our website so that others can quickly obtain the certificate Saipan.

) cıkan şey bu teyit için girdiyimde.:megafon::box

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
abi şimdi bu nasıl oluyor hangi butona basacaz ilk etapta? ve sonraki gün yapacamız işlem sayfası burdaki gibi görünmüyor o sayfaya giriş icinde imei numarasını yazip mi girecez nedir yani iki gün önce imei numarasını vermiştim şimdi teyit için denedim bişey cıkmadi (

您的证书正在制作中我们会尽快为您完成,您可以随时再次输入串号查询是否完成
请您收藏我们的网址以便日后再次下载证书,同时希望您宣传我们的网站以便他人也能快速获得塞班证书
You have successfully submitted the application which will be completed as soon as possible for you, and you can re-enter the number at any time to inquire whether or not the completion of your inquiries.
Please collecte the web site to download the certificate again, and I hope you promote our website so that others can quickly obtain the certificate Saipan.​

) cıkan şey bu teyit için girdiyimde.:megafon::box
kardeş daha sertifikan hazırlanmamış hazır olunca en üstte solda olacak..

Üst Alt