Nokia 5800 Uygulamaları Sertifika Sorunu (Kendi Sertifikanızı Oluşturma)

Sponsorlu Bağlantılar

karizma127

Üye
teşekkürler

cerdar83

cerdar83

Üye
Eksik Anlatım Ertesi Gün de mi İMEİ No Giricez? Ben Yapıyorum Aynısını Bu Uyarıyı Veriyor:

You have successfully submitted the application which will be completed as soon as possible for you, and you can re-enter the ****** number at any time to inquire whether or not the completion of your inquiries.
Please collecte the web site to download the certificate again, and I hope you promote our website so that others can quickly obtain the certificate Saipan.

Adım Adım Anlatılırsa Daha İyi Olur Bu Sitedeki Her Sertifika Metodunu Denedim Hiç Bir Siteden Sertifika Alamadım Anlatılanların Hepsini Harfiyen Yaptım Ama Hiçbiri Gösterildiği Gibi Çıkmadı!

seminay

Üye
Eksik Anlatım Ertesi Gün de mi İMEİ No Giricez? Ben Yapıyorum Aynısını Bu Uyarıyı Veriyor:

You have successfully submitted the application which will be completed as soon as possible for you, and you can re-enter the number at any time to inquire whether or not the completion of your inquiries.
Please collecte the web site to download the certificate again, and I hope you promote our website so that others can quickly obtain the certificate Saipan.
bana da aynı uyarıyı veriyor birde freesigner diye bir program varmış sertifika için ne işe yarar bilen varmı acaba

mbjk

Üye
daha önceden bu siteyi kulanıp cer ve almıstım 5700 m için.şimdi ise 5800 için istedim aynı o yazı var burda en hızlı sekilde yapılıcanı sölüyo.tekrar deneyin diyo.ve oraya girmeleri için tesvik istiyo.yarın bakıcam umarım olur

snash55

Üye
kesin bir yöntemi yok mu bunun önemli bir konu arkadaşlar yardımcı olalım

seminay

Üye
on gün önce 5800 aldım bugün şu saat itibariyle sertifikamı da aldım çok çok teşekkür ederim emeklere yalnız PCSignSis programında virüs var oyüzden indiremedim ayrıca imzalama işi pc de nasıl yapılıyor onu da anlatırmısın

pchayalet

pchayalet

Üye
slm arkadaşım inşallah olur...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeşim burdan XSign programını indirip D sürücüsüne kurun..sonra aldığınız sertifika dosyalarını bu programla buldurun..sonra da sertifikalamak istediğiniz programı ekleyin ve sertifikalayın..sertifikaladığınız program kurmuş olduğunuz xsign klasörünün içinde signed klasörünün içinde
olacak..

yasinonur92

Üye

You have successfully submitted the application which will be completed as soon as possible for you, and you can re-enter the number at any time to inquire whether or not the completion of your inquiries.

Adım Adım Anlatılırsa Daha İyi Olur Bu Sitedeki Her Sertifika Metodunu Denedim Hiç Bir Siteden Sertifika Alamadım Anlatılanların Hepsini Harfiyen Yaptım Ama Hiçbiri Gösterildiği Gibi Çıkmadı!

aynı sorun çözümü ne bunun arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim:bilmem:

seminay

Üye
biraz daha açarmısın programın içinde dört bölüm var ikinci ve üçüncü bölümler tamam ama birincide sonu exe ile biten dosya istiyor sonuncuda da bir numara istiyor heralde çözemedim dili de ing bile değil

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
burdan indirip XSign ı d sürücüsüne kurun...neyse ben resimli anlatıyım..

İlk kutuya yukarıda verdiğim linkten indirdiğin rar içinden çıkan signsis exe yi seçeceksin..sonra cer ve anahtar dosyalarını ve son olarak mavi işaretli yerden sertifikalamak istediğin proyu seçeceksin sonra da START a basacaksın..dikkat edin programı d sürücüsüne kurun,cer ve anahtar dosyas ile yukarıdaki linkten indireceğiniz signsis dosyalarını d sürücüsünde kurmuş olduğunuz XSign klasörünün içine kopyalayıp ordan buldurun..birde xsign klasörünün içine "Signed"adlı bir klasör oluşturun..sertifikalanan prolar oraya kayıt ediliyor..

seminay

Üye
ya arkadaşım kusura bakma bir daha sormak istiyorum ben bu programı d ye kuramıyorum seçmiyor c ye ya da e ye kuruyor ne yapmam lazım biraz acemiyim ilgilendiğin için sağolasın

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
e ye kur farketmez..bende d sürücüsü var ondan öyle dedim..

seminay

Üye
hepsini yaptım starta bastım 1-2 dk çalıştı sonra completed:0/1 not completed:1/1 the uncompleted files are still in the list uyarısı verdi

swedanger

Üye
dosyasını şifresi nedir :S
Ya lütfen biri bana bir teknik destek versin :S kafam çok karıştı ilk defa tel kullanıyorum :(
Şifre bölüüne ne girecem :(

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
boş bırakacaksın..bişey yazmana gerek yok..

hurdacicem

Üye
burdan indirip XSign ı d sürücüsüne kurun...neyse ben resimli anlatıyım..

İlk kutuya yukarıda verdiğim linkten indirdiğin rar içinden çıkan signsis exe yi seçeceksin..sonra cer ve anahtar dosyalarını ve son olarak mavi işaretli yerden sertifikalamak istediğin proyu seçeceksin sonra da START a basacaksın..dikkat edin programı d sürücüsüne kurun,cer ve anahtar dosyas ile yukarıdaki linkten indireceğiniz signsis dosyalarını d sürücüsünde kurmuş olduğunuz XSign klasörünün içine kopyalayıp ordan buldurun..birde xsign klasörünün içine "Signed"adlı bir klasör oluşturun..sertifikalanan prolar oraya kayıt ediliyor..

peki hocam burda anlamadıgım + dan sececegımız pro nasıl olacak. pc nın neresınde yenıyım ve anlayamadım

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bilgisayarın neresinde olursa olsun farketmez..

seminay

Üye

ozcans

Üye
bence bu sekılde yapılması cin malı telefonlarla ilgili bi durum teskıl ediyoo olabılır im kopyalanması gıbı bılıyorsunuz tr de bu sekılde bı sorun yasıyoır cin malı telefonlar arkadasa bı sey demıyorum yanlıs anlasılmasın sakın ama bence riskli bi durum

Üst Alt