Nokia 5800 Uygulamaları Sertifika Sorunu (Kendi Sertifikanızı Oluşturma)

Sponsorlu Bağlantılar

mehmetc_01

Üye
trojen var kardeşim ya

CİHAT EMRE

Üye
neden hep sertifika sağlayıcıları çınliler oluyor neden çınlılere imei numaramızzı verelimki clonlayıp yaptıkları telfonlara versinler dıyemı
:nono:

mehmetc_01

Üye
benim tell 5800 önceden bayağı bir uğraştım sertifikaymış hackmiş filan ama AYARLAR-UYGULAMA YÖNETİCİSİ-YÜKLEME AYARLARI-ÇEVRİM İÇİ SERTİFİKA KONTROLÜ : KAPALI KONUMA GETİRDİM HER PROGRAMI YÜLÜYOR SORUNSUZ

seminay

Üye
benim tell 5800 önceden bayağı bir uğraştım sertifikaymış hackmiş filan ama AYARLAR-UYGULAMA YÖNETİCİSİ-YÜKLEME AYARLARI-ÇEVRİM İÇİ SERTİFİKA KONTROLÜ : KAPALI KONUMA GETİRDİM HER PROGRAMI YÜLÜYOR SORUNSUZ
nasıl oluyor acaba ben de olmuyor mesela telden tele farklılık mı gösteriyor

--------------- Ekleme ---------------

hepsini yaptım starta bastım 1-2 dk çalıştı sonra completed:0/1 not completed:1/1 the uncompleted files are still in the list uyarısı verdi
ya arkadaşım şu sorunu hala çözemedim yardım edermisin

fakir mustafa

Üye
ben bu işten bir şey anlamadım bu işi rica ediyorum halledin

babsul

Üye
neden hep sertifika sağlayıcıları çınliler oluyor neden çınlılere imei numaramızzı verelimki clonlayıp yaptıkları telfonlara versinler dıyemı
:nono:

:oke: imei toplamanın daha kolay bir yolu olamaz heralde... :yuru

macman

macman

Üye
emeğine sağlık

ilyasazdamur

Üye
aga sağol da bu hata verdiği doğru mu olmazsa hack yapalım,

metuincco

Üye
Kasper virus buldu haberinize trajan... detected diyor

bjk_kgt1987

Üye
sertifika geldi s60SignSis.SIS telefona yükledim, s603rdSinger diye bir program cikiyor, ona giriyorum, add task diyor ona da basiyorum ondan sonra ne yapmam gerektigini söyliyebilirmisiniz

bende 5800 var

yardim icin tesükkürler

resmigenc

resmigenc

Üye
Oluyodur herhalde ama bi deniyim ben bu akşam olursa ince ayrıntılı anlatmaya çalışırım

deniyorum bakalım...

deniyorum bakalım...

n73.nl

Üye
cin sitesine olduquna gore:D cindekiler seri nolarini alip kendi urettikleri dandik tellere monte edecekler herhal

kurtt7

kurtt7

Üye
bende 5800 var sertifikayı aldım ama telefona atamıyorum yüklenecek bir yer bulamadım yardım

selcuk61

Üye
dikkat edin de imei numalarini kolonlamasinlar.:)

yasamali

yasamali

Üye
slm arkadas sertifikam geldi ama dedigin gibi hareket ettim ve digerlerinin ki gibi bendekide basarisiz oluyor islem bitince dosyaya birsey kayit yapmiyor anliyacan baska bir yöntemi varmi bunun ben 5800 kullanicisiyim saygilar

mdanaci

Üye
Abicim çin sitesi güvenilirmi ki?

Rockern97

Üye
Herşey iyi güzelde ben buraya ımeı numarasını yazıcam ya sonra benim imei numaram kopyalanırda benim tel kaçak durumuna düşerse .!!

erenakil

Üye
arkadaşlar ben borpa dan sertifika almaya çalıştım ama alamadım o çince siteye emel numaramı girdim kayıt oldum sadece.heralde ondan ama tam olarakta bilmiyorum bu ay telefon faturamı incelediğimde otomatik olarak 05338124918 nolu telefona ve bir ingiltere numarasına mesaj atılmış.bu bununlamı ilgili yoksa virüs falanmı girdi anlayamadım ki zaten sertifikada alamadım emeı lim de o sitede kayıtlı onunla ilgili olmuş olmasın.ben o emel mi o siteden sildirebilirmiyim lütfen anlayanlar beni bilgilendirsin.

Üst Alt