Nokia 5800 Sertifika Sorunu için Resimli ve Detaylı Anlatım

aynı sorun bendede var

kardeşim emeğine sağlık teşekkür ederiz

blue3516

Üye
teşekkürler dostum kurdum telefonuma çok yardımcı oldun saol ..

hasan_oz

Üye
Herox v40 da çalışmıyor arkadaslar ben denedim olmuyor benim gibi saatlerce uğrasan arkadasları görüyorum sonuc anladım ki herox v40 için tam bi fiyasko hayallerim yıkıldı

ferdi67

Üye
bogadan sonrakı proğramı kuramadım kurmaya calışıyo ama kuramıyo yardımcı olabılırmısınız

aynı sorun bendede var v40 da unpacking file diyo ole kalıyo yokmu bunun cozumu

ferdi67

Üye
acil yardım beklıyorum arkadaşlar 4.00 versiyonda unpacink file dıyokalıyo hiç bi icraat yok çözemedınızmı bu ıolayı lutfen cozün sunu kolay gelsin

arkadaşlar ben helbox programını kuramıyorum ınstalling root cert ..... yazıyor yardım edin deliricem

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar helbox kurulmuyor hata veriyor yardım edin installing root cert yazıyor kuramıyor 10 dakikadır kurmaya çalışıyor ama kuramadı

Elinize sağlık. benim telefon nokia 5800. Yukarıdaki söylenenleri aynen yaptım. kurmaya çalışınca "Yüklenemiyor.Sertifika tarafından kısıtlanıyor" hatası veriyor ve yüklemiyor. ne yapmam lazım.

xbetterx

Üye
Konuyu Açan Sırtını Çevirmiş Bari Bilenler Yazsın Şu Lanet Sertifika Olayını.. "Unpacking File..." Yazısı Gelip Donuyor Saatlerce.. (V4,0'da) Yardım Edebilecek Biri Varsa Baksında Bilgilendirsin !

dostum sen bu işi biliyorsun 5530 da denedim sonuç mükemmel

Kardeşş elllerinne emegiinne saglllıkk walla hallettiimm
hemde
bi s aat falan da beklemem olmadı bende hemen oldu teşşekküller

XpSecai

Üye
Paylaşımın İçin Teşekkürler Bakalım Sertifika İçin Başvurdum İnş. Yanıt Gelir.

hellox a uygulamalardan çift tıklıyorum ınstalling rot cert e gelio ve takılıyo ne yapmalıyım yardm edin birşey paylaşıyorsunz bari takip edin teşekkürler

rompatcher cıkmadı abi boga cıktı yukledım ama rompatcher cıkmadı 5800 kullanıyorum sertıfıkayıda aldım pc ye yukledım ordan nasıl kullana bılırım saygılarr

kimse yardım etmiyorki başlığı açıyolar insan arada bi uğrar bakar yazılanlara