Nokia 5800 la ilgili her türlü konuda yardımcı olurum arkadaşlar...

Sponsorlu Bağlantılar

scream55

scream55

Üye

Forumda birkaç kişi de aynı problem vardı teknik bir problem çözüm olarak deneyen arkadaşlardan telefonun alt köşesini sağa üst köşesini sola esneterek yapan oldu. Ama yazılım ile ilgisi yok garanti varsa gönder yoksa tamirciye götür.

bu yöntemide denedim, telefonu maymun ettim esnetmediğim yön kalmadı ama yine yemedi, bu saatten sonrada kuruş harcamak işime gelmiyo bu telefon için, en iyisi takasa 3-5 kuruşa verip farklı bi model almak, sağolasın iyi forumlar...

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
bu yöntemide denedim, telefonu maymun ettim esnetmediğim yön kalmadı ama yine yemedi, bu saatten sonrada kuruş harcamak işime gelmiyo bu telefon için, en iyisi takasa 3-5 kuruşa verip farklı bi model almak, sağolasın iyi forumlar...

Bu telefonlar bir zamanlar iyiydi ve belli birşeyden sonra beklentilere karşılık vermiyor.Sürekli sorun arzeder. Hızla gelişen teknolojinin çok gerisinde kaldı bu saatten sonra para verilmez en iyisi farklı bir telefon al kardeşim.

elkkemal

Üye
iyi gunler 5800 da guncellestırme yaptım bı kere bıdaha guncelleşstırme ıstemıyo 2 yıl gectı hala aynı arkadasın kı sureklı guncelleestıırıyo yardımcı olursanız sevınırım teşekkurler şimdiden ..

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Versiyon kaç son sürümü v60.0.003 onu yükle daha yok zaten.

ogzhll

ogzhll

Üye
yahu benim 5800 ekranı donuyo soğukta! fön makinasıyla ısıtıyorum kendine geliyo yok mu bunun bir hal çaresi?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
iyi gunler 5800 da guncellestırme yaptım bı kere bıdaha guncelleşstırme ıstemıyo 2 yıl gectı hala aynı arkadasın kı sureklı guncelleestıırıyo yardımcı olursanız sevınırım teşekkurler şimdiden ..
*#0000# ile telefon versiyonu kontrol et. Versiyon bilgisine göre yardım edelim.

- - - Eklendi - - -

yahu benim 5800 ekranı donuyo soğukta! fön makinasıyla ısıtıyorum kendine geliyo yok mu bunun bir hal çaresi?
Nerede yaşıyorsun ?

aldincho

Üye
5800 için gelişmiş bir bağlantı yöneticisi yok mu? Mesela hangi uygulamanın internete bağlanmak istediğini veya hangi uygulamanın internet bağlantısı kullandığını gösteren gibi... Sürekli internete bağlanmak isteyen uyarılar çıkıp duruyo. Bıktım artık. Bağlanabilecek bütün uygulamaların ayarlarını kontrol ettim. Bi çoğunu kaldırdım. Yine devam ediyor...

lionelmusti

Üye
arkadaşlar nokia 5800 cep telefonum son zamanlarda bataryası 1 günü çıkarmamaya başladı, şarja takıyorum, şarj göstergesi 2 saat sonra baktığım zaman hala şarj aldığını gösteriyor, dolu simgesi çıkmıyor hiç, telefonu prizden çekince %95 %90 falan oluyo yani dolmuş oluyor, bazen de şarj olmamış oluyor, garantisi bitti, servise mi vereyim orjinal batarya alıp kullanayım mı, sorun telefonda mı bataryada mı?

pissed26

pissed26

Üye
arkadaşlar nokia 5800 cep telefonum son zamanlarda bataryası 1 günü çıkarmamaya başladı, şarja takıyorum, şarj göstergesi 2 saat sonra baktığım zaman hala şarj aldığını gösteriyor, dolu simgesi çıkmıyor hiç, telefonu prizden çekince %95 %90 falan oluyo yani dolmuş oluyor, bazen de şarj olmamış oluyor, garantisi bitti, servise mi vereyim orjinal batarya alıp kullanayım mı, sorun telefonda mı bataryada mı?
​sorun bataryada orjinal bi tane batarya al ve kullan

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye

İşlemcisi çok çalışıyor olabilir altta gizli çalışan programlar olabilir bu da telefonun ısınmasına neden olabilir önce bir hard format at aynı sorun teşkil ederse original BL-5J batarya al.

Hard Format : Kırmızı Tuş + Yeşil Tuş + Kamera Tuşu + Telefonu Açma Kapama Tuşu.

[ Telefon kapalıyken hepsine aynı anda bas ve telefon hafızasında bulunan önemli şeylerini yedekle rehberdekiler telefon hafızasındaysa sim'e taşı.]

lionelmusti

Üye
teşükkürler hocam, ancak sunrise kullanıyorum, ramblow vs her zaman özen gösteriyorum, normalde 2 gün rahat yetiyodu şarjım, pissed kardeşim kliksada 17tl orjinal diyor, diğer sitelerde 30 tl kliksa güvenilir midir?

İşlemcisi çok çalışıyor olabilir altta gizli çalışan programlar olabilir bu da telefonun ısınmasına neden olabilir önce bir hard format at aynı sorun teşkil ederse original BL-5J batarya al.

Hard Format : Kırmızı Tuş + Yeşil Tuş + Kamera Tuşu + Telefonu Açma Kapama Tuşu.

[ Telefon kapalıyken hepsine aynı anda bas ve telefon hafızasında bulunan önemli şeylerini yedekle rehberdekiler telefon hafızasındaysa sim'e taşı.]

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Nokia'ya git ve oradan al.

pissed26

pissed26

Üye
teşükkürler hocam, ancak sunrise kullanıyorum, ramblow vs her zaman özen gösteriyorum, normalde 2 gün rahat yetiyodu şarjım, pissed kardeşim kliksada 17tl orjinal diyor, diğer sitelerde 30 tl kliksa güvenilir midir?
​ben sorduğumda 30 35 lira civarında birşey söylemişlerdi nokia shopta 17 tl dediğinin orjınal olduğunu sanmıyorum kardeşim herkes orjinal diyip kandırıyo milleti sen nokia shoplardan başkasına güvenme

yaseminben

Üye
ya telefonumu güncelleyemiyorum yardım edecek biri var mi? yazılım güncellemeye girdiğimde önemli diye görünen bir güncelleme var, güncelleme başlat diyorum başlatmıyor. Nasıl güncelleyebilirim :/ sürüm 52.0.007 şuan telefonun

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
ya telefonumu güncelleyemiyorum yardım edecek biri var mi? yazılım güncellemeye girdiğimde önemli diye görünen bir güncelleme var, güncelleme başlat diyorum başlatmıyor. Nasıl güncelleyebilirim :/ sürüm 52.0.007 şuan telefonun

www.nokia.com.tr adresinden ovi suite programını indir.
Telefonu usb kablosu ile pc suite modunda bağla. sürücüler yüklenince araçlar > güncellemeler sekmesine gelin
telefon yazılımı kısmına bakın. Orada yeni yazılım görülüyorsa yazılımı yükleye basın ve ovi suite programının yonergelerini takip edin. Yazılım yuklenmezse tekrar yazın diğer yöntemleri yazarız.

yaseminben

Üye
Yalnız şuan internetim yok bilgisayarda. Yani telefondan güncellemenin bir yolu var mi :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Hayırlı Sabahlar Hidayet abi.

Yaseminben telefonun tuşlarından *#0000# yap bakalım güncelleme de v60.0.003 görünüyor mu ?

my_phone

Üye
ovi store deki indir butonu basmıyor yardım

- - - Eklendi - - -

ovi store deki indir butonu çalışmıyor yardım

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Sil ve yeniden yükle.

Üst Alt