Nokia 5800 la ilgili her türlü konuda yardımcı olurum arkadaşlar...

Sponsorlu Bağlantılar

rojat36

Üye
5800 için ses değiştime hilesi lazım lütfen yardımcı olun bana

tekgöz38

tekgöz38

Üye
ekranda çizik var acaba sadece ekran alsam (dokunmatik ekran paneli) orjinali kaç tl dir.bide orjinal kasanın fiyatı ne kadardır(kasanın yanında dokunmatik ekran panelide verirler mi).kendim söküp takacam işçilik fiyatını düşerseniz.bide orjinal olduğunu nasıl anlarım.teşekkür ederim şimdiden.saygılar..

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
ekranda çizik var acaba sadece ekran alsam (dokunmatik ekran paneli) orjinali kaç tl dir.bide orjinal kasanın fiyatı ne kadardır(kasanın yanında dokunmatik ekran panelide verirler mi).kendim söküp takacam işçilik fiyatını düşerseniz.bide orjinal olduğunu nasıl anlarım.teşekkür ederim şimdiden.saygılar..

Original Ekran 40 :tl: falan .

gercek33m

gercek33m

Üye
Kardeeeeş. 5800 'a *#...# yaptım. (tabii Yedekleme yapmamıştım!!!!!) Gittttiiiii. Ne olur kardeş REHBERİMİ istiyorum.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Benim sorunum eşimin 5800 telefonunu jaf kullanarak son sürüm olan 60 lı sürüme yükselttim.keşke yapmaz olaydım.cihaz bomboş.birtane bile oyun yada uygulama kurulu değil c hafıza 74mb ama tarayıcı çok berbat hemen kapanıyor.ben bu cihazı bir önceki versiyona döndürmek istiyorum bunun bir yolu varmı.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
yorum için saol peki orjinal olduğunu nasıl anlarım.

Açık renkli ve soluk renkli olan sahtedir. Ekran çözünürlüğü çok kötüdür eğer bunlardan anlamazsan kamerasını aç telefonun kötü ise anlarsın Original olan canlı ve koyu renklidir.

EwoYurtdas

Üye
s.a telefonun yazılımını guncellerken sarjı bıttı telefonu actıgımda ekranın yarısı dokunup yarısı dokunmuyor pc suıte moduna da alamıyorm yardım acıl

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Benim sorunum eşimin 5800 telefonunu jaf kullanarak son sürüm olan 60 lı sürüme yükselttim.keşke yapmaz olaydım.cihaz bomboş.birtane bile oyun yada uygulama kurulu değil c hafıza 74mb ama tarayıcı çok berbat hemen kapanıyor.ben bu cihazı bir önceki versiyona döndürmek istiyorum bunun bir yolu varmı.
telefona yedek oluşturup pc ye hafıza kartından su dosyaları taşıyın.
Backup ; gizli dosyadır gizli dosyaları görünür yapın.
Cities ; harita dosyası (navigasyon)
images ; resimlerin
videos ; videolar
music ; müzikler
başka dosyaların film install dosyaların gibi varsa onlarıda pc ye tası.
Hafıza kartına format at. Birde telefona hard format at. Dosyaları hafıza kartına tası. Oyun , programlarını kur, yedeği de geri yükle. Yeni versiyonu güle güle kullanın.

- - - Eklendi - - -

s.a telefonun yazılımını guncellerken sarjı bıttı telefonu actıgımda ekranın yarısı dokunup yarısı dokunmuyor pc suıte moduna da alamıyorm yardım acıl
Navfirm programını bulun. Onunla orjinal dosyaları indirin, daha sonra jaff ile tekrar flaş atın. Olmazsa modifiye bölümüne bir göz atın oradan bir ofw yada cfw yükleyin mümkünse bataryayi şarj edin boş olmasın.

- - - Eklendi - - -

Kardeeeeş. 5800 'a *#...# yaptım. (tabii Yedekleme yapmamıştım!!!!!) Gittttiiiii. Ne olur kardeş REHBERİMİ istiyorum.
Pc ye yada hafıza kartına hiç yedek almadınız mı ? Eğer yedeğiniz yoksa geçmiş olsun. Geri alma şansınız çok düşük yani.

tekgöz38

tekgöz38

Üye

Açık renkli ve soluk renkli olan sahtedir. Ekran çözünürlüğü çok kötüdür eğer bunlardan anlamazsan kamerasını aç telefonun kötü ise anlarsın Original olan canlı ve koyu renklidir.

yorumlarınız için saolun.ben telefoncudan sadece dokunmatik ekran alacam.kendim değiştirecem.aldığım dokunmatik ekranın orjinal olduğunu nasıl anlarım.ekranda çizik var kavlamiş gibi duruyo bunun üstüne jelatin yapıştırsam kötümü olur.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
yorumlarınız için saolun.ben telefoncudan sadece dokunmatik ekran alacam.kendim değiştirecem.aldığım dokunmatik ekranın orjinal olduğunu nasıl anlarım.ekranda çizik var kavlamiş gibi duruyo bunun üstüne jelatin yapıştırsam kötümü olur.

Alacaksan şimdiden hayırlı olsun. Sıfır ekran al ve original ekran olsun. Üstüne de yapıştıracaksan Mat ekran koruyucu yapıştır ama arasında hava boşlukları kalmasın.

tekgöz38

tekgöz38

Üye

Alacaksan şimdiden hayırlı olsun. Sıfır ekran al ve original ekran olsun. Üstüne de yapıştıracaksan Mat ekran koruyucu yapıştır ama arasında hava boşlukları kalmasın.

ışte alacağım ekranın orjinal olduğunu takmadan nasıl anlarım.ekranda çizik var jelatin yapistirinca kötümü olur. ışte çizik eğer jelatin yapistirinca kötü olmazsa ekran almama gerek kalmaz.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye

- - - Eklendi - - -

Plastik ince ve açık renklidir.

tekgöz38

tekgöz38

Üye
bide bu gösterdiğim çiziğin üstüne jelatin yapıştırsam kötümü olur ¿ilginiz için teşekkür ederm..

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
pek anlaşılmaz dene ve gör kötü olursa çıkarırsın telefona zararı olmaz.

scream55

scream55

Üye
s.a. 5800 xm mağdurlarından biride benim internet ortamında site içinde bakmadığım yer denemediğim yöntem kalmadı,

sorun şu: ''BLUETOOTH İŞLEMİ GERÇEKLEŞTİRİLEMİYOR''

servise tamire falan gitmeden çözümü varmıdır?

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
s.a. 5800 xm mağdurlarından biride benim internet ortamında site içinde bakmadığım yer denemediğim yöntem kalmadı,

sorun şu: ''BLUETOOTH İŞLEMİ GERÇEKLEŞTİRİLEMİYOR''

servise tamire falan gitmeden çözümü varmıdır?

Forumda birkaç kişi de aynı problem vardı teknik bir problem çözüm olarak deneyen arkadaşlardan telefonun alt köşesini sağa üst köşesini sola esneterek yapan oldu. Ama yazılım ile ilgisi yok garanti varsa gönder yoksa tamirciye götür.

Üst Alt