Nokia 5800 la ilgili her türlü konuda yardımcı olurum arkadaşlar...

Sponsorlu Bağlantılar

Xaire

Xaire

Üye
Şimdi örneğin operadan youtube girip video açıyorum ve görüntü bulanıklaşıo vs.. Bunun bir çözümü varmı prog.var onda sıkıntı yok ama ben realplayer üzerinden nasıl izlerim

sefa250

Üye
benim tlf surumu v40 nasl guncellenecek ???

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Şimdi örneğin operadan youtube girip video açıyorum ve görüntü bulanıklaşıo vs.. Bunun bir çözümü varmı prog.var onda sıkıntı yok ama ben realplayer üzerinden nasıl izlerim
videonun altından görüntü seçeneğini hd olarak seç...

bdilek

Üye
Noka 5800 XM telefonumu bugün USB den PC ye bağlayıp güncelleme yaptım. Güncellemeden sonra haritalarda sokak isimleri gözükmüyor. Ayrıca sokak numaraları ile de arama yapmıyor. Örnek "2416" ama isim ile arıyor örnek "ıtır sokak". Ne yapmam gerekiyor.

sametbilir

Üye
arkadaslar 5800 kullanıcısıyım ve c6 da cıkan yenı surumu aynısını 5800 da yukledıgını bazı videolardan gordum ama benım tel guncelleyemıyorum ve gunde 4 5 defa kendi kendıne reset atıp yenıden baslıyo bu knuda yardn edın arkadaslar bu telı nasıl duzeltebılırım

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Noka 5800 XM telefonumu bugün USB den PC ye bağlayıp güncelleme yaptım. Güncellemeden sonra haritalarda sokak isimleri gözükmüyor. Ayrıca sokak numaraları ile de arama yapmıyor. Örnek "2416" ama isim ile arıyor örnek "ıtır sokak". Ne yapmam gerekiyor.
Muhtemelen güncellenen haritada sokak isimleri yerine numaralara yer verilmiştir..

- - - Eklendi - - -

Ama neden bulmadığı konusunda fikrim yok, haritayı tekrar yükle istersen...

bdilek

Üye
silip tekrar yükledim ama olmuyor.

bdilek

Üye
Sorunu çözdüm şu anda kusursuz bir şekilde çalışıyor. Yazılımı da güncelledim :)

Belki bu sorunu yaşayanlar için yaşadığım sıkıntı ile ilgili çözümü paylaşayım.

Güncelleme yapıldıktan sonra yukarıda da tarif ettiğim gibi hiç bir şekilde haritada sokak isimleri gözükmüyor ve arama yapılamıyordu.
PC den nokia suite programı ile bağlantı kurdum haritalarda cihazımda yüklü olan harita boyutu 123 MB gözüküyordu. Ama ben ilk sorunu yaşarken güncelleme yapmaya çalıştığımda 169 MB lık bir dosya yüklemeye çalıştığını farkettim. Ama güncelleme olduğunu söylemesine rağmen harita boyutu 169 mb değil 123 mb idi.

Haritalar yazılımını 3.06 versiyonuna yükseltmeyi denedim ama bir türlü güncellemedi. Sonra cihaz da uygulama yöneticisine girip Nokia Maps/Haritalar ve Ovi Maps/Haritalar uygulamalarının hepsini kaldırdım. Ama buna rağmen uygulamalarda haritalar iconu gözüküyor idi. Tekrar cihazı PC suite bağladım. 3.06 ya güncellemeyi seçtim. Baya uzun süren bir güncelleme işleminden sonra bu sefer sorun çıkartmadı ve güncellemeyi bitirdi. Dikkat ettim 123 MB olan harita 169 MB olmuştu. Cihazı çıkarıp baktığımda sorun çözüldü ve her şey kusursuz çalışıyor şu anda.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
benim tlf surumu v40 nasl guncellenecek ???

Nokia pc yada ovi suite programını yükle, telefonu usb kablo ile pc ye tak, ovi suite programında yazılım sekmesine basıp telefon yazılımı bölmesinden yazılımı yükle diyin..

wolverin.condor

Üye
5800 için film izleme programı varmı

Mavi2580

Mavi2580

Üye
pcye attığım mesajları, telefona, pc suite ile nasıl yükleyeceğim?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Hayır o konuda bilgim yoktu, direkt hafıza kartından attım pcye
hafıza kartından kopyaladığın yere mesajları tekrar at ve mesaj hafızasını hafıza kartını seç, telefonda mesajların görünmesi lazım..

Mavi2580

Mavi2580

Üye

hafıza kartından kopyaladığın yere mesajları tekrar at ve mesaj hafızasını hafıza kartını seç, telefonda mesajların görünmesi lazım..

Onu denemiştim ama mesajlara ulaşamadım maalesef :( pcde mesajların okunma ihtimali yok mu yada pcden, nokia pc suite yüklemenin?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Onu denemiştim ama mesajlara ulaşamadım maalesef :( pcde mesajların okunma ihtimali yok mu yada pcden, nokia pc suite yüklemenin?
pc de not defteri ile açıp okuyabilirsin..

- - - Eklendi - - -

pc suite ile olabileceğini sanmıyorum...

Mavi2580

Mavi2580

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Emrgncy
Demirspor aski

Demirspor aski

Üye
Merhaba klasik bir soru soracağım sertifika hatasını nasıl çözümleyebilirim

Üst Alt