Nokia 5800 la ilgili her türlü konuda yardımcı olurum arkadaşlar...

Sponsorlu Bağlantılar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Real player ile rtps adresleri ile izleme vardı ama konuyu bulmam lazım. Her kanal açmayabilir.

http://www.maxicep.com/vodafone-servisleri-3g/spb-tv-kanallari-ile-tv-tum-kanallar-yerli-yabanci-gelin-388832.html

blue_047

Üye
benim bir sorum olacak 5800 da telin açılışında vodafone menüsü çıkıyor nasıl iptal edebilirim onu ?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
benim bir sorum olacak 5800 da telin açılışında vodafone menüsü çıkıyor nasıl iptal edebilirim onu ?

cfw yüklemenizi öneririm. Size ilgili bölümün linkini vereceğim.

Bu arada telefon yazılım sürümü kaç ? V52 mi yoksa V60 mı.
V60 için bunu önereyim
http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-modifiye-fw-bolumu/astro-ofw-v1-0-link-eklendi-680158.html

bayramocar

Üye
slm arkadaslar bende 5800 var fecabook 2.05 ten baska yuklemiyor yuklenemiyor diyor

- - - Eklendi - - -

cok acil cvp beklyrm.

l2031

Üye
yotube dowlander programı varmı 5800 icin link ltfn yardm

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
yotube dowlander programı varmı 5800 icin link ltfn yardm

youtube video download siteleri var onlara bir göz atın.
Misal mp3 yapmak için
www.youtube-mp3.org
Video download için bir göz atmam lazım. Birde flash player dosyası olacağı için ucplayer yüklemen lazım. Telefondaki flash lite codecler eski olduğu için her flv dosyasını açmayabilir.

Youtube video download siteleri
Google arama
youtube online video download kelimelerini arat örnek bir site vereyim.
http://www.savevid.com/

- - - Eklendi - - -

slm arkadaslar bende 5800 var fecabook 2.05 ten baska yuklemiyor yuklenemiyor diyor

- - - Eklendi - - -

cok acil cvp beklyrm.

ovi mağazaya gir. Oradan download etmeyi dene.

quaresma.2

Üye
bana acil 5800 virüs programı lazım bulamıyorum

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye

tuna2408

Üye
slm arkadaslar video cevirici indirdim cevirici programi destekkenmiyor indirdigim filmleri izleyemiyorum lutfen yardim lazim ne yapmam gerekiyor?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
slm arkadaslar video cevirici indirdim cevirici programi destekkenmiyor indirdigim filmleri izleyemiyorum lutfen yardim lazim ne yapmam gerekiyor?

Google dan Allok Video Joiner programını indir. O programda nokia için çevirme seçeneği var.;)

l2031

Üye
arkadaşlar tlfndan yani 5800 a yükleyecem torrent yada dowlan menajır programı yokmu 5800 a özel tlfndan dowlan yapmak istiyorum bide bu ucplay flv 230 formatı dışındaki filmleri donuk oynatıyor

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
arkadaşlar tlfndan yani 5800 a yükleyecem torrent yada dowlan menajır programı yokmu 5800 a özel tlfndan dowlan yapmak istiyorum bide bu ucplay flv 230 formatı dışındaki filmleri donuk oynatıyor

Symtorrent diye arattır forumda.
Eğer video falan indireceksen (fullfilm.mobi) gibi o zaman ucbrowseri kullanabilirsin. Gayet başarılı bir indirme aracına sahip.(kendim kullanıyorum gayet memnunum)

Ayrıca Allok Video Joiner programını kullan videoları dönüştür.

arıvızz

Üye
kardeş bnm hafıza dolu diyor hep bı yardmcı olabilirmsn?

arıvızz

Üye
tşkrler

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
kardeş bnm hafıza dolu diyor hep bı yardmcı olabilirmsn?

Telefona yedek oluşturup pcye hafıza kartını kopyalayın.
(Backup resimler videolar müzikler cities ve indirdiğin kurulum dosyalarını )
Telefon rehberinizi sim karta kopyalayın.
Telefonu kapatın ve Hard Format atın.
Telefon açılınca hafıza kartınada format atın.
Yukardaki dosyaları hafıza kartınıza geri yükleyin.
Tertemiz bir telefonunuz var şimdi elinizde.
Gerekli programları kurun (ucplayer ucbrowser ramblow winrar winzip opera mini gibi.)
Çok fazla program yükleyip kaldirmayın. Ayrıca telefon hafızasına fazla bir şeyler yüklemeyin.

l2031

Üye

Eğer video falan indireceksen (fullfilm.mobi) gibi o zaman ucbrowseri kullanabilirsin. Gayet başarılı bir indirme aracına sahip.(kendim kullanıyorum gayet memnunum)

Allok video yu tlfna kurup videoyu dönüştüre biliyormuyum yani pc kullanmadan pc yok bende

- - - Eklendi - - -

Fullfilm.mobi tek secenegim oldu şimdiye kadar oda film yetiremiyor bana ben herhangibi film sitesinden film indirip izlemek istyorum torrent lazım tlfna bi o yükledm terrent tlfnumun açtı formatda yüklemesi gerek dönüstürmeme gerek kalmadan varbı böyle uygulama tlfnuma 5800 a ucplay fullfilm deki mp4 orjinal partları donuk oynatıyor bunada bi cözüm bulamadım 3gp le idare ediyorum :(

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Allok video yu tlfna kurup videoyu dönüştüre biliyormuyum yani pc kullanmadan pc yok bende

- - - Eklendi - - -

Fullfilm.mobi tek secenegim oldu şimdiye kadar oda film yetiremiyor bana ben herhangibi film sitesinden film indirip izlemek istyorum torrent lazım tlfna bi o yükledm terrent tlfnumun açtı formatda yüklemesi gerek dönüstürmeme gerek kalmadan varbı böyle uygulama tlfnuma 5800 a ucplay fullfilm deki mp4 orjinal partları donuk oynatıyor bunada bi cözüm bulamadım 3gp le idare ediyorum :(

Bir internet kafeden o programı indir hafıza kartına kopyala. (sürekli aramak zorunda kalma diye)
Arkadaşlarında (pc olan) yada internet kafede videoları birleştirip hem tek parça hemde nokia 5800 için video formatına çevirebilirsin.

maxim95

Üye
Arkadaşlar merhaba , telefonuma v60 versiyonu yukledim fakat bi sorun varki benle mi alakalı paketlemi alakalı bi anlam veremedim ... telefonu arkadaşımdan adım ve paketi direk guncelledim teleofoncudan ; 2-3 gundur kullanıyorum ekranda 0,5 veya 1 sn ligine 1-2 tane kare kare renk duşuyor yani mesaj yazarken birden beliveriyor ( ama herzaman degil işte ) , ondan sonra bugun duvar kagıdını degiştirdim bi fotograf seçip onu duvar kagıdı yaptım fakat bi resim seçtim onu yapmadı tekrar denedim acaba yanlış bişi yapmışımdır diye busefer telefon karardı reset attı ... Birde opera mini yukledim onu uygulamalardan kapata kapata uygulama bozuluyor acaba benlik mi yoksa programda hata mı oluyor ?Ne yapabilirm nasıl duzeltebilirim ? Yardımlarınızı bekliyorum teşekkur ederim ?

Üst Alt