Nokia 5800 la ilgili her türlü konuda yardımcı olurum arkadaşlar...

Sponsorlu Bağlantılar

kendir52

kendir52

Üye
telimi nasıl hackleyebilirim

BerKING

Üye
yeni güncelleme ne zaman gelecek bi bilginiz var mı?

ali eray

Üye
arkadaşlar ben s60v.5'e göre hd oyunlar bulamıyorum yardım edicek biri varsa en kısa zamanda yardımlarınızı bekliyorum

alican740

Üye
her türlü yardımcı olurum demişsin .
Benim telefon nokia 5800 xm alalı yaklaşık 1,5 yıl falan oldu ve dış ön camın iç kısmı çiziklerle doldu. Bu ön taraf değişir mi ? değişirse kaç tl gider ?

gonlumdeli

Üye
bende 5800 kullanıyorum çekim
düşüm düşüm kalkıyor devamlı
internette çok yavaş avea turkcel
vodafone bütün hatlarda denedim
sorun telde galiba format attım yine
olmadı ne yaptım ne ettim olmuyor lütfen yardım yardım

codblackops2

codblackops2

Üye
yeni güncelleme ne zaman gelecek bi bilginiz var mı?
Güncelleme geleceğini sanmam
arkadaşlar ben s60v.5'e göre hd oyunlar bulamıyorum yardım edicek biri varsa en kısa zamanda yardımlarınızı bekliyorum
Zaten 5800 veya herhangi bir s60v5 modelinin ekran çözünürlüğü hd oyunları desteklemez.imkansız gibi birşey.
her türlü yardımcı olurum demişsin .
Benim telefon nokia 5800 xm alalı yaklaşık 1,5 yıl falan oldu ve dış ön camın iç kısmı çiziklerle doldu. Bu ön taraf değişir mi ? değişirse kaç tl gider ?
değişir 100-120 tl civarı birşey sanırsam
bende 5800 kullanıyorum çekim
düşüm düşüm kalkıyor devamlı
internette çok yavaş avea turkcel
vodafone bütün hatlarda denedim
sorun telde galiba format attım yine
olmadı ne yaptım ne ettim olmuyor lütfen yardım yardım

servise vermeyi deneyin ayarlar bağlantı en üsttekine tıklayıp çift modu seçtiniz mi?

gonlumdeli

Üye
çift mod yaptım yine aynı telefonu tamire vermiştim ondan sonra oldu telefonun bir vidasi fazla sıkıli değil ondan olabilir mi acaba

honhon12

Üye
5800 ile youtubeden 240p dışında bir görüntü kalitesi ile video izlenebilir mi acaba ?

sinanorta

sinanorta

Üye
5800 ile youtubeden 240p dışında bir görüntü kalitesi ile video izlenebilir mi acaba ?

Hayır izleyemezsin. Ama UC Player var o da 240p'nin yükseğindeki videoları donarak açar. Tek yolu Video Converter kullanmak.

sezery41

Üye
derdime çare olun 2.el 5800 aldım... Global race (rt gr) adlı oyun açılmıyor ve başka sensörlu oyunlarda açilmıyor takılsa falan neysede orjinal oyunumu da oynayamayacakmıyım..bluetooth da aynı sorun işlem gerçekleşmiyor hatası alıyorum..telefoncuya sordum yazılım yapmamız lazım dedi bende ovi suite bağlayıp_(kendim) güncelledim... Değişen birşey yok... Cevaplarınızı beklıyorum simdiden teşekkürler...

Symbianize

Symbianize

Üye
derdime çare olun 2.el 5800 aldım... Global race (rt gr) adlı oyun açılmıyor ve başka sensörlu oyunlarda açilmıyor takılsa falan neysede orjinal oyunumu da oynayamayacakmıyım..bluetooth da aynı sorun işlem gerçekleşmiyor hatası alıyorum..telefoncuya sordum yazılım yapmamız lazım dedi bende ovi suite bağlayıp_(kendim) güncelledim... Değişen birşey yok... Cevaplarınızı beklıyorum simdiden teşekkürler...
Oyunlarin acilmasi icn flash at ama bluetooth donanimsal bir ariza istedigin kadar yazilim at gecmez bendede vardi bluetooth sorunu hatta radyoda calismayabilir

- - - Eklendi - - -

Oyunlarin acilmasi icn flash at ama bluetooth donanimsal bir ariza istedigin kadar yazilim at gecmez bendede vardi bluetooth sorunu hatta radyoda calismayabilir

mehmetcelenk

Üye
arkadaşlar nokia 5800 kullanıyorum hafıza kartım şifrelenmiş şifresini açamıyorum bilgilerim silinmeden nasıl açabilirim yardımcı olursanız sevinirim.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
arkadaşlar nokia 5800 kullanıyorum hafıza kartım şifrelenmiş şifresini açamıyorum bilgilerim silinmeden nasıl açabilirim yardımcı olursanız sevinirim.

Pc de açmayı dene, ama kendi kendine şifrelenmişse hafıza kartı bozulmuş olabilir maalesef...

mehmetcelenk

Üye
teşekkürler.................

muratsezen

Üye
5800 mesaj yazıları ufak okuyamayorum yazı boyutu en büyükte bunu biazdaha büyütebilme imkanı varmı desteklerinizi bekliyorum

emrekafa

Üye
nese halletım sorunu

sinan627

sinan627

Üye
benim 5800 ın ekranı cok çizikti bugün dokunmatik ön panelini değiştirdim 50 liraya fakat telin ekranı kapalıyken çok parlak görünüyo binevi ayna gibi sizce bu normal mi orjinal diyerekten taktırdım acaba yan sanayi mi takmışlar ondan mı böyle lütfen biri yardım edebilir mi?

codblackops2

codblackops2

Üye
benim 5800 ın ekranı cok çizikti bugün dokunmatik ön panelini değiştirdim 50 liraya fakat telin ekranı kapalıyken çok parlak görünüyo binevi ayna gibi sizce bu normal mi orjinal diyerekten taktırdım acaba yan sanayi mi takmışlar ondan mı böyle lütfen biri yardım edebilir mi?

muhtemelen yan sanayidir..
keşke kvk gibi biryerde taktırsaydınız

sinan627

sinan627

Üye
ucuz olması açısından sıradan bi telefoncuda yaptırmıştım :(

Üst Alt