benim bir sorum olacak 5800 da telin açılışında vodafone menüsü çıkıyor nasıl iptal edebilirim onu ?
yotube dowlander programı varmı 5800 icin link ltfn yardm
slm arkadaslar bende 5800 var fecabook 2.05 ten baska yuklemiyor yuklenemiyor diyor
- - - Eklendi - - -
cok acil cvp beklyrm.
bana acil 5800 virüs programı lazım bulamıyorum
Anti virüs versek olur mu ? slm arkadaslar video cevirici indirdim cevirici programi destekkenmiyor indirdigim filmleri izleyemiyorum lutfen yardim lazim ne yapmam gerekiyor?
arkadaşlar tlfndan yani 5800 a yükleyecem torrent yada dowlan menajır programı yokmu 5800 a özel tlfndan dowlan yapmak istiyorum bide bu ucplay flv 230 formatı dışındaki filmleri donuk oynatıyor
kardeş bnm hafıza dolu diyor hep bı yardmcı olabilirmsn?
yada appstop
Ramblow kullan.arkaplanda açık olan uygulamaları kapat..
Ram yetersizliğinden veriyor o hatayı

kardeş bnm hafıza dolu diyor hep bı yardmcı olabilirmsn?
Symtorrent diye arattır forumda.
Eğer video falan indireceksen (fullfilm.mobi) gibi o zaman ucbrowseri kullanabilirsin. Gayet başarılı bir indirme aracına sahip.(kendim kullanıyorum gayet memnunum)
Ayrıca Allok Video Joiner programını kullan videoları dönüştür.
Symtorrent diye arattır forumda.
Eğer video falan indireceksen (fullfilm.mobi) gibi o zaman ucbrowseri kullanabilirsin. Gayet başarılı bir indirme aracına sahip.(kendim kullanıyorum gayet memnunum)
Ayrıca Allok Video Joiner programını kullan videoları dönüştür.

Allok video yu tlfna kurup videoyu dönüştüre biliyormuyum yani pc kullanmadan pc yok bende
- - - Eklendi - - -
Fullfilm.mobi tek secenegim oldu şimdiye kadar oda film yetiremiyor bana ben herhangibi film sitesinden film indirip izlemek istyorum torrent lazım tlfna bi o yükledm terrent tlfnumun açtı formatda yüklemesi gerek dönüstürmeme gerek kalmadan varbı böyle uygulama tlfnuma 5800 a ucplay fullfilm deki mp4 orjinal partları donuk oynatıyor bunada bi cözüm bulamadım 3gp le idare ediyorum![]()