Nokia 5800 la ilgili her türlü konuda yardımcı olurum arkadaşlar...

Sponsorlu Bağlantılar

Chatlack007

Chatlack007

Üye
WhatsApp kurdum numara kısmına geliyor . Numarayı yazıyorum başlatılıyor kısmında takılıp kalıyor devam edemiyorum bir türlü . Sürekli başlatılıyor yazıyor.

• Beğen
Tepkiler: ismail074207

ismail074207

Üye
Selam Arkadaşlar telefonum un markası Nokia 5800 RM-365 telefonumun flash dosyalarını ındıremedım bu yüzden programda
MCU Flash dosyasi : Yok
PPM Flash dosyasi : Yok
CNT Flash dosyasi : Yok
APE Flash dosyasi : Yok
diye yazı çıkıyor bu dosyarı nerden bulabılırım bi indirme link i verirmisiniz

ido42

Üye
5800 ı nasıl hackleyebilirim yardımcı olabilirmisiniz

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
5800 ı nasıl hackleyebilirim yardımcı olabilirmisiniz

http://maxicep.com/symbian-s60v5-yazilim-destek/tum-symbian-cihazlari-3-dk-da-hackleme-2012-sertifika-derdine-son-547695.html
Buradan hack et telefonunu.

- - - Eklendi - - -

Selam Arkadaşlar telefonum un markası Nokia 5800 RM-365 telefonumun flash dosyalarını ındıremedım bu yüzden programda
MCU Flash dosyasi : Yok
PPM Flash dosyasi : Yok
CNT Flash dosyasi : Yok
APE Flash dosyasi : Yok
diye yazı çıkıyor bu dosyarı nerden bulabılırım bi indirme link i verirmisiniz

*#0000# ile versiyon kontrolü yapın ona göre dosyaları nereden bulacağınızı yazayım.

- - - Eklendi - - -

WhatsApp kurdum numara kısmına geliyor . Numarayı yazıyorum başlatılıyor kısmında takılıp kalıyor devam edemiyorum bir türlü . Sürekli başlatılıyor yazıyor.

Telden programı kaldırıp ovi den tekrar kurun.
Yada programın bağlantı ayarlarına girip internet ayarlarını kontrol ediniz.
O programı kullanmadığım için fazla bilgim yok.

akrepkral_23

Üye
merhaba benim sorunum iletim raporu gelince normal mesaj geliyormuş gibi uyarı veriyor. Bir kaç gün önce sadece bip sesi geliyordu. Bunu nasıl düzeltebilirım?

Atacan-

Atacan-

Üye
merhaba benim sorunum iletim raporu gelince normal mesaj geliyormuş gibi uyarı veriyor. Bir kaç gün önce sadece bip sesi geliyordu. Bunu nasıl düzeltebilirım?

ninbuzz yüklediysen böyle bi olay oluyor..
Ninbuzz iletim rapaorlarına etki ediyor bende anlamadım :)

asi21li

Üye
ya telefon güncelemesini nasıl yapa bilirim 5800xm

Atacan-

Atacan-

Üye
wifi ile *#0000# Güncellemeleri kontrol et de Yazılım güncellemesi çıkıyorsa yükle..en son sürüm v60..
Yada ovi ile pc dende yapabilirsin usb Kablon la

muratcan10

Üye
arkadasım bnm telefon v60 güncellemeyi görmüyor oviden denedim yine görmüyor yardımını beliyorum

codblackops2

codblackops2

Üye
jaf ile product kodunu değiştir görürsün güncellemyi forumdan arat jaf ile product codu değiştirmek diye..

_RYUK_

_RYUK_

Üye
merhaba arkadaşım ben access app uygulamasini kullanmayi seviyorum fakat menu tuşuna basınca arka planda açık görünüyor.ben uygulamanin her zaman açık kalmasını fakat menu tuşuna bastığımda orada görünmesinî istemiyorum bunu nasıl yaparım,

muhammet.alcik

Üye
5800 telefonuma hard format attıktan sonra bir daha internete giremedim şöyle hata veriyor.bağlantı kurulamıyor.web:işlem gerçekleştirilemiyor.yardımcı olursanız sevinirim.

V1TR10L

Üye
5800 v60 güncellemesini yapıyordum nokia suiteden güncellemeyi yüklerken bağlantı koptu hatası veriyor işte usb yi çıkarın tel. tekrar başlatın falan diyor yapıyorum yükleme bir daha başlıyor işte orda da tel. yeniden başlatılacaktır diyor ama benim tel. kapanıyor sonra tekrar açılmıyor ve yine bağlantı koptu hatası geliyor bu defalarca kez oldu çözüm için ne yapmalıyım​

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
5800 telefonuma hard format attıktan sonra bir daha internete giremedim şöyle hata veriyor.bağlantı kurulamıyor.web:işlem gerçekleştirilemiyor.yardımcı olursanız sevinirim.

Settings wizard programını çalıştır ayarları otomatik yapacaktır.

- - - Eklendi - - -

5800 v60 güncellemesini yapıyordum nokia suiteden güncellemeyi yüklerken bağlantı koptu hatası veriyor işte usb yi çıkarın tel. tekrar başlatın falan diyor yapıyorum yükleme bir daha başlıyor işte orda da tel. yeniden başlatılacaktır diyor ama benim tel. kapanıyor sonra tekrar açılmıyor ve yine bağlantı koptu hatası geliyor bu defalarca kez oldu çözüm için ne yapmalıyım​

jaff ve ogm emulatör programı ile flash atmayı deneyin. Forumda anlatım mevcut.

V1TR10L

Üye
tamam teşekkür ederim

samet0311

samet0311

Üye
öncelikle merhaba arkadaşlar. 5800a hard format attım. Hafıza kartı şifre istiyor ne yapmalıyım ?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
arkadasım bnm telefon v60 güncellemeyi görmüyor oviden denedim yine görmüyor yardımını beliyorum

http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-sistem-modifikasyon/nns-product-code-degistirme-programi-en-yeni-firmware-yuklemek-icin-328201.html

ayazsamata

Üye
5800 xpresmuzıc için tv programı nerden bulabılırım naıl yapıcam tşkler

Üst Alt