5800 ı nasıl hackleyebilirim yardımcı olabilirmisiniz
Selam Arkadaşlar telefonum un markası Nokia 5800 RM-365 telefonumun flash dosyalarını ındıremedım bu yüzden programda
MCU Flash dosyasi : Yok
PPM Flash dosyasi : Yok
CNT Flash dosyasi : Yok
APE Flash dosyasi : Yok
diye yazı çıkıyor bu dosyarı nerden bulabılırım bi indirme link i verirmisiniz
WhatsApp kurdum numara kısmına geliyor . Numarayı yazıyorum başlatılıyor kısmında takılıp kalıyor devam edemiyorum bir türlü . Sürekli başlatılıyor yazıyor.
merhaba benim sorunum iletim raporu gelince normal mesaj geliyormuş gibi uyarı veriyor. Bir kaç gün önce sadece bip sesi geliyordu. Bunu nasıl düzeltebilirım?

ninbuzz yüklediysen böyle bi olay oluyor..
Ninbuzz iletim rapaorlarına etki ediyor bende anlamadım![]()

5800 telefonuma hard format attıktan sonra bir daha internete giremedim şöyle hata veriyor.bağlantı kurulamıyor.web:işlem gerçekleştirilemiyor.yardımcı olursanız sevinirim.
5800 v60 güncellemesini yapıyordum nokia suiteden güncellemeyi yüklerken bağlantı koptu hatası veriyor işte usb yi çıkarın tel. tekrar başlatın falan diyor yapıyorum yükleme bir daha başlıyor işte orda da tel. yeniden başlatılacaktır diyor ama benim tel. kapanıyor sonra tekrar açılmıyor ve yine bağlantı koptu hatası geliyor bu defalarca kez oldu çözüm için ne yapmalıyım
arkadasım bnm telefon v60 güncellemeyi görmüyor oviden denedim yine görmüyor yardımını beliyorum