melih06628
Üye

mesajlar seçenekler sim mesajları onları silslm kardeş benim sorunum biraz kucuk bişey gb ama bi türlü yapamadım.. telin sag üst köşesinde mesaj kutusu yanıp sönüyo.. dokununca sim hafızası dolu diyo.. mesajları sildim ve hafıza kartı hafızası yaptım ama olmadı.. baska telle deniyorum benim kartı N73 takıyom sorun yok.. baska bi kartı benim 5800 takıyom ondada sorun gözükmüyo.. nedir bunun derdi yardımcı olabilirsen memnun olurum..![]()

gene format yolu göründü yanihafıza kartını çıkar öle dene. bazen karttan böle sorunlar olabiliyor...

gene format yolu göründü yanihafıza kartını çıkar öle dene. bazen karttan böle sorunlar olabiliyor...

mesajlarını aç seçenekler sim mesajları de ordakileri sil
--------------- Ekleme ---------------
mesajlar seçenekler sim mesajları onları sil
gene format yolu göründü yani
hayır sadece hafıza kartını çıkar. format atma.
yokmu yardım edecek...?????

Bakalım benim sorunumu halledecekmisin:
1) Telefonum kendi kendine her 3.30 dakika da bir reset atıyor.
2) Teknik servise (Genpa'ya) 4 kere götürdüm fakat, değişen bir şey olmadı. (Sürekli yeni yazılım atıyorlar)
Ayrıca parça değişimi (Ekran değişti) yaptılar.
2 Soruma cevap isiyorum lütfen (=
Peki dostum bu hard format olayı telede ne gibi kayıplar verdirir. kısaca hangi dosyaları yedeklemem falan gerekir ? ekranın sağında beliren rakamlar için yardım istemiştim(hatırlatma) ve hard format nasıl atılıyordur. tam hatırlayamadm . Ya da Nokia bayiine gitsem orda yardımcı olurlarmı ? tekrar tşkkürler
resimlere yer bilgiisi ekleme özelliği var diye bilyorum bi türlü yapamadım kamera ayrlarından ayrlıyorum hatta önceden gps ide açıyorum uyduyu bulduktan sonra kamerayı açıp resim çekyorum ama ginede resimlere konum bilgisi eklemiyo bunun için bi söyleyeceğiniz varmı aceba...
slm kardeş benim sorunum biraz kucuk bişey gb ama bi türlü yapamadım.. telin sag üst köşesinde mesaj kutusu yanıp sönüyo.. dokununca sim hafızası dolu diyo.. mesajları sildim ve hafıza kartı hafızası yaptım ama olmadı.. baska telle deniyorum benim kartı N73 takıyom sorun yok.. baska bi kartı benim 5800 takıyom ondada sorun gözükmüyo.. nedir bunun derdi yardımcı olabilirsen memnun olurum..![]()
slm benim bi sorunum var telefonum inanılmaz derecede takılıyo donuyo uzun bi süre işlem yapamıyorum deralarca format attım ama msj yazarken bile durduk yere telefonum donuyo ne yapmalıyım nolur yardım edin
flashı) tazeleyiniz. (güncelleme yapın.)telefonu kapattığımda tekrar açtığımda nokia yazısı bir süre ekranda bekliyor ve telefon tekrar kapanıyor. bir kaç defa açmayı denedikten sonra açılıyor. format attım sorun yine aynı. lütfennnn yadımmmmmmm..........
flash (yazılımı ) tazeleyiniz. sorununuz gider.
slm benim bi sorunum var telefonum inanılmaz derecede takılıyo donuyo uzun bi süre işlem yapamıyorum deralarca format attım ama msj yazarken bile durduk yere telefonum donuyo ne yapmalıyım nolur yardım edin

mesajları tel hafızasından hafıza kartına nasıl aktarabılırım??

((( peki NASIL DÜZELTİRİM BUNU BEN
VERSİYONUNU YÜKSELTMENİ ÖNERİRİMM BU SAYEDE TEL İNANILMAZ BİR HIZ ORTAYA KOYUYOR
MESAJLAR ----SEÇENEKLER----AYARLAR----DİĞER----KULLANILAN HAFIZA -HAFIZA KARTI YAP BAKALIM OLACAKMII
......
....
ArkaDAŞIM RED KODU İLE YAPMADIYSAN GÜNCELLEMEYİ ÖLE OLUR ZATEN V40 GÜNCELLEMESİ RED KODU DAHA VERİLMEDİİ
tekrar slmlar . arkadaşlar tele Garmin kurmayı denedim ama kuramadım her neyse , kuramıyınca telden sildim dosyalarını . Fakat virüs taraması yaptğımda garmin dosyalarını da tarıyor. nedir anlamadım. bileniniz varmı ?
Merhaba, bende 5800XM RM 356 Kırmızı var. Product Code: 0579269 Euro2 Turkey Red.
Yeni yazılım yükleyebilmek için ben bu ürün kodunu değiştirdim. İlk başlarda sorun yoktu ama son zamanlarda problemler yaşamaya başladım. Video kaydederken kameranın ışığı yanıp hemen sönüyor. Ovi Maps'ten faydalanamıyorum, konumumu dahi bulmuyor. Garmin yüklemek istedim ama onda da no maps uyarısı veriyor. Tabi haritada dolaşırken bir iki dakika içinde atıyor.
Sorum şu; versiyon numarasını eski haline döndürsem ve format atsam bu problemler düzelir mi? Ya da siz ne tavsiye edersiniz?
Teşekkür ederim şimdiden.
arkadaşlar yeni üye oldum harika bir forum olmuş ellerinize sağlık çok içimi gördü burası !
5800 için gitar uygulaması istiyorum yardımcı olabilirmisiniz???
selam ustam 5800 var elimde 2 sorum var internetten warlıns üzerinden radyo dinleme tv seyretme birde klosere şifre koymak istiyorum tş. modül elektronik E-mail:[email protected]
Merhabalar,
5800 blue kullanıcısıyım, fakat wi-fi ile güncelleme yapadım.. Herhangi bir güncelleme yok diyor..
Versiyonum v31, cevaplayan arkadaşa şimdiden teşekkür ederim..
İyi forumlar
meraba bana yardımcı olursana çok sevinirim 5800 rım var ve internetten video izlemek istiyorum skfire yükledim ama olmadı izlesene com a girip videoları tıklafıfımda flaş player 9 diyo yada f işareti çıkıyo berden hangi programı indiriyim link falan da olur en kolayı hangisiyse çünkü pek anlamıyorum bu işlerden bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim o kadar aradım ama bulamadım flaş 9 u