esas_cocuk
Üye
ccleanerı bulamadım, G-Forceyi yükledim, üstüne tıklıyorum ama açılmıyor :S
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
a gir ccleaner download yaz cıkan ilk siteden indir...--------------- Ekleme ---------------
Tşk Edrm ama bu benim dedigim degil sanırım. Bunda menü hareketli ama ben Ana ekranı diyordum sensörde teli döndürdügün gibi menüde vs. dönüyor ya o ana ekrandada yapabilir miyiz diyordum dostum![]()
o dediğin yeni güncelleme ile gelirse gelir yoksa öyle bir program falan görmedim arkadaşım ...
--------------- Ekleme ---------------
kardeş benim nokia 5800 telefonum var ama müzik kalitesinden pek memnun değilim. bana bu sorunu çözebilecek bir kulaklık markası ve modeli önerebilir misin? şimdiden teşekkürler
arkadaşım 3 ay araştırdım bende kendi kulaklığından memnun değilim araştırmam sonucunda fiyatı 100 lira civarında ama avrupanın bir numarası olan kulaklığı keşfettim ve bu ayın 5 'ini sabırsızlıkla cekiyorum maaşım yatar yatmaz alacağım bi kulaklık olan cx300-2 yi şiddetle tavsiye ederim özellikle surround 3d ve bass ağırlıklı olan bu kulaklık senı tatmın edıcektır seste artma olacaktır asla pişman olmazsın şahsen denedim kulaklığı insanı dış dünyadan koparıyor kulaklığı kulağına taktığın an başka müzik dinlemeyi yeniden keşfedeceksin buna göz at...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

--------------- Ekleme ---------------
merhabalar benim 5800 v40 tel var v40 a geçtikten sonra galeride resimler çift görünmeye başladı yardım edebilecek varmı acaba dosya yöneticisinde resimler tek bu arada birde ikinci resim orjinal resimden küçük boyutta yardımlarınızı bekliyorum
onlar kamerayla cekilmiş fotolar olduğu ıcın galeri kısayolu dur yanı herhangi bir sorun yoktur asıl onlar olmazsa sorun vardır uzantıları kesınlıkle silme 5800 ın çalışma prensibi budur...sorun yok yani...

nese, sorunu çözdüm, ccleanırla sildim ama işe yaramadı, başka bir ( hiç suit kurulmamış ) blgde denemek aklıma geldi ve işe yaradı. (bunu neden önceden akıl edemedim bende blmiyorum)