Nokia 5800 la ilgili her türlü konuda yardımcı olurum arkadaşlar...

Sponsorlu Bağlantılar

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
ccleanerı bulamadım, G-Forceyi yükledim, üstüne tıklıyorum ama açılmıyor :S
a gir ccleaner download yaz cıkan ilk siteden indir...

--------------- Ekleme ---------------

Tşk Edrm ama bu benim dedigim degil sanırım. Bunda menü hareketli ama ben Ana ekranı diyordum sensörde teli döndürdügün gibi menüde vs. dönüyor ya o ana ekrandada yapabilir miyiz diyordum dostum :)

o dediğin yeni güncelleme ile gelirse gelir yoksa öyle bir program falan görmedim arkadaşım ...

kardeş benim nokia 5800 telefonum var ama müzik kalitesinden pek memnun değilim. bana bu sorunu çözebilecek bir kulaklık markası ve modeli önerebilir misin? şimdiden teşekkürler

arkadaşım 3 ay araştırdım bende kendi kulaklığından memnun değilim araştırmam sonucunda fiyatı 100 lira civarında ama avrupanın bir numarası olan kulaklığı keşfettim ve bu ayın 5 'ini sabırsızlıkla cekiyorum maaşım yatar yatmaz alacağım bi kulaklık olan cx300-2 yi şiddetle tavsiye ederim özellikle surround 3d ve bass ağırlıklı olan bu kulaklık senı tatmın edıcektır seste artma olacaktır asla pişman olmazsın şahsen denedim kulaklığı insanı dış dünyadan koparıyor kulaklığı kulağına taktığın an başka müzik dinlemeyi yeniden keşfedeceksin buna göz at...

:oke:

merhabalar benim 5800 v40 tel var v40 a geçtikten sonra galeride resimler çift görünmeye başladı yardım edebilecek varmı acaba dosya yöneticisinde resimler tek bu arada birde ikinci resim orjinal resimden küçük boyutta yardımlarınızı bekliyorum

onlar kamerayla cekilmiş fotolar olduğu ıcın galeri kısayolu dur yanı herhangi bir sorun yoktur asıl onlar olmazsa sorun vardır uzantıları kesınlıkle silme 5800 ın çalışma prensibi budur...sorun yok yani...

arzemocuk

Üye
kontörü sömürüyo desek abbbaaauuuu o neydi öyle yaa kontör montör kalmadı :)))

anilere

Üye
5800 ; allah aşkına winrarı çözemedim ya bi türlü bi winrar indirdim ama yinede dosyaları açmıyo uygulamalarda ole duruyo yardım lütfen

ertu55

ertu55

Üye
v31 iken yoktu öyle bi sorun v40 yaptıktan sonra meydana çıktı böylr bi çalışma prensibimi olur aynı resimden iki tane düşünsene

pffmoruk123

Üye
öncelikle şimdiden teşekkürler.
Nokia 5800 kullanıyorum.
msn e rahatlıkla giriyor.internet bağlantımda bi sorun yok ama web e tıklıyorum.mesela ordan facebooka tıklayınca açmıyor. geri atıyo kapanıyo.yada son girilen sayfalar var , ona tıklıyorum geri atıyo açmıyo bile.daha teli alalı 3 hafta oldu :S

s3rc4n-91

s3rc4n-91

Üye
Eyw.Konuyla ilgilendigin için tşk edrm arkaşım :)

salihbaser

salihbaser

Üye
Ben telefonumu 1 hafta once aldım telefon gorusmelerı kayıt edebılecegım bır yazılım arıyorum bır kac tane buldum ama gecersız sertıfıka dedı ne ypabılırım acaba?

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
kontörü sömürüyo desek abbbaaauuuu o neydi öyle yaa kontör montör kalmadı :)))

sorununu tam anlamadım ama sorunun sende olduğunu anladım...

5800 ; allah aşkına winrarı çözemedim ya bi türlü bi winrar indirdim ama yinede dosyaları açmıyo uygulamalarda ole duruyo yardım lütfen

burdan winrar ın yeni versiyonunu indir programın kullanımıda basittir.. çallıştır files ten açacağın dosya veya dosyaları seç bu kadar...

tşk etmek ıcın teşekkür et botununu kullanınız...

v31 iken yoktu öyle bi sorun v40 yaptıktan sonra meydana çıktı böylr bi çalışma prensibimi olur aynı resimden iki tane düşünsene

dostum aynı resımden ıkı tane yok onlar kısayollar...telefonu ovi suit e bağlarsan bu durum başına gelir ve doğaldır ıstedığın surumu kur yıne olacaktır..onlar resımlerının galeride gözükmesi için kısayol...

öncelikle şimdiden teşekkürler.
Nokia 5800 kullanıyorum.
msn e rahatlıkla giriyor.internet bağlantımda bi sorun yok ama web e tıklıyorum.mesela ordan facebooka tıklayınca açmıyor. geri atıyo kapanıyo.yada son girilen sayfalar var , ona tıklıyorum geri atıyo açmıyo bile.daha teli alalı 3 hafta oldu :S

burdan bu tarayıcıyı indir bide bununla dene hatta video seyretmeyi dene...

not: telin kendi tarayıcısı ağır flash uygulamarı olduğu zaman siteden atabiliyor bunun nedenide flash lite 3.1 in olması flash lite 9 olsa sorun olmazdı umarım ileride çıkar... fakat skyfire ile rahatlıkla her siteye girebilirsin...yasak sitelere bile...

Ben telefonumu 1 hafta once aldım telefon gorusmelerı kayıt edebılecegım bır yazılım arıyorum bır kac tane buldum ama gecersız sertıfıka dedı ne ypabılırım acaba?

programa gerek kalmadan da yapabilirsin görüşmeleri kayıt telefonun ses kayıt özelliğini kullanarak

veya bulduğun programları sertifikalayıp kullan nasıl sertifikalayabilirim diyeceksin...oda burda yazıyo bi göz at...http://www.maxicep.com/symbian-destek/5800-5530-ve-n97-fun-club-256524.html

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
bunu çöz o zaman:)= gerekli uygulama erişimine izin verilmedi ne demek (sertifikalı program yüklendiğinde)

kurmaya çalıştığın program veya oyun telefonla uyumlu değil yada bir üst versiyonu mevcut ...bundan dolayı hata...

Revengeful

Emekli Yönetici
"uygulama yöneticisi:hafıza az bazı uygulamaları kapatın" hatasını alıyorum ve işlem yapmama izin vermiyor. Halbuki hiç pro. açık değil. Hafızamda dolu değil?

hard format atmakta istemiyorum :(

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
"uygulama yöneticisi:hafıza az bazı uygulamaları kapatın" hatasını alıyorum ve işlem yapmama izin vermiyor. Halbuki hiç pro. açık değil. Hafızamda dolu değil?

hard format atmakta istemiyorum :(

arkadaşım bu hataya herhangi bir program sebep olur 5800 da da aynı bilgisayardaki gibi gözle gözükmeyen sistem ve kullanıcı programları vardır arka planda çalışan ...hard format atmak istemiyorsan bu hataya sebep olan programı telden kaldırmalısın bunuda en son yüklediğin programdan hatayı alana kadar yüklediğin programlara kadar teker teker kaldırarak yapabilirsin aklıma başka bişi gelmiyo...

Revengeful

Emekli Yönetici
hmm teşekkürler

pitbulllove

pitbulllove

Üye
esas_cocuk su netten video izleme işini bi anlatırsan bana ve link varsa elinde ve gorsel anlatımlı sunarsan cok yardımcı olmus olursun valla dua ederim sana wireless ten baglanıyorum ama flash 9 istiyo yorumları okudum onu yukleyıp yınede izleyemiyorum dıyen arkadaslar var su ısı bı cözelim sana zahmet simdiden tesekkurler kardesim Allah yardımcınız olsun...

FlashWampir

FlashWampir

Üye
a gir ccleaner download yaz cıkan ilk siteden indir...
ccleanerın mobil vers. flan sanmıştm :D nese, sorunu çözdüm, ccleanırla sildim ama işe yaramadı, başka bir ( hiç suit kurulmamış ) blgde denemek aklıma geldi ve işe yaradı. (bunu neden önceden akıl edemedim bende blmiyorum)
teşekkürler

Revengeful

Emekli Yönetici
esas_cocuk su netten video izleme işini bi anlatırsan bana ve link varsa elinde ve gorsel anlatımlı sunarsan cok yardımcı olmus olursun valla dua ederim sana wireless ten baglanıyorum ama flash 9 istiyo yorumları okudum onu yukleyıp yınede izleyemiyorum dıyen arkadaslar var su ısı bı cözelim sana zahmet simdiden tesekkurler kardesim Allah yardımcınız olsun...

kardeşim bu link. Programın adı Skyfire. İnternetten bütün videoları izlemeni sağlıyor. Tabiki Wifi den girersen senin için daha karlı olur :oke: Yoksa fatura aşırı kabarır

cavalera1907

Üye
merhaba...
ben telefonumun ekranını yan yatırınca "widgetUI: işlem gerçekleştirilemiyor" diye bir uyarı alıyorum...
nedeni ne olabilir?
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

pitbulllove

pitbulllove

Üye
sagol kardeş emege saygı

lad_enes

Üye
5800 ' da T9 varmı?

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi

BAK SANA YAPMAN GEREKENLERİ TANE TANE YAZICAM FAKAT LÜTFEN DİKKATLİ OKU VE SABIRLI OL PROBLEMİN KALMIYCAK.

1-http://get.skyfire.com/ a gir telefonun modeline göre (dokunmatik -s60 v5 veya v3 neyse artık ona göre indir.)
2-telefonuna kur.
3- programı telefonda çalıştır bağlantı noktası olarak kullandığın wireleess i seç yoksa kontörün gider. bunun ıcın interneti kullan.
4-fakat bide işin şu yönü var kardeşim. DNS denen bi kavram var biliyorsundur bunları değiştirmezsen yasaklı sitelere giremezsin yada youtube da giremezsin yani türkiyede girilmesi yasak olan sitelere girmek için...bu ayarı yapmalısın

1-ayarlar...
2-bağlantı
3-hedefler
4-internet
5-erişim noktası öncelik 1 yazan yerde seçeneklerde düzenle de ıpv4 dün üstünde seçenekler düzenle de dns yi elle ayarla ve şunları yaz

208.67.222.222
208.67.220.220

veya

4.2.2.2
4.2.2.3

bu kadar güle güle kullan umarım faydalı ce acık olmuşumdur...

5800 ' da T9 varmı?

var mesaj ayarlarında ki seçeneklerden metin tahminin aktif et bu kadar...

fakat buna neden ıhtıyac duydun anlayamadım klavye opsiyonları bir tuşa bir kere basmanın yeterli olduğu klavyeye sahip bir telefon yazı yazmak bebek işi ve hala t9 dıyosan :))) neyse
ıyı forumlar.

ccleanerın mobil vers. flan sanmıştm :D nese, sorunu çözdüm, ccleanırla sildim ama işe yaramadı, başka bir ( hiç suit kurulmamış ) blgde denemek aklıma geldi ve işe yaradı. (bunu neden önceden akıl edemedim bende blmiyorum)
teşekkürler

başka bir bilgisayarda yap dıyecektım sana ama kendı bilgisayarın varken milletin bilgisayarına neden ihtiyaç duyasın mantığıyla haraket ettım ben ve şunu söyliyim sana kesin bir çözüm var fakat genede sen bilirsin ....format at pc ye bişi kalmaz :)

teşekkürler

yani her sorunun olduğunda veya tele mp3 veya film milm atarken başka bilgisayaramı geçiceksin :) o bakımdan anladın mı...

merhaba...
ben telefonumun ekranını yan yatırınca "widgetUI: işlem gerçekleştirilemiyor" diye bir uyarı alıyorum...
nedeni ne olabilir?
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

hard format at tele sorun hallolacaktır...

programsal bir hatadır.

.......

aydin_engin2003

Üye
ya birader bana python proğramlarını nasıl yükler ve kullanırım yardımcı olurmusun. teşekkürler

Üst Alt