bi saniye..
--------------- Ekleme ---------------
slm hocam bende birkaç soru sorayım ,
1) Dün V40 yazlımını yükledim tele ve haliyle tüm programlar gitti yeniden yüklücem bi arkadaşın sitesinde LİVE MESSNGER TÜRKÇE programı vardı Wİ-Fİ uyumlu onun linki kırılmış ve siteyi güncellmiyor artık sende varsa upload edebilirmisin hocam forumda bulunanların hepsi bozuk yada sertifika istiyor
2)GARMİN programını yüklücem
şurada anlatmış arkadaş acaba sertifika olmadan yüklenirmi
3) birde son olarak senn önerebileceğin kaliteli SİGNED sertifikasız program veya oyunlar varsa yazabilirmisin hocam
cevaplar:
1- burdan bu msn i indir wirelees la kullanabileceğin gercekten guzel calısan bır program sesli uyarılar video resim gönderme gibi özellikleri var buyur link.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
2-garmini kurmadım ben hiç ovi haritalar daha detaylı ve daha guzel bence sende kurma...
3- bu programları öneririm :
1- en önemlisi mutlaka skyfire yi kur internetten video izlemek ıcın flash oyunları bile oynayabilirsin kısaca bılgısayar ınla ne yapabiliyosan netten bu tarayıcıylada yapabiliyosun
touch screen olanı indir.
2-opera mobile 10 beta3
indir ınternetten downlooad ları iyi yapıyo film bile ındırebılırsın rapidshareden ındırme yapacağın zaman opera video ızlemek ıcın skyfire kullan
3-x-plore programını kur
4-oyunlara gelince : s60 v5 oyun bölümü var sitede ordan bulabılırsın bu oyunların tümünü
1-avatar ,ridge racer , edge ,midnight bowling ,aw board games ,toon warz ,iron sight özellikle bu oyunu kur vs...senın zevkıne kalmış bunlar kaliteli paylaşımlar ama tavsiyemdir. ıyı gunler...
slmlar..........Normal ev iş kafe gibi yerlerdeki modemlere bağlantı sorunum olmamasına rağmen TTNET-wifi noktalarından bağlantı kuramıyorum.açılması gereken kullanıcı adı ve şifre bölümü çıkmıyor ve "bağlanmak istediğimde web içeriği doğrulanamıyor diye bi uyarı veriyor"....ancak ayarlar/bağlantı/kablosuz LAN bölümünden "bağlandı" olarak görülüyor...... Denediğim Browser'lar : Dahili browser'ı...skyfire (yeni sürümlerden biri)..opera mobile 10.0........... teşekkürler
modemden web , wkp kişisel güvenlik ayarlarını düşür... bi dene...
S.A ,
5800 Almayi düşünüyorum da dokunmatiği biraz korkutuyor .. yani ekranda cizik iz vs kalirmi ? Msj sorunu vs olurmu detayli bilgi alabiirmiyim kullananlardan
5800 almayımı düşünüyorsun?
DÜNYADA İKİ ÇEŞİT İNSAN VARDIR
1- 5800 KULLANANLAR...
2- 5800 GİBİ Bİ CİHAZDAN MAHRUM KALANLAR (5800 KULLANMAYANLAR...)
Yardım alan arkadaşlar teşekkürlerini konu içerisine yazı şeklinde değilde TEŞEKKÜR ET BUTONUNU KULLANIRSANIZ COK DAHA FAYDALI OLUCAKSINIZ TŞK EDERİM YAZILARINI OKUMAK YERINE ARKADASLARIN SORUNLARIYLA DAHA IYI İLGİLENEBİLİRİZ TEŞEKKÜR EDERİM YAZARSANIZ SAYFA BOŞA TŞKLERLE DOLACAK ZAMAN KAYBI OLACAK HEM SIZIN HEM BİZİM DAHA SAĞLIKLI YARDIM ETMEMIZ ACISINDAN LÜTFEN BOTONU KULLANIN HEM ZAMANDAN KAZANIN HEM DAHA FAYDALI KULLANICILAR OLUN anlayışınıza tşk ederım saygılarımla...