telimi nasıl hackleyebilirim
Güncelleme geleceğini sanmamyeni güncelleme ne zaman gelecek bi bilginiz var mı?
Zaten 5800 veya herhangi bir s60v5 modelinin ekran çözünürlüğü hd oyunları desteklemez.imkansız gibi birşey.arkadaşlar ben s60v.5'e göre hd oyunlar bulamıyorum yardım edicek biri varsa en kısa zamanda yardımlarınızı bekliyorum
değişir 100-120 tl civarı birşey sanırsamher türlü yardımcı olurum demişsin .
Benim telefon nokia 5800 xm alalı yaklaşık 1,5 yıl falan oldu ve dış ön camın iç kısmı çiziklerle doldu. Bu ön taraf değişir mi ? değişirse kaç tl gider ?
bende 5800 kullanıyorum çekim
düşüm düşüm kalkıyor devamlı
internette çok yavaş avea turkcel
vodafone bütün hatlarda denedim
sorun telde galiba format attım yine
olmadı ne yaptım ne ettim olmuyor lütfen yardım yardım
5800 ile youtubeden 240p dışında bir görüntü kalitesi ile video izlenebilir mi acaba ?
Oyunlarin acilmasi icn flash at ama bluetooth donanimsal bir ariza istedigin kadar yazilim at gecmez bendede vardi bluetooth sorunu hatta radyoda calismayabilirderdime çare olun 2.el 5800 aldım... Global race (rt gr) adlı oyun açılmıyor ve başka sensörlu oyunlarda açilmıyor takılsa falan neysede orjinal oyunumu da oynayamayacakmıyım..bluetooth da aynı sorun işlem gerçekleşmiyor hatası alıyorum..telefoncuya sordum yazılım yapmamız lazım dedi bende ovi suite bağlayıp_(kendim) güncelledim... Değişen birşey yok... Cevaplarınızı beklıyorum simdiden teşekkürler...
Oyunlarin acilmasi icn flash at ama bluetooth donanimsal bir ariza istedigin kadar yazilim at gecmez bendede vardi bluetooth sorunu hatta radyoda calismayabilirderdime çare olun 2.el 5800 aldım... Global race (rt gr) adlı oyun açılmıyor ve başka sensörlu oyunlarda açilmıyor takılsa falan neysede orjinal oyunumu da oynayamayacakmıyım..bluetooth da aynı sorun işlem gerçekleşmiyor hatası alıyorum..telefoncuya sordum yazılım yapmamız lazım dedi bende ovi suite bağlayıp_(kendim) güncelledim... Değişen birşey yok... Cevaplarınızı beklıyorum simdiden teşekkürler...
arkadaşlar nokia 5800 kullanıyorum hafıza kartım şifrelenmiş şifresini açamıyorum bilgilerim silinmeden nasıl açabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
benim 5800 ın ekranı cok çizikti bugün dokunmatik ön panelini değiştirdim 50 liraya fakat telin ekranı kapalıyken çok parlak görünüyo binevi ayna gibi sizce bu normal mi orjinal diyerekten taktırdım acaba yan sanayi mi takmışlar ondan mı böyle lütfen biri yardım edebilir mi?