Nokia 5800 la ilgili her türlü konuda yardımcı olurum arkadaşlar...

Sponsorlu Bağlantılar

ilhanmansiz058

Üye
kardeş benim 5800 jar dosyaları indirmiyor neden

aztek07

Üye
aga cihaz flaş 10u desteklemiyor napıcaz

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
smart installer hata veriyor

alperozturk514

Üye
ndırdıgım tum oyunlar ekrana yon tusları gelıyor oyunun yarısı gozukuyor yarısı yok. Şimdiden tesekkurler

mstfkose

Üye
bana slide to unlock lazım bulamıyorum yardım edermisiniz lütfen

ayvalıkonur

ayvalıkonur

Üye
n8 e yüklenen panorama programı gibi resimleri birleştirerek çeken program varmı

apotekeli

Üye
5800 bado uygulaması varmı

R58

R58

Üye
s.a kardeşim ben nokia 5800 kullanıcısıyım ve şöyle bi sorunum var yükledigm 2 uygulamını sag üst tarafında küçük bi anahtar simgesi cıktı uygulama acılmıyor ve silinemiyor acil yardım beklıyorum.

thelarts26

thelarts26

Üye
Way arkadaş ne adammış herkez bişi yazıo :)

bednamf

Üye
hocamm telefon tarihini nereden nasil degistirecegim detayli anlatir misin?

veteriner627

Üye
sesli cümle çeviri var mı? acil lazım. ama SESLİ cümle çeviri olacak...

samon123

Üye
5800 cihazımda intenet kısmına girildiğimde geçersiz sertifika deyim yardımcı olabilirmisiniz

cumrali

Üye
orjinal oyunları nasıl kaldırabilirim? Bounce ve racing thunder.

veli.802

veli.802

Üye
arkdşlar ck acl yardma ihtycm warya.tlfnumu guncllttrdm.mmc kart şfre istyr.içndkleri kurtarmam lazm askerm bn.blgsayarm yk telden nasl ypblrm ltfn yardm edn önemli dosylrm.ftlarm wardı ya tel mdlm.5800..

sinanorta

sinanorta

Üye
Halen soru sorabiliyor muyuz?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
üst konu ama gözümüzden kaçıyormus sürekli.
Neyse geç olacak ama cevap yazak. Sıra ile başlayalım.

- - - Eklendi - - -

Halen soru sorabiliyor muyuz?

Konu sahibi her halde süresiz tatile gönderildi. Pek cevap veren yok. Benim senin gibi arkadaşlar yardımcı oluyor. Genelde altta olan konulara sürekli göz atıyoruz ya üst konu gözümüze görünmüyor.

- - - Eklendi - - -

arkdşlar ck acl yardma ihtycm warya.tlfnumu guncllttrdm.mmc kart şfre istyr.içndkleri kurtarmam lazm askerm bn.blgsayarm yk telden nasl ypblrm ltfn yardm edn önemli dosylrm.ftlarm wardı ya tel mdlm.5800..

o kadar aradım ama kesin bir çözüm veren anlatım bulamadım. O yüzden maalesef yardımcı olamıyorum.

- - - Eklendi - - -

orjinal oyunları nasıl kaldırabilirim? Bounce ve racing thunder.

uygulama yöneticinde oyunların isimleri varsa oradan kaldırabilirsiniz.
Isimleri yoksa şayet modifiye bölümünde modifiye edilmiş ofw yada cfw yazılım yükleyebilirsiniz telefonunuza.

- - - Eklendi - - -

5800 cihazımda intenet kısmına girildiğimde geçersiz sertifika deyim yardımcı olabilirmisiniz

Telefonunuzun tarih saat ayarlarını düzeltin , ve girdiğiniz güvenilir sitelerden sertifika geliyorsa kalıcı kabul edin.

- - - Eklendi - - -

hocamm telefon tarihini nereden nasil degistirecegim detayli anlatir misin?

Menü tuşuna bas. Ya kök dizinde yada araçların içinde
Ayarlara gir. Telefon yazan bölüme gir. Tarih saat ayarları orada. Tarih ve saat güncellemeni yap gitsin. ;)

sinanorta

sinanorta

Üye
Aybin.Kilic sana katılıyorum. Bir konu sabitlenmişse kesinlikle o konunun üzerinde durulmalıdır.

_RYUK_

_RYUK_

Üye
joikospotla internet ile paylasımı yaptıgında android telefonlar neden joikospotun görmüyor?

Üst Alt