CONNECTED7
Üye
İLK sayfaya gel konuyu açan arkadaşın yazısının altına doğru in ve sağ altta köşede teşekkür et buutonnu var onu tıkla yani alt resimdeki gibiesas cocuk 49 sayfanın 49 'unu da okudum.keşke insanlar da sormadan önce bi okusa cevaplarını bulamazlarsa sorsalar.. herneyse benim henüz belirgin bir problemim yok telefonumla.Henüz 1 hafta bile olmadı ama sorun çıkarsa neler yapmam gerektiğini öğrendim. çok yardımcı oldun, teşekkür ederim. yalnız ben bu tür sitelerde teşekkür butonuna basmayı falan bilmem. onu nerden bulucam?
pcye kablosuylla depolama moduyla bağlanıp atarsın hafıza kartını ac pcden telin yada pcye depolama moduyla bağlanınca pc kendi sorar nereyi açmak istiyorsun diye sorarsa sen dosyaları gösteri seç sonra ister oraya yeni klosör aç ister music klosörüne at mp3lerini son olarakta telin müzik kütüphanesindeyken seçeneklerden kütüphaneyi yenile dersen yeni atılan mp3lerinide görür bunuda yapman şart.Arkadaşlar mp3lerimi pc'den teldeki hangi klasöre yüklemem lazım ve hangi programla bunu en basit şekilde yapabilirim?
Hiç bir program kullanmadan direk görülebilecek bir klasöre atmam mümkün mü?
Teşekkürler
İLK sayfaya gel konuyu açan arkadaşın yazısının altına doğru in ve sağ altta köşede teşekkür et buutonnu var onu tıkla yani alt resimdeki gibi
Benim gözümde ustasın navigatörde başka programa gerek yok ama ovi maps radarları söylemiyo ceza yiyiyorum.Ovi maps ın poi leri varmı varsa eger koyarmısın İlgi ve alakadan dolayı çok teşekür ediyorum.
arkadaşlar 1 hafta önce bir 5800 xm aldım telefonuma uygun temalarını ve oyunları kurabiliyorum fakat programlarda sertifika sorunu alıyorum bunun için secman diye bir program varmış benim tele uygun olanı varmı varsa paylaşabilirmisiniz bir sorunum daha var telefonum ilk aldığım kendi versiyonu versiyon yenilersem artı ve eksileri nelerdir nasıl yeniliyicem şimdiden teşşekür ediyorum bütüm arkadaşlara..
arkadaşlar 5800 vardı bende v.40 uptade etmeye çalıştım olmadı hard formattan sonra tlfon açılışında siyah ekran geldi.eğer kapattıktan sonra bataryayı çıkarmazsam yine siyah ekran gelio lütfen yardım edin
rica ederimteşekkür ederim. Butona tıkladım sonunda
bu sertifika işleminden anlamayan arkadaşlara yardımcı olabiliceğimi düşünüyorum bu arada. Eğer lazım olursa buraya yazmanız yeterli.
telefonumu hackleyeceğim ancak xplore yüklenmio ayrıca çin sitesindende alamıom çünkü temasını değiştirmiş galiba adamlar...yardımcı olabilirmisiniz?
esas cocuk 49 sayfanın 49 'unu da okudum.keşke insanlar da sormadan önce bi okusa cevaplarını bulamazlarsa sorsalar.. herneyse benim henüz belirgin bir problemim yok telefonumla.Henüz 1 hafta bile olmadı ama sorun çıkarsa neler yapmam gerektiğini öğrendim. çok yardımcı oldun, teşekkür ederim. yalnız ben bu tür sitelerde teşekkür butonuna basmayı falan bilmem. onu nerden bulucam?
Arkadaşlar mp3lerimi pc'den teldeki hangi klasöre yüklemem lazım ve hangi programla bunu en basit şekilde yapabilirim?
Teşekkürler
5800 aldım harıtayı daha kullanamadım bendekı acılmıyo neyse o o kadar onemlı deılsadece oyunlarını nerden bulabılırım tabıkıde ucretsız olmak sartıyla sımdıden tesekkurler
Arkadaşlar mp3lerimi pc'den teldeki hangi klasöre yüklemem lazım ve hangi programla bunu en basit şekilde yapabilirim?
Teşekkürler
slm hersey için teşekkürler benim bi sorunum var yeni aldıgım 5800 xm ye program yükleyemiyorum ayrıca sertifika hatası veriyor güvenilmeyen sağlayıcadan yükleme yapılmaz diye uyarı veriyor ne yapmalıyım hersey için teşekkürler...
arkadaşlar bende 5800 ı yeni aldım aldığımda dükkandan v40 yüklediler fakat ana sayfa yan dönmüyor ne yapmalıyım.. ayrıca alarmı kapatamıyorum ekran üstünden kırmızı tuşa basınca erteliyor sadece..
birileri yardım edebilirse çok sevinirim...
teşekkürler.
slamlar arkadaşım benim sorum haritaya giriyorum5800 da araba nevigasyonu bu konumda başlatamıyor yazıyor sebebini ayarını bilen varsa yardımcı olabilirmi
arkadaşlar abd den gelme 5800 rm 428 türkce flash yüklemede sorun yaşıyorum RM428 0577454 40.2.005_010 yüklü su anda bu Dil kodunu gangisini yapsamda 428 oldugu icin dead flash yapmak istedigimdede yüklerken %99 dan sonra baglantı hatası alıyorum bir italyanca form da ( anladıgım kadarıyla ) 428 lerin donanımları farklıymış bunlar hakkında bilgisi olan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?