Nokia 5800 Hızlandırma Komutu

Sponsorlu Bağlantılar

hgumus

Üye
nesi güzelse bunun artık :)

Mikado_suphi

Üye
ewet ben denedim bi fark var hızlı hareket ediyor hareketler pat diye olmuyor aynı gecikme ile sanki ekrana sıçrıyor yorucu değil herkes deneyebilir işe yaradı biraz

CS BETA

CS BETA

Üye
İşe yarıyor. Playstation 2 yi arkadaş 3 e çevirmiş. Playstation 2'nin üzerine oturup 3 kere kıcıyla daireler çizerken aynı anda 3 kez de playstation 3 demiş playstation 2, playstations 3 olmuş. Telefonlarda model yükseltmeye çalışmayın, ebat küçük olduğu için tehlikeli. Sonra kaçıverir bir yere mazallah ürolog, ürolog gezmeye gerek yok.

:kop::kop::kop:

sadep12

sadep12

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bunu paylaşım olsun diye vermemiştim sadece hurafemi yoksa gerçekten böyle birşey varmı diye vermiştim.Yetkili kişiler yok dediği an bitmiştir.Ama bazı arkadaşlar oldu felan diyorlar artık ne hikmetse çözemedim :kop:

petrucci82

petrucci82

Üye
bence bu ve bunun gibi konular kaldırılmalı sitede kalabalık yapıyor..5800 diye aratıldığında ilk sayfada sürekli var..çok saçma

semkin

Üye
bende denedim gercekten cok işe yaradı olay yalan degil ellerine saglık kardeş

DaGuA

DaGuA

Üye
İşe yarıyor. Playstation 2 yi arkadaş 3 e çevirmiş. Playstation 2'nin üzerine oturup 3 kere kıcıyla daireler çizerken aynı anda 3 kez de playstation 3 demiş playstation 2, playstations 3 olmuş. Telefonlarda model yükseltmeye çalışmayın, ebat küçük olduğu için tehlikeli. Sonra kaçıverir bir yere mazallah ürolog, ürolog gezmeye gerek yok.

zuhuaha süpersin.Ben denedim bizzat.Efsane bir telefon oldu.Hizina yetişemiyorum.Çok mağdurum,lütfen yardım edin. :)

onuraslan

onuraslan

Üye
:kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop:

silent34

Üye
harika işe yarıyor.

--------------- Ekleme ---------------

dalga geçen gerizekalılar deneyin görün

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
haha cift kanatlu motor oldu yetişemiyoruz :)

CS BETA

CS BETA

Üye
Konu kilitlense ii olcak

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
:))) komik...

werarce

werarce

Üye
hurafe bunlar ajandaya kola çekirdek yazsak gelirmi :D

tigana

Üye
acaba telefonu sallasak hızlanırmı :D

kalpsizdj

Üye
bu işlemler işe yarıyor, denemeden yorum yapmayın,faydalanacaklarıda etkilemeyin bilip bilmeden, ben bunu yapmadan önce uygulamalara 12 saniyede giriyordum, şimdi 3 saniyede giriyorum, sizce etkili olmuş mu olmamış mı?
psikolojikmen hızlandığını sanan bi :D sen 18 vitesli bir bisikletin tekerleğine 10 tane mil daha eklesen bisikletin azami hızını geçebileceğini düşünebiliyomusun :)))))

eengin

Üye
vaay benimki biraz hızlandı valla önce uygulamalara girerken 3 5 saniye bekliyodum şimdi direk beklemeden giriyo :D

talhagunes

Üye
Yalan degildir kesinlikle hizlandi tesekkur ederim.

eerdogan85

eerdogan85

Üye
bu hızlandı diyen arkadaşlar hız kodlarını girmeden önce ram lerine baksınlar sonrada bu saçma işlemi yaptıktan sonra baksınlar ardından ram de bi çoğalma felan oluyormu :) yoksa herşeyin bir mantıklı açıklaması var hız için ramin fazla olması gerekli. eğerki evet gerçekten fazlalaştı diyorlarsa tamam ama alakası yok.

--------------- Ekleme ---------------

Birde şu dikkatimi çekti işe yarıyor diyen zihinsel özürlümü diyeyim bilemiyorum arkadaşların genelde 1 mesajı var forumda ve o mesajda bu mesajları :D

Üst Alt