İşe yarıyor. Playstation 2 yi arkadaş 3 e çevirmiş. Playstation 2'nin üzerine oturup 3 kere kıcıyla daireler çizerken aynı anda 3 kez de playstation 3 demiş playstation 2, playstations 3 olmuş. Telefonlarda model yükseltmeye çalışmayın, ebat küçük olduğu için tehlikeli. Sonra kaçıverir bir yere mazallah ürolog, ürolog gezmeye gerek yok.

İşe yarıyor. Playstation 2 yi arkadaş 3 e çevirmiş. Playstation 2'nin üzerine oturup 3 kere kıcıyla daireler çizerken aynı anda 3 kez de playstation 3 demiş playstation 2, playstations 3 olmuş. Telefonlarda model yükseltmeye çalışmayın, ebat küçük olduğu için tehlikeli. Sonra kaçıverir bir yere mazallah ürolog, ürolog gezmeye gerek yok.

harika işe yarıyor.
--------------- Ekleme ---------------
dalga geçen gerizekalılar deneyin görün

hurafe bunlar ajandaya kola çekirdek yazsak gelirmi![]()

psikolojikmen hızlandığını sanan bibu işlemler işe yarıyor, denemeden yorum yapmayın,faydalanacaklarıda etkilemeyin bilip bilmeden, ben bunu yapmadan önce uygulamalara 12 saniyede giriyordum, şimdi 3 saniyede giriyorum, sizce etkili olmuş mu olmamış mı?
sen 18 vitesli bir bisikletin tekerleğine 10 tane mil daha eklesen bisikletin azami hızını geçebileceğini düşünebiliyomusun
))))
yoksa herşeyin bir mantıklı açıklaması var hız için ramin fazla olması gerekli. eğerki evet gerçekten fazlalaştı diyorlarsa tamam ama alakası yok.