Nokia 5800 Hızlandırma Komutu

Sponsorlu Bağlantılar

hub

Üye
Onu bunu bırak hızlandı diyen arkadaşların mesaj sayısı 1. Ve Telefon modelinde sadece 5800 yazıyor. Demek oluyor ki hepsi fake hesap. Maksat teşekkür toplamak.

gencdost1982

Üye
kardes bende ise yaradi tesekürler gercekden yaradi aklina saglik buna benzer fikir üreten arkadaslara tesekür ediyorum

talhagunes

Üye
beyin ozurlu diyen arkadasim ben denedim hizlandigini hisettim mesaj sayimin 1 olmasida bu foruma yeni gecmemden daha once cepforumda takiliyordum /hız kodlarını falan yemisim gorunuste hızlandımı evet hızlanmadıysa bile oyle geldi ve beni memnun etti umarım anlasilmistir
--bu arada uyelik tarihim senden 2 sene evvel

eerdogan85

eerdogan85

Üye
beyin ozurlu diyen arkadasim ben denedim hizlandigini hisettim mesaj sayimin 1 olmasida bu foruma yeni gecmemden daha once cepforumda takiliyordum /hız kodlarını falan yemisim gorunuste hızlandımı evet hızlanmadıysa bile oyle geldi ve beni memnun etti umarım anlasilmistir
--bu arada uyelik tarihim senden 2 sene evvel

anlasılan birşey arıyordun ve burada buldun baktın indiremiosun üye oldun 2 dkda indirdin 2 senedirde uğramadın demek oluyor :)

üstelik yineliyorum hızlandı diyen arkadaşlarda kesin problem war :D

bu arkadaşlar bu kafayla 5800 a biner uzaya bile çıkarlar :)

erdem.gndz

Üye
Ya bunu kim, nasıl uydurmuş helal olsun. Deneyen çoktur eminim...

kerim063

Üye
işe yarıyor arkadaşalar.az önce denedim hakikaten işe yarıyor..pek inanmamıştım ama bir deneyeyim dedim oldu walla ne hikmeti varsa...

buzzzzzzzzzz

buzzzzzzzzzz

Üye
ya kardeşim bunlar yalan dolan telefon çok yavaşladıysa format at gitsin bilmediğin şeyleri yapıp alete zarar verme

WitchKing

Üye
işe yaramaz bu yaa :D bence saçmaaaa :D

alper_selim

arkadaşlar bence arkadaşımız emek vermiş dimi ve seviyesizleşmeyelim lütfen isteyen yükler istemeyen yüklemez aklınızda şupe kalacağına yükleyin görün ama böyle konuşmayalım

--------------- Ekleme ---------------

teşkkür ederim arkadaşım

RaZoR_03

RaZoR_03

Üye
bence çok saçma arkadaşlar =))

Abduraman2

Üye
Saçma bişey gibi ama cidden farkediyor denedim ve oldu yalan söyleyecek halimiz yok.

tuzuner66

Üye
denedim bişi kaybetmedim bişide kazanmadım :kop:

fnldstntn

Üye
saçmalık

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Şu konuyu nereden buldunuz yinede önplana çıkardınız . Bravo :)

Ve önceki mesajlarımda söylemiştim ama yineleyeyim.

Bu işlemi gerçekleştiripte hızlandı diyen arkadaşlar tamamen psikolojik bir etkileşim içerisine giriyorlar.

halbuki değişen hiçbirşey olmuyor. Ama gelgörki hızlanması ümidi ile yapan arkadaşlar gerçektende hızlandı zannediyorlar. Onlar adına üzülüyorum :ehe

herohaso26

Üye
ben bu kodları 5230 da denesem işe yarar mı

*-king-*

*-king-*

Üye
hızlandıııııı

hubeyb_123

hubeyb_123

Üye
hizlanmis ta olabilir hizlanmamis ta iste tüm mesele bu :-)

efekucuk

Üye
Aptallığın Böylesi :kop:

Üst Alt