Nokia 5800 Hızlandırma Komutu

Sponsorlu Bağlantılar

sadep12

sadep12

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 Hızlandırma Komutu
Arkadaşlar forumda araştırma yaptım aynı konular açılmış fakat kimse doğruluk payı vermemiş.Reklam yapmak istemiyorum başka bir ünlü forumda üst düzeyde yetkili kişi vermiş ve olumlu sonuç alınmış.Mesajdan bir örnek;

Telefonun tarihini 01.05.2005 olarak değiştirin.
Ajandadan yapılacak notu ekleyin 2 not eklenecek
Birinci notun konusu Speed
bitiş tarihi 04.08.2005
öncelik yüksek

İkinci yapılacak notunun konusu Qoukie
bitiş tarihi 04.08.2005
öncelik low
bunları yapıp kaydettikten sonra takvimden cıkmadan yapıldı olarak işaretleyin
Daha sonra seçeneklerden görünümü değiştire gelip yapılacak seçin daha sonra ordan cıkmadan
telefonun tarihini güncelleyin
sonrada sonuca hazır olun

Acaba deneyimli kişiler yardımcı olabilirlermi sizce işe yarar bir bilgimi yoksa uydurmaca birşeymi ve zararı varmıdır?

• Beğen
Tepkiler: yasaru, ahmet yusa, ahmetbrown ve 8 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Arkadaşlar forumda araştırma yaptım aynı konular açılmış fakat kimse doğruluk payı vermemiş.Reklam yapmak istemiyorum başka bir ünlü forumda üst düzeyde yetkili kişi vermiş ve olumlu sonuç alınmış.Mesajdan bir örnek;

Telefonun tarihini 01.05.2005 olarak değiştirin.
Ajandadan yapılacak notu ekleyin 2 not eklenecek
Birinci notun konusu Speed
bitiş tarihi 04.08.2005
öncelik yüksek

İkinci yapılacak notunun konusu Qoukie
bitiş tarihi 04.08.2005
öncelik low
bunları yapıp kaydettikten sonra takvimden cıkmadan yapıldı olarak işaretleyin
Daha sonra seçeneklerden görünümü değiştire gelip yapılacak seçin daha sonra ordan cıkmadan
telefonun tarihini güncelleyin
sonrada sonuca hazır olun

Acaba deneyimli kişiler yardımcı olabilirlermi sizce işe yarar bir bilgimi yoksa uydurmaca birşeymi ve zararı varmıdır?
hiçbir faydası olmayan anlamsız bir olay boşuna uğraşma..bir anlamı yok..

--------------- Ekleme ---------------

daha önce defalarca verildi ve geçersizliği bilinen birşey...

spawnozkan

spawnozkan

Üye
bu heryede var saçmalıktan başak birşey değil

Godfather

Godfather

Üye
Öle bişey olsaydı Nokia o kodu girip satardı telefonlarını:oke:

sadep12

sadep12

Üye
    Konu Sahibi
Peki teşekkürler :)

kaban42

Üye
Şu tuana nın konusu degılmı bu ısmı lazım degıl bı forumda?

bloodthirsty

Üye
bu işlemler işe yarıyor, denemeden yorum yapmayın,faydalanacaklarıda etkilemeyin bilip bilmeden, ben bunu yapmadan önce uygulamalara 12 saniyede giriyordum, şimdi 3 saniyede giriyorum, sizce etkili olmuş mu olmamış mı?

1eren1

1eren1

Üye
harbidende hızlandı kardeşim saol eyw süper paylaşım

akimito

akimito

Üye
yok bi hızlanma felan fake...

xxzalimxx

Üye
gerçekten işe yaradı eline sağlık

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Nasıl işe yarıyor ya saçmalık bu.....

mkryvz

mkryvz

Üye
Yaradığı falan yok, arkadaş arkadaş takılıyorlar :D
Maksat muhabbet olsun...

Revengeful

Emekli Yönetici
Ne alakası varsa

viranufuk

viranufuk

Üye
ne yaramasııı sadece forumlarda öylesine kıllarınca bi şey yaptıklarını annediyorlar

draw1907

draw1907

Üye
bu işlemler işe yarıyor, denemeden yorum yapmayın,faydalanacaklarıda etkilemeyin bilip bilmeden, ben bunu yapmadan önce uygulamalara 12 saniyede giriyordum, şimdi 3 saniyede giriyorum, sizce etkili olmuş mu olmamış mı?

senin telefonda sorun varmış benim girmem 3 sn bile sürmüyo demek bide bunu yapsam aklıma gelince hissedicek yapıcak dokunmaya gerek kalmıcak

mservet

Üye
Arkadaşlar denedim bu uygulamayı ve gerçekten hızlandı benim 5800 eline emegine saglık arkadaş.

Scudrox

Scudrox

Üye
Hep mesaj sayısı 20 nin altında olan profil resmi bile olmayan arkadaşların işine yaramış nedense,
Bide mesaj sayısı 100 aşmış olan arkadaşlardan "wallahi oldu, uçuyor arkadaş uçuyor" tarzı yorumlar duysakta inansak

leventgaat

Üye
5800 ne yalan söylüyüm bende yaptım ve hızlandı hiç ummuyordum ama oldu.kusura bakmayın hızlandı.teşekkürler....

Godfather

Godfather

Üye
Ben bu konulşarı göre göre ezberledim artık :ehe İstediğin kadar dene hızlanmıyor :)

mustafa

mustafa

Üye
yaa bende hakikaten bir şey var sandım. forumda bunun gibi gereksiz bir konu daha var 5800 dokunmatiğini hassaslaştıran fevkaladenin fevkinde bir program diye :D hurafedir bunlar inanmamak lazım böyle şeylere. notun konusuna speed yazma fly yaz telefon uçsun. hiç olacak iş mi Allah aşkına :D :D

Üst Alt