nokia 5530 v20.0.080 çıktı yüklemek için tıkla

Sponsorlu Bağlantılar

cemalbodrum

Üye
CIHAZIM IÇIN NEDEN YENI YAZILIM ALAMIYORUM?

Güncelleme yapılabilmesi, mevcut Nokia cihazı yazılım sürümü, ülke ve operatör gibi çeşitli etkenlere bağlıdır. Bu değişkenlerden biri nedeniyle Nokia cihazınız güncellemelere uygun olmayabilir.
Lütfen, cep telefonu servis sağlayıcınızın, operatörünüzün veya taşıyıcınızın en yeni Nokia cihazı yazılımını onaylamamış olabileceğini unutmayın.
Nokia her ürünün birçok farklı versiyonunu üretir (farklı ülkeler ve diller için) ve bazı versiyonlarda en yeni Nokia cihazı yazılımı kullanılamaz. Tüm versiyonları mümkün olan en kısa sürede güncellemek bizim öncelik verdiğimiz bir konudur. Yaşanabilecek gecikmeler için özür diliyoruz.
Yeni yazılım daha sonraki bir tarihte kullanıma sunulabilir ve cihazınız için yeni bir yazılım mevcut olduğunda bu durumun size bildirilmesi için, servisine kaydolun ve e-posta veya SMS bildirimlerine abone olun. sitesinden alıntıdır..

emre5816

Üye
    Konu Sahibi
CIHAZIM IÇIN NEDEN YENI YAZILIM ALAMIYORUM?

Güncelleme yapılabilmesi, mevcut Nokia cihazı yazılım sürümü, ülke ve operatör gibi çeşitli etkenlere bağlıdır. Bu değişkenlerden biri nedeniyle Nokia cihazınız güncellemelere uygun olmayabilir.
Lütfen, cep telefonu servis sağlayıcınızın, operatörünüzün veya taşıyıcınızın en yeni Nokia cihazı yazılımını onaylamamış olabileceğini unutmayın.
Nokia her ürünün birçok farklı versiyonunu üretir (farklı ülkeler ve diller için) ve bazı versiyonlarda en yeni Nokia cihazı yazılımı kullanılamaz. Tüm versiyonları mümkün olan en kısa sürede güncellemek bizim öncelik verdiğimiz bir konudur. Yaşanabilecek gecikmeler için özür diliyoruz.
Yeni yazılım daha sonraki bir tarihte kullanıma sunulabilir ve cihazınız için yeni bir yazılım mevcut olduğunda bu durumun size bildirilmesi için, servisine kaydolun ve e-posta veya SMS bildirimlerine abone olun. sitesinden alıntıdır..
nsu kodu ile telefonun kodunu değiştirmen gerekiyor

ahmene

ahmene

Üye
:hmmm link tıklıyorum dowlands tıkladıgım da paypass diyor

boston9494

Üye
arkadaşlar 5530 da version 10.05 ... kaldım arttıramıyorum yardım (telefon meüsündeki yazılım güncellmede 20.... var ama "!" işareti var basamıyorum yardım lütfen ..)

pasa_gonlum

Üye
arkadaslar bnm sürümde V10.0.050 Nokia Software Updater den yeni sürümü yüklemeye calıstıgımda bana yine V10.0.050 bu sürümü buluyo ama yeni sürümü bulmuyo neden ? bunun düzelmesi icin ne yapmam gerekiyo yardımcı olursanız sevinirim... ;)

denetlemeci

denetlemeci

Üye
5800 için v50 çıktı peki 5530 için ne zaman gücelleme olur arkadaşlar bilen varmı

ferithaluk

Üye
Hey beyler artık Burayla kimse ilgilenmiyor mu?

Benimde aynı sorun devam ediyor Güncelleme V10.0.050 sürümünde kaldım.

denetlemeci

denetlemeci

Üye
Arkadaşlar 5530 için yeni yazılım güncellemesinden haberiniz varmı v20'den sonra çıktımı

sezer.ozturk

Üye
arkadaslar bende 5530xm var tlf bı ara dondu acıldıgında daha turkcell yazmadıgını gordum bıde dokunarak tercıh degıstırme menusu gıttı nu nedendır guncellesem duzelırmı yardımlarınız ıcın teşekkurler

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Teşekkürler güzel paylaşım

yer666666

Üye
5530 v31 cıktı !!!!!!!!!!

kanaralp

kanaralp

Üye
Arkadaşkar merhaba Nokia 5530 xp kullanıcısıyım ancak Nokia Software update ile güncelleştirme yapamıyorum.
Bukonuda bana destek olarak arkadaş var mı?

Teşekkür ederim

Üst Alt