güncelleyince yine sorun çıkmaz korkma..mesaj yzma sorunu kalktı..yüklemeyi düşünüyorumda acaba bunu yükleyen arkadaslar yardımcı olabilrmi. gercekten ana menüdeki aşagı dogru kaydırma özelliği gitmiş mi ve mesaj yazma sorunu (kasılma) giderilmişmi. telefonumun hic reset atma sorunu yok ondan cekiniyorum.
güncelleyince yine sorun çıkmaz korkma..mesaj yzma sorunu kalktı..
orasını tam bilmiyorum..saol kardesim. gitti diyorsan yükleyim peki 1 sorum daha var. asagı kaydırma menüsü var mı o kalkmıs mı. ana menüde programları koyamayacakmıyım yani alt alta.. uygulamalardamı kalacak.
orasını tam bilmiyorum..
o benim için önemli..
baska yardımcı olabilicek varmı 

şimdi yeni v20 yi yüklersem ve kaydırma menüsü gittiyse v11ide yükleyemem 
kaydırma özelliği kaldırılmamış ki sadece menüdeki indirme kaldırılıp yerine ovi store getirilmiş bu 5800 da da böyle oldu..niye tereddüt ediyorsun anlamadım..5530un v11 versiyonunda kaydırma özelliği var ama bak konuyu acan arkadas demiş ki
yeni versiyonda ana menüdeki indirme menüsü kaldırılmış ve uygulamalara ovi mağaza uygulaması ovi rehber uygulaması ve haritalar özelliği getirilmiş yani 5530 artık .... vs...
devam ediyor. ondan tereddüt ediuyorum kardesim. baska hic bi sitede bu kaydırma özelliği konusu tartısılmamısşimdi yeni v20 yi yüklersem ve kaydırma menüsü gittiyse v11ide yükleyemem
![]()
kardeşim 5800 a onu koyduysa niye 5530 dan kaldırsın..bence hiç düşünme güncelle..
kaydırma özelliği kaldırılmamış ki sadece menüdeki indirme kaldırılıp yerine ovi store getirilmiş bu 5800 da da böyle oldu..niye tereddüt ediyorsun anlamadım..

tamam iyi günlerde kullan..
o tam güncelleme değildir..sadece bir yama indirirsin ama Nokia Software Updater ile yaptığın güncelleme tam güncellemedir bütün yenilikler iner..sanirim 5530 u guncellemek icin hic bir programa ihtiyac yok,zaten ayarlar bolumunde mevcut ordanda yapabilirsiniz
ben ordan guncelledim,ve cok kisa bir surede guncelleme yapiyor