nokia 5530 v20.0.080 çıktı yüklemek için tıkla

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
tabii ki yükle güncelleme her zaman iyidir..

mussbayrak

Üye
yüklemeyi düşünüyorumda acaba bunu yükleyen arkadaslar yardımcı olabilrmi. gercekten ana menüdeki aşagı dogru kaydırma özelliği gitmiş mi ve mesaj yazma sorunu (kasılma) giderilmişmi. telefonumun hic reset atma sorunu yok ondan cekiniyorum.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
yüklemeyi düşünüyorumda acaba bunu yükleyen arkadaslar yardımcı olabilrmi. gercekten ana menüdeki aşagı dogru kaydırma özelliği gitmiş mi ve mesaj yazma sorunu (kasılma) giderilmişmi. telefonumun hic reset atma sorunu yok ondan cekiniyorum.
güncelleyince yine sorun çıkmaz korkma..mesaj yzma sorunu kalktı..

mussbayrak

Üye
güncelleyince yine sorun çıkmaz korkma..mesaj yzma sorunu kalktı..

saol kardesim. gitti diyorsan yükleyim peki 1 sorum daha var. asagı kaydırma menüsü var mı o kalkmıs mı. ana menüde programları koyamayacakmıyım yani alt alta.. uygulamalardamı kalacak.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
saol kardesim. gitti diyorsan yükleyim peki 1 sorum daha var. asagı kaydırma menüsü var mı o kalkmıs mı. ana menüde programları koyamayacakmıyım yani alt alta.. uygulamalardamı kalacak.
orasını tam bilmiyorum..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeşim 5800 a onu koyduysa niye 5530 dan kaldırsın..bence hiç düşünme güncelle..

mussbayrak

Üye
5530un v11 versiyonunda kaydırma özelliği var ama bak konuyu acan arkadas demiş ki :(

yeni versiyonda ana menüdeki indirme menüsü kaldırılmış ve uygulamalara ovi mağaza uygulaması ovi rehber uygulaması ve haritalar özelliği getirilmiş yani 5530 artık .... vs...

devam ediyor. ondan tereddüt ediuyorum kardesim. baska hic bi sitede bu kaydırma özelliği konusu tartısılmamıs :( şimdi yeni v20 yi yüklersem ve kaydırma menüsü gittiyse v11ide yükleyemem :(

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
5530un v11 versiyonunda kaydırma özelliği var ama bak konuyu acan arkadas demiş ki :(

yeni versiyonda ana menüdeki indirme menüsü kaldırılmış ve uygulamalara ovi mağaza uygulaması ovi rehber uygulaması ve haritalar özelliği getirilmiş yani 5530 artık .... vs...

devam ediyor. ondan tereddüt ediuyorum kardesim. baska hic bi sitede bu kaydırma özelliği konusu tartısılmamıs :( şimdi yeni v20 yi yüklersem ve kaydırma menüsü gittiyse v11ide yükleyemem :(
kaydırma özelliği kaldırılmamış ki sadece menüdeki indirme kaldırılıp yerine ovi store getirilmiş bu 5800 da da böyle oldu..niye tereddüt ediyorsun anlamadım..

mussbayrak

Üye
kardeşim 5800 a onu koyduysa niye 5530 dan kaldırsın..bence hiç düşünme güncelle..

kaydırma özelliği kaldırılmamış ki sadece menüdeki indirme kaldırılıp yerine ovi store getirilmiş bu 5800 da da böyle oldu..niye tereddüt ediyorsun anlamadım..

doğru söylüyorsun ya ben onu indirme deyince asagı dogru indirme kaldırıldı zannettim. cok saol ya. hemen indiriyorum. nokia software update ile indirmeye calısıyorum. telefonu bagladım 143.mb bişey iniyor bekliyorum bakalım :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
tamam iyi günlerde kullan..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
tamam iyi olur en azından senin gibi terddüt edenlere yardımcı olursun..

emre5816

Üye
    Konu Sahibi
yok aşağı doğru kaydırma gitmedi arkadaşlar ben öyle bişey yazmadım zaten...

mussbayrak

Üye
arakdaslar yükledim v20 yi ama mesajlarda kasılma sorunum gitmedi :(

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
önce hard format at telefona yada fabrika ayarlarına döndür..sonra devam ederse yazma dilini ingilizce yap..

pazzoo

pazzoo

Üye
sanirim 5530 u guncellemek icin hic bir programa ihtiyac yok,zaten ayarlar bolumunde mevcut ordanda yapabilirsiniz
ben ordan guncelledim,ve cok kisa bir surede guncelleme yapiyor

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
sanirim 5530 u guncellemek icin hic bir programa ihtiyac yok,zaten ayarlar bolumunde mevcut ordanda yapabilirsiniz
ben ordan guncelledim,ve cok kisa bir surede guncelleme yapiyor
o tam güncelleme değildir..sadece bir yama indirirsin ama Nokia Software Updater ile yaptığın güncelleme tam güncellemedir bütün yenilikler iner..

mussbayrak

Üye
hard formatı cok denedim olmadı tel kapalıyken yesil kırmızı kamera ve acma kapama tusuna basmıyormuyuz aynı anda :(

*#7370# den denedim format attım ama sorun halen devam ediyor :( yazma dilini ingilizce yaotıgım zaman t9 tanımıyor ki :(

emre5816

Üye
    Konu Sahibi
5530 da mesaj yazma sorununa yazma dilini ingilizce yapmaktan başka çözüm yok şu an... nokia versiyon çıkarıpta hallederse bilemem

Üst Alt