nokia 5530 v20.0.080 çıktı yüklemek için tıkla

Sponsorlu Bağlantılar

emre5816

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5530 v20.0.080 çıktı yüklemek için tıkla
Nokia 5530 XpressMusic için yeni güncelleme v20.0.080 dün yayınlandı programdan güncelleme yapabilirsiniz.

yeni versiyonda ana menüdeki indirme menüsü kaldırılmış ve uygulamalara ovi mağaza uygulaması ovi rehber uygulaması ve haritalar özelliği getirilmiş yani 5530 artık gps li (dahili deqil wi-fi veya şebeke tabanlı gps ) ana ekrandaki rehber çubuğu hızlı bir şekilde kaydırılabilir duruma getirilmiş.eskisinden daha kullanışlı olmuş. dokunmatik ekran hassasiyeti artırılmış benim gördüğüm özellikler bu kadar varsa eklemek istedikleriniz ekleyebilirsiniz burdanda yazılımı indirip phoenix ile telefona yükleyebilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: yunus3787, boston9494, foolya ve 2 diğerleri

ss1777

Üye
bende 5530 kullanıyorum dünden beri yeni versiyonu güncellemeye çalışıyorum ama olmuyor ve software update 10.0.050 sürümü gösteriyor nasıl yaptın anlatabilirmisin? teşekkürler:hmmm

bonsaisama

bonsaisama

Üye
Kardeşim selamlar, ben de geçen pazar aldım güncellemeye çalışıyorum ama pc'de 10.0.xxx var diyor telle kontrol ediyorum 20.0.xx var diyor indiriyor yükle diyorum yedekleme vs yapmak zorunlu diyor ok seçiyorum güncelleme ekranında telefonla uyumlu değil diyip geri açılıyor telefon. Nasıl olacak bu iş? Yapabilen varsa anlatabilirmi lütfen.

Saygılar

bonsaisama

bonsaisama

Üye
Emre kardeşim sağolasın, teşekkür ederim ama bir soru sormak istiyorum, Phonenix'i indiricez sonra diğer linkteki Euro firmwarei indiricez Phoenix kullanarak Euro fw. yükleyeceğiz doğru mu? Peki bunun için pc suite kurmak gerekiyor mu ya da kuruluysa kaldırmak gerekiyor mu kablo sürücülerinden dolayı? Nokia çok başarısız kalmaya başladı bu güncelleme işinde diğer arkadaşlar gibi benimki de tel.de görüyor bilgisayarda görmüyor, teld.de indir yükle diyorsun aynı hataları verip yeniden açılıyor, uyumsuz diyor :( Aslında hepimiz tek tek Nokia'ya mail atsak sitenin büyük bir üye sayısı var etkili olabiliriz gibi geliyor.

Ek: Emre bu verdiğin siteye girince Euro firmware linkine basınca bir sürü firmware çıkıyor hangisini indirmemiz gerekli?

emre5816

Üye
    Konu Sahibi
Emre kardeşim sağolasın, teşekkür ederim ama bir soru sormak istiyorum, Phonenix'i indiricez sonra diğer linkteki Euro firmwarei indiricez Phoenix kullanarak Euro fw. yükleyeceğiz doğru mu? Peki bunun için pc suite kurmak gerekiyor mu ya da kuruluysa kaldırmak gerekiyor mu kablo sürücülerinden dolayı? Nokia çok başarısız kalmaya başladı bu güncelleme işinde diğer arkadaşlar gibi benimki de tel.de görüyor bilgisayarda görmüyor, teld.de indir yükle diyorsun aynı hataları verip yeniden açılıyor, uyumsuz diyor Aslında hepimiz tek tek Nokia'ya mail atsak sitenin büyük bir üye sayısı var etkili olabiliriz gibi geliyor.

Ek: Emre bu verdiğin siteye girince Euro firmware linkine basınca bir sürü firmware çıkıyor hangisini indirmemiz gerekli?
phoenix kullanımı burda var fakat v20 uploadı bulamadım o siteden başka o siteden indirme yapmak içinde üyelik istiyor indirebilirsen en alttan 3. yü indirmen gerekiyor

bonsaisama

bonsaisama

Üye
Eyvallah kardeşim sağolasın zaman ayırdığın için teşekkür ederim. Ya bu işleri ne kadar karıştırmışlar eskiden 6600 ve p800 kullandım her ikisinde de her istediğini kolayca yapıyordun yok sertifika yok bilmem ne valla kullanıcı dostu değil düşmanı olmuşlar resmen.

Nokialara dil sorunu olmadan kolay güncelleme konusunda 11.0.... numaralı sürümmüş şimdi gördüm, diğer 20.0.... yazan bulunmuyor hiç bir yerde. Dostum sen nereden indirdin 20.0... olan sürümü?

İşe bak ya insanlar para verip aldığı şeyle telefonunu güncelleyemiyor üstüne gidip başka sitelere parayla üye olup firmware indirmeye çalışyıor, yuh sana Nokia bana da yuh ki seni alıp para kazandırdım sana...

emre5816

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah kardeşim sağolasın zaman ayırdığın için teşekkür ederim. Ya bu işleri ne kadar karıştırmışlar eskiden 6600 ve p800 kullandım her ikisinde de her istediğini kolayca yapıyordun yok sertifika yok bilmem ne valla kullanıcı dostu değil düşmanı olmuşlar resmen.

Nokialara dil sorunu olmadan kolay güncelleme konusunda 11.0.... numaralı sürümmüş şimdi gördüm, diğer 20.0.... yazan bulunmuyor hiç bir yerde. Dostum sen nereden indirdin 20.0... olan sürümü?

İşe bak ya insanlar para verip aldığı şeyle telefonunu güncelleyemiyor üstüne gidip başka sitelere parayla üye olup firmware indirmeye çalışyıor, yuh sana Nokia bana da yuh ki seni alıp para kazandırdım sana...

ben nokia softvare updater programından güncelledim ama sizde görmüyormuş güncellemeyi tek çare firmware paketinin sitelere yüklenmesini bekliyip indirceksiniz

bonsaisama

bonsaisama

Üye
Emre sağol dostum yardımın ve açıklamaların için.

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
teşekkürler güzel bilgi

bonsaisama

bonsaisama

Üye
Ürün kodunu değiştirerek güncellemeyi yaptım ama Türkçe yok, orjinal ürün kodunu tekrar kaydetmeme rağmen NSU güncel diyip bırakıyor tekrar yükle seçeneğini göstermiyor. Ürün kodunu değiştirmeyi önce NSS ile denedim olmadı sonra JAF'la denedim değişti. Temasıda bir güzel oldu ki telefonun pembe pembe. Ulen Nokia duvara mı çalayım, üstüne mi basayım... Dokunmatik ekran Emre'nin dediği gibi şimdi çok daha hassas oldu.

by_sensei

Üye
arkadaşlar 5530'un son güncellemesi """v20.0.080""" değil. . .

ben de de 5530 var.bendeki versiyonu """v41.0.091"""

bence iyi araştırma yapmamışsınız siz . . .

uMTOku

Üye
Olmuo be kardeşm çok denedm ama olmadı güncelleme yok dio teldede uptaderda da

emre5816

Üye
    Konu Sahibi
by sensei ne zaman yükledin sen v41.0.091 i ????

--------------- Ekleme ---------------

kardeş araştırdımda öle bi versiyon hiç bir yerde görünmüyor sen cihazları karıştırdın galiba

s3zerr2

Üye
birde arkadaşlar güncelleme ile geliştirilen harita seçeneklerinden internet bağlantısı yardımı ile gps işlemini gerçekleştirebiliyorsunuz yani wifi kullanarak. gps li demek biras fazla oluyor bence sonuçta telefonda gps alıcısı yok.

juanfurkan

Üye
arkadaşlar slm usb kablosuyla telefonu pc ye bağlayamadım yüklerken hata oluştu bağlantı kesildi dio neyse wifi aracılığıyla telefondan güncelleme yaptım fakat orda da telefon güncellemesinşn yanında ünlem çıkıo ve güncellemio yardımcı olursanız çok sewinirim..

by_sensei

Üye
Arkadaşlar Türk Sitelerine Bakmayın Çok Rica Ediyorum Ama Ya...
İtalyan Sitelerine Bi Göz Atın Bence.
Orda TÜRKÇE'si Bile Var Yani..

akinjedi

Üye
eyvalla benim tel zaten güncelmiş :) güncellemeye çalışırken öğrendim paylaştığın bilgiler için teşekkür ederim :)

ss1777

Üye
selam ben 20.0.080 sürümünü dün aydın nokia bayiide yüklettim garantisi var ise size yarım saat sonra yükleyip teslim ediyorlar sorunlar azalıyor böylece yani rehber daha kullanışlı oluyor daha hızlı geçişler şimdilik bu kadar gördüğüm şeyler.

--------------- Ekleme ---------------

senin nasıl oluyorda daha üst bir sürüm var nokia da bana 20.0.080 son sürüm dendi dün bana.yani 15.01.2010da

mussbayrak

Üye
arkadaslar data kablosuyla güncelleyim diyorum v11 benm versiyon. v20 yüklememi önerirmisiniz. + olarak arkadas demis ki menüde ki asagı dogru kaydırma menüsü gitmiş. v20 de ana menüde asagıya dogru kaydıramıyormuyum yani bu benim için önemli. uygulmalarda mı kalacak yani tüm programlarım?

Üst Alt