emre5816
Üye
nokia 5530 v20.0.080 çıktı yüklemek için tıkla
Nokia 5530 XpressMusic için yeni güncelleme v20.0.080 dün yayınlandı
yeni versiyonda ana menüdeki indirme menüsü kaldırılmış ve uygulamalara ovi mağaza uygulaması ovi rehber uygulaması ve haritalar özelliği getirilmiş yani 5530 artık gps li (dahili deqil wi-fi veya şebeke tabanlı gps ) ana ekrandaki rehber çubuğu hızlı bir şekilde kaydırılabilir duruma getirilmiş.eskisinden daha kullanışlı olmuş. dokunmatik ekran hassasiyeti artırılmış benim gördüğüm özellikler bu kadar varsa eklemek istedikleriniz ekleyebilirsiniz
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
programdan güncelleme yapabilirsiniz.yeni versiyonda ana menüdeki indirme menüsü kaldırılmış ve uygulamalara ovi mağaza uygulaması ovi rehber uygulaması ve haritalar özelliği getirilmiş yani 5530 artık gps li (dahili deqil wi-fi veya şebeke tabanlı gps ) ana ekrandaki rehber çubuğu hızlı bir şekilde kaydırılabilir duruma getirilmiş.eskisinden daha kullanışlı olmuş. dokunmatik ekran hassasiyeti artırılmış benim gördüğüm özellikler bu kadar varsa eklemek istedikleriniz ekleyebilirsiniz
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
burdanda yazılımı indirip phoenix ile telefona yükleyebilirsiniz

Aslında hepimiz tek tek Nokia'ya mail atsak sitenin büyük bir üye sayısı var etkili olabiliriz gibi geliyor.
güncellemeye çalışırken öğrendim paylaştığın bilgiler için teşekkür ederim