brown22
Üye
bilen arkdaşlar ltfen bi sorun olacak bnm en son versiyon 12..şimdi namesisi olayını hallettim Nokia Software Updater arattırdım v.21 i buldu bu versiyon 20 yide kapsıyormu acil cvp arkdaşlar
--------------- Ekleme ---------------
arkdaşlar acil yardım bnm en son versyon 12..versiyon 20 yi yüklememiştim şimdi namesisi olayını da çözdüm Nokia Software Updater arattrdım v.21 çıktı bu 21, 20nin özelliklerinide kapsıyormu
iyide verdiğin adreste 5230 yokki
evet Nokia sayfasında %230 için yazılım yok ??
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu adresten herhangi bir telefonu sec. acilan sayfanin altinda "PC’nizi kullanarak güncelleme" yaziyor. onuda en altinda indir butonu var. oradan yazilimi indir, bilgisayarina kur. gerisi icin yazilim yonlendirmeyi yapiyor zaten. takildigin yer olursa yardimci olurum yine
tabiki... yukarida yazmistim gerci, orada bizim telefon yok herhangi birini secin demistim. amacimiz bir sonraki sayfaya gecmesi ve yazilimi indirmemiz. hepsi ayni yani her nokia ya uyumlu
hayir bende o sekilde yaptim. aslinda asil olay soyle: nokia ovi suite isimli yazilimla yapilabiliyor artik bu. ama ovi her zaman stabil calismayabiliyor. bu nedenle bende linkteki yazilimi kullaniyorum. daha basit geliyor bana. ayrica tamamen update icin yapilmis bir program bu.oradaki herhangi bir telefonu sectiginizde (ornegin 5800 yada 5730 farketmez) indireceginiz yazilim aynidir.telefona ozel degildir. aralarinda fark yok yani.
bu mesajda yazmistim c5i de secseniz e72 yide yada 5800i da secseniz indireceginiz yazilim ayni olacaktir. yani 5800 yazilimi yada e72 yazilimi arasinda fark yoktur.
ama illa merak ediyorsan tam hatirlamamakla beraber 5800i secerek indirmistim sanirim
güncelleme yok diyor hala eski versiyon 11. vs insanları kandırma bügün denedim hala eski sürüm yenisi çıkmamiş
bende bayadir profilime goz atmamistim, tesaduf senin yazdigini gordum. once cok kizdim aslinda. mesela sirf bu konuyu incelersen; neyin nasil yapilacagini 1000 kere anlatmama ve konuyu okuyupta cozemediyseniz yine yardimci olurum dememe ragmen hala "bende guncelleme gorunmuyor","dediklerini yaptim olmadi","nasil guncellicem","telefonum listede yok" vs. vs. gibi elestirilerle karsilasinca sinir oluyorum. ben bir sorunum oldugunda profesor google a soruyorum o yanit veriyor zatenama bir cok genc bu kadar anlatmama ragmen anlamiyorsa ya kalin kafali ya da okumayi bilmiyor yada googleda arama yapmaya bile useniyorlar (nedense insanlari kotu elestirmeye usenmiyorlar). senin bu yorumunu gorunce sinirlendim once. sonra bir baktim binbasi rutben var, hemen aklima butun konulara siradan tesekkur eden tiplerden galiba dedim. sonra bir baktimki cok guzel konular acmissin diyologlarinda gayet iyi bir terslik var dedim bu iste. moral onemli, olmadimi insan sacmaliyor bazen, sonrada kendi kendine uzuluyor. bende yapiyorum bazen bunu...
dedigim gibi Mehmet yada Zeki problem degil bazen olur boyle seyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?