Nokia 2730c aldım birkaç sorun yaşıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

MAERKEK

MAERKEK

Admin
Kurcaladım olmadı. Birde zaten illa kullanmana gerek yok ki başka bi S40 telefonda ayarlar nasıl yapılıyorsa bundada yaparım olur
Tabi efenim X2-00 5G destekliyor . Ben sürekli ayarlarını değiştiriyorum. Telefon yapılandırma ayarlarını al operatöründen.

XXXturi01

XXXturi01

Üye
    Konu Sahibi
Tabi efenim X2-00 5G destekliyor . Ben sürekli ayarlarını değiştiriyorum. Telefon yapılandırma ayarlarını al operatöründen.
Tmm almayı denerim. Birde bilgisayara bağlama sorunundan deli oldum. Arkadaşımın bilgisayarında deneyecegim bilgisayarı Acer Aspire 5742g ve win8 kuracağız. Desteklermi eski donanim bu laptop?

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
MAERKEK

MAERKEK

Admin
Tmm almayı denerim. Birde bilgisayara bağlama sorunundan deli oldum. Arkadaşımın bilgisayarında deneyecegim bilgisayarı Acer Aspire 5742g ve win8 kuracağız. Desteklermi eski donanim bu laptop?
Uygun driver kurabildiğine emin misin sende ki tüm driverlar sil . Yeniden driver kur . Geçen son model amd anakartta denedim sıkıntı yok çalışıyor.

XXXturi01

XXXturi01

Üye
    Konu Sahibi
Uygun driver kurabildiğine emin misin sende ki tüm driverlar sil . Yeniden driver kur . Geçen son model amd anakartta denedim sıkıntı yok çalışıyor.
Bana kullandığın driverlarin hepsini atsana.

XXXturi01

XXXturi01

Üye
    Konu Sahibi
Ah ah bir bütün olsa da atsam bakayım . Driver yedekleme falan ile atarım
Tamam. Lütfen at. Bilgisayarıma çift işletim sistemi ile win8 kurdum. 8 GB enfazla bolunuyodu ama ben 8 ga a sığan win8 embedded kurdum ve oldu. Sen driverlari at deniyim
Mesaj birleştirildi:

Ah ah bir bütün olsa da atsam bakayım . Driver yedekleme falan ile atarım
Driverları lütfen at. Birde atmassan adlarını ve nerden bulcagimi söyle. Sadece Nokia Connectivity Cable Driver ve Nokia flashing driver sürücülerinimi kurmamiz gerek yoksa daha fazlasımi var? Neyse sen at driverlari

Son düzenleme:
MAERKEK

MAERKEK

Admin
Tamam. Lütfen at. Bilgisayarıma çift işletim sistemi ile win8 kurdum. 8 GB enfazla bolunuyodu ama ben 8 ga a sığan win8 embedded kurdum ve oldu. Sen driverlari at deniyim
Mesaj birleştirildi:

Driverları lütfen at. Birde atmassan adlarını ve nerden bulcagimi söyle. Sadece Nokia Connectivity Cable Driver ve Nokia flashing driver sürücülerinimi kurmamiz gerek yoksa daha fazlasımi var? Neyse sen at driverlari
Nokia suite kurman gerekli. Denetim masasında nokia fuse olmalı ya da fuse yazan herhangi bir uygulama

Dobraokuyucu

Üye
Yılan hikayesine döndü bu konu en azından windows kurma sorunu kısmen çözülmüş :D

XXXturi01

XXXturi01

Üye
    Konu Sahibi
MAERKEK

MAERKEK

Admin
Bende çıkan bunlar.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
MAERKEK

MAERKEK

Admin
Sağol hacı. Şu an evde değilim gidince deneyecem.
Mesaj birleştirildi:

Bide bu Nokia 808 için 2730 için uyumlumu? Uyumlu değilse nasıl bulurum 2730 için?
Kablo driver yükle

XXXturi01

XXXturi01

Üye
    Konu Sahibi
MAERKEK

MAERKEK

Admin
Attığın driverları win8 ve 10 da denedim ama olmadı hala algılamadı USB aygıtı taninmadi diyor. Ne yapcam ya? Valla şu 2730 için çileden çıktım.
Garip bir yükleme yöntemi vardı . Android'i cihazı görmedi win 10 bunu araştırınca bulmuştum.

XXXturi01

XXXturi01

Üye
    Konu Sahibi
Garip bir yükleme yöntemi vardı . Android'i cihazı görmedi win 10 bunu araştırınca bulmuştum.
Lütfen şöyle yükleme yöntemini. Birde verdiğin driverlardaki .exe uzantılı yükleyiciyi çalıştırdım ama tepki vermedi sonra .inf uzantılı dosyaları kullanıp driverlari kurdum.

MAERKEK

MAERKEK

Admin
Lütfen şöyle yükleme yöntemini. Birde verdiğin driverlardaki .exe uzantılı yükleyiciyi çalıştırdım ama tepki vermedi sonra .inf uzantılı dosyaları kullanıp driverlari kurdum.
Aynen öyle kuracaksın inf olarak . Google amcaya sor arkadaş

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2625978
XXXturi01

XXXturi01

Üye
    Konu Sahibi
  • Üzüldüm
Tepkiler: Silinen Üye 2625978
XXXturi01

XXXturi01

Üye
    Konu Sahibi
Ben diyorum uzaktan bağlantı ile deneyelim
Şimdi sen benim bilgisayara uzaktan bağlanıp ne yapicanki? Uzaktan bağlantıyı müsait olduğum zaman yapalım. Uzaktan bağlantıyı yapana kadar bu sorunu çözmeye çalışalim. Şimdi senin verdiğin driverları kurdum yine algılamadı
PC Suite Nokia Suite kurdum olmadı. Nokia fuse kurmadım bitek. Ve ben Nokia fuse yi nerden bulcam link ver aradım bulamadım.
Neyse şimdi ne yapcam ben? Şu telefona bı yazılım atayım dedim yılan gibi uzadı sorunlar.
Başkasının bilgisayarında denicem birgün birine gidersem.

Üst Alt