Haber Nokia 2016'da Android işletim sistemiyle geliyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Polymath

Polymath

Üye
Nokia androidle gelirde eski kalitesi olur mu bilmemm..

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Windows Phone gibi benim için berbat diye niyelendirdiğim bir işletim sisteminde 925,930 gibi kaliteli cihazlar yaptıysa %100'ü nokiadan olan cihazda çok daha iyisini yapar.

• Beğen
Tepkiler: RetaXter

Emre

Üye
    Konu Sahibi
android nokia için giriş bileti,yolculuk daha başlamadı ;)

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Yüksek donanımlı cihazla gelmeli ve Nokia tasarımıyla
Şüphesiz ;)
Bence dediklerinizin aksine yüksek segment bir cihazla gelmemeli. Ayrıca onun için de sermaye gerekli. Öyle ha deyince olmuyor bu işler. Önce iyi bir kâr marjı yapması lazım. O yüzden uygun fiyatlı fiyat performans ürünü yapmalı. Ayrıca yaptığı bu cihazda ilk defa üreteceği Android telefonun eksiklerini , hatalarını görmeli ve bundan ders çıkararak bir amiral gemi yapmalı. Nokia'nın Android ile ilgili yazılım bölümünde çalışan kişi sayısı artmalı. Rakipleri ile karşılaştırma bile yapılamaz. Şuan Nokia'nın piyasada rakibi yok. Çünkü artık diğer firmalar rakip olmaktan çıktı. ( Samsung , Apple ) Farklı kategorilerdeler artık. Ancak şu da bir gerçek ki Nokia'nın kemik tabaka kullanıcısı var. Ben de geri dönmesini isterim. Hem piyasa kalite , sağlamlık dersi çıkarır. Umarım efsane bir şekilde battığı gibi efsane bir şekilde geri gelir.
evet arada yol ayrımı var ;) ama dünyada adını ve namını yayma yolunda 6 net adım attı şimdi sıra mobilde ve mobil icin sermayeyi fazlasıyla elde etti 2015 son ceyrekte mıcrosoft ile olan anlaşma fes ediliyor zaten nokia destek vermiyordu sadece kullanım hakkından dolayı ;)
ilk cihaz herkesi fazlasıyla memnun edecektir
en fazla 1.400 tl ve üst düzey teknoloji olarak göz dölduracagından bizler eminiz, tabi nokia strajesi kullanıcı ve geliştiricilerine cok farklı gözlerle baktıgı icin gercekten şanslıyız
Uçuş mu olacak diyosun yoksa hezimet mi? Peki 2016da android diye bir şey kalacak mı?
kimse ucamaz ucmaz icin kanattan fazlası gerek,
android'i kim bitirecekki?
nokia android te yeni bir yol cizmek icin gelişiyor, geliştiriyor
android te son olsun, daha devam etmesin diyen varsa birlik olmak gerekir dagı yıkmak icin ;)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
="Emre aktaş, post: 7605158, member: 2353574"]neden rezalet sizin kullandığınız n9da kamera tuşu yukarı damı?
Sildiğin ilk görselde Home, back ve menü tuşu ile ön kamera arasında kalan boşluk rezaletti.! N9 gibi tamamen dokunmatik cihaz için o kadar boşluk kabul edilemez di.
Bence dediklerinizin aksine yüksek segment bir cihazla gelmemeli. Ayrıca onun için de sermaye gerekli. Öyle ha deyince olmuyor bu işler. Önce iyi bir kâr marjı yapması lazım. O yüzden uygun fiyatlı fiyat performans ürünü yapmalı. Ayrıca yaptığı bu cihazda ilk defa üreteceği Android telefonun eksiklerini , hatalarını görmeli ve bundan ders çıkararak bir amiral gemi yapmalı.
Nokianın ilk android telefonu mu? Hiç yapmaya uğraşmasın. Hazır yapılmışı var! Nokia X serileri. Yemedi bu piyasa o cihazları. Düşük donanım ile intihar eder bence. Üst ve orta segmentte cihazlar ürettirmeli. Giriş seviyesinde tonla rakip var. Isıracaksan elmanın dişlenmemiş tarafına göz dikmek gerekir. :)
Ve nokianın kurtuluşu android değil Megoo devamı Jolla olacaktır. Israrla Jollayı bekliyorum.

furkankaya559758

Üye
Telefonları kaliteli yaparsa tutar. Fiyatları da ilk etapta uygun tutması gerekiyor.

SpyChef

SpyChef

Üye
Nokia efsane telefonları vardıda bitirdiler işte :(

0MG90

0MG90

Üye
Giriş seviyesini gördük. Nokia X - S200 ile batırdılar. Yüksek donanımla gelmeli ki konuşulsun.

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Giriş seviyesini gördük. Nokia X - S200 ile batırdılar. Yüksek donanımla gelmeli ki konuşulsun.
Nokia o cihazları ne amaclı üretti acaba merak ediyorum?
hic te sormadım derdin neydi diye :D

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Sildiğin ilk görselde Home, back ve menü tuşu ile ön kamera arasında kalan boşluk rezaletti.! N9 gibi tamamen dokunmatik cihaz için o kadar boşluk kabul edilemez di.

Nokianın ilk android telefonu mu? Hiç yapmaya uğraşmasın. Hazır yapılmışı var! Nokia X serileri. Yemedi bu piyasa o cihazları. Düşük donanım ile intihar eder bence. Üst ve orta segmentte cihazlar ürettirmeli. Giriş seviyesinde tonla rakip var. Isıracaksan elmanın dişlenmemiş tarafına göz dikmek gerekir. :)
Ve nokianın kurtuluşu android değil Megoo devamı Jolla olacaktır. Israrla Jollayı bekliyorum.
Bence Nokia X , tam anlamıyla android değildir. Wp gibi bir arayüzü var. Ayrıca ismi bile bilinmeyen demek ( X ). Yani Nokia 5" ekranlı , 2 GB DDR3 Ram'li , 13 Mp Full HD arka , 5 Mp ön kameralı , SnapDragon 801'li , 3000 mAh bataryalı ve uygun fiyatlı bir cihaz yapsa çok satar gibime geliyor.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper ve B.A.R.O.N
asroma7

asroma7

Üye
Nokia eski efsane telefonlarının kodlarını tekrar android ile piyasaya sürsün. (Nokia 1100, 3310) gibi gibi. :)

I Love Nokia

• Beğen
Tepkiler: ilyas_0177
yeumyang

yeumyang

Moderator
bekledigim haber inşallah dönerde bizi hayal kırıklıgına ugratmaz

Emre

Üye
    Konu Sahibi
Nokia o cihazları ne amaclı üretti acaba merak ediyorum?
hic te sormadım derdin neydi diye :D
Microsoft'un Nokia X denen ne olduğu belirsiz
telefonu çıkarma nedeni şimdi belli oldu: Nokia ve
Android bileşimini kötü göstermek. Umarım
tüketiciler bu tezgahın farkındadır.
burayı okudun değilmi?
“Nokia, 2016 yılında ODM’ler için
marka-lisanslama yoluyla akıllı
telefon pazarına dönecektir. Fakat
gündemdeki haberlerde belirtildiği
üzere bir Nokia yetkilisinin “Nokia’nın
teknoloji planlarına” dair resmi bir
açıklama yapmayacağını bilmelisiniz. “

• Beğen
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Microsoft'un Nokia X denen ne olduğu belirsiz
telefonu çıkarma nedeni şimdi belli oldu: Nokia ve
Android bileşimini kötü göstermek. Umarım
tüketiciler bu tezgahın farkındadır.

burayı okudun değilmi?
“Nokia, 2016 yılında ODM’ler için
marka-lisanslama yoluyla akıllı
telefon pazarına dönecektir. Fakat
gündemdeki haberlerde belirtildiği
üzere bir Nokia yetkilisinin “Nokia’nın
teknoloji planlarına” dair resmi bir
açıklama yapmayacağını bilmelisiniz. “
Umarız öyle olur ne diyelim :)

• Beğen
ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Nokia eski efsane telefonlarının kodlarını tekrar android ile piyasaya sürsün. (Nokia 1100, 3310) gibi gibi. :)

I Love Nokia
bizler kullanıcı oldugumuz icin mail atsak olur neden olmasın ;)

Emre

Üye
    Konu Sahibi
ben n9 tasarımlı android serisi cıkarmalarını cok istiyorum mail yağmuruna tutum :)
lumianın yarısı zaten nokia fanı :eller:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt