Uçuş mu olacak diyosun yoksa hezimet mi? Peki 2016da android diye bir şey kalacak mı?android nokia için giriş bileti,yolculuk daha başlamadı![]()
ŞüphesizYüksek donanımlı cihazla gelmeli ve Nokia tasarımıyla
evet arada yol ayrımı varBence dediklerinizin aksine yüksek segment bir cihazla gelmemeli. Ayrıca onun için de sermaye gerekli. Öyle ha deyince olmuyor bu işler. Önce iyi bir kâr marjı yapması lazım. O yüzden uygun fiyatlı fiyat performans ürünü yapmalı. Ayrıca yaptığı bu cihazda ilk defa üreteceği Android telefonun eksiklerini , hatalarını görmeli ve bundan ders çıkararak bir amiral gemi yapmalı. Nokia'nın Android ile ilgili yazılım bölümünde çalışan kişi sayısı artmalı. Rakipleri ile karşılaştırma bile yapılamaz. Şuan Nokia'nın piyasada rakibi yok. Çünkü artık diğer firmalar rakip olmaktan çıktı. ( Samsung , Apple ) Farklı kategorilerdeler artık. Ancak şu da bir gerçek ki Nokia'nın kemik tabaka kullanıcısı var. Ben de geri dönmesini isterim. Hem piyasa kalite , sağlamlık dersi çıkarır. Umarım efsane bir şekilde battığı gibi efsane bir şekilde geri gelir.
kimse ucamaz ucmaz icin kanattan fazlası gerek,Uçuş mu olacak diyosun yoksa hezimet mi? Peki 2016da android diye bir şey kalacak mı?
Sildiğin ilk görselde Home, back ve menü tuşu ile ön kamera arasında kalan boşluk rezaletti.! N9 gibi tamamen dokunmatik cihaz için o kadar boşluk kabul edilemez di.="Emre aktaş, post: 7605158, member: 2353574"]neden rezalet sizin kullandığınız n9da kamera tuşu yukarı damı?
Nokianın ilk android telefonu mu? Hiç yapmaya uğraşmasın. Hazır yapılmışı var! Nokia X serileri. Yemedi bu piyasa o cihazları. Düşük donanım ile intihar eder bence. Üst ve orta segmentte cihazlar ürettirmeli. Giriş seviyesinde tonla rakip var. Isıracaksan elmanın dişlenmemiş tarafına göz dikmek gerekir.Bence dediklerinizin aksine yüksek segment bir cihazla gelmemeli. Ayrıca onun için de sermaye gerekli. Öyle ha deyince olmuyor bu işler. Önce iyi bir kâr marjı yapması lazım. O yüzden uygun fiyatlı fiyat performans ürünü yapmalı. Ayrıca yaptığı bu cihazda ilk defa üreteceği Android telefonun eksiklerini , hatalarını görmeli ve bundan ders çıkararak bir amiral gemi yapmalı.

Nokia o cihazları ne amaclı üretti acaba merak ediyorum?Giriş seviyesini gördük. Nokia X - S200 ile batırdılar. Yüksek donanımla gelmeli ki konuşulsun.

2016'da geliyoruz mesajıdır belki.Nokia o cihazları ne amaclı üretti acaba merak ediyorum?
hic te sormadım derdin neydi diye![]()
Bence Nokia X , tam anlamıyla android değildir. Wp gibi bir arayüzü var. Ayrıca ismi bile bilinmeyen demek ( X ). Yani Nokia 5" ekranlı , 2 GB DDR3 Ram'li , 13 Mp Full HD arka , 5 Mp ön kameralı , SnapDragon 801'li , 3000 mAh bataryalı ve uygun fiyatlı bir cihaz yapsa çok satar gibime geliyor.Sildiğin ilk görselde Home, back ve menü tuşu ile ön kamera arasında kalan boşluk rezaletti.! N9 gibi tamamen dokunmatik cihaz için o kadar boşluk kabul edilemez di.
Nokianın ilk android telefonu mu? Hiç yapmaya uğraşmasın. Hazır yapılmışı var! Nokia X serileri. Yemedi bu piyasa o cihazları. Düşük donanım ile intihar eder bence. Üst ve orta segmentte cihazlar ürettirmeli. Giriş seviyesinde tonla rakip var. Isıracaksan elmanın dişlenmemiş tarafına göz dikmek gerekir.
Ve nokianın kurtuluşu android değil Megoo devamı Jolla olacaktır. Israrla Jollayı bekliyorum.
Tabi nokia cihaz üretip geliyorum diyecekti, konferans düzenleyip basına duyuracak biz iki ay sonra şu modelle geliyoruz
yalanlayacak tabiMicrosoft'un Nokia X denen ne olduğu belirsizNokia o cihazları ne amaclı üretti acaba merak ediyorum?
hic te sormadım derdin neydi diye![]()
burayı okudun değilmi?
Umarız öyle olur ne diyelimMicrosoft'un Nokia X denen ne olduğu belirsiz
telefonu çıkarma nedeni şimdi belli oldu: Nokia ve
Android bileşimini kötü göstermek. Umarım
tüketiciler bu tezgahın farkındadır.
burayı okudun değilmi?
“Nokia, 2016 yılında ODM’ler için
marka-lisanslama yoluyla akıllı
telefon pazarına dönecektir. Fakat
gündemdeki haberlerde belirtildiği
üzere bir Nokia yetkilisinin “Nokia’nın
teknoloji planlarına” dair resmi bir
açıklama yapmayacağını bilmelisiniz. “

bizler kullanıcı oldugumuz icin mail atsak olur neden olmasınNokia eski efsane telefonlarının kodlarını tekrar android ile piyasaya sürsün. (Nokia 1100, 3310) gibi gibi.
I Love Nokia