@@DiAbLo@@
Üye
AlıştırırızBen sigara icmiyorumki
AlıştırırızBen sigara icmiyorumki
aklından bile geçirme derimAlıştırırız
Abi iki sigara içenin yanında 3. kişi de alışır olmadı pasif içici olur ama içer sonuçtaaklından bile geçirme derim
Sevdiğimden abi ya ayıp ettin haayahu başkalarının konusunda niye beni anıyon ben geldim mi muhabbet oluyo biliyon uzuyoda uzuyo heryerde adımı anma
Eeee nerde benim filmlertamamda benim muhabbetim çok oluyo bana bi laf atıldımı muhabbet iyice uzuyo
No smokingAbi iki sigara içenin yanında 3. kişi de alışır olmadı pasif içici olur ama içer sonuçta
Abi 11 senedir içiyorum bırak deyince bırakılmaz ki ama önermiyorum kimseyeNo smoking
Yarın akşamı ayarlamaya çalışcam bakalım artık haber veririm ben sana abi. Bu arada yeşilaycı olmaya kadar verdim. D: Yeter ki uzaklaştırmasın bu güzel forumdane haftasonu dedik artık yada yarın akşamda uyar bana Nextman sigarayı yasakladı eğer bırakmazsan forumdan uzaklaştıracakmış seni
Ya abi bırak bu ayakları ya yenecem seni hiç boşuna uğraşma 2-1 öndesin 2-2 olacak en kısa zamandaneyse ben yorgunum benden bu kadar artık kaçarım herkese iyi geceler.
ben o eklemeyi görmemişim ya bana bildirim gelmedi bugün sordum da uğur a ekledim fotoyu dedi anca görüyom @Nextman tek bişey diyecem bak durum 4-1 önde mümkünatı varmı buradan oyun almamın adam hala tırsıyo görecen burdan alırım oyunu diye bu kadar korkutmuşum yahu son oyunuda mrs yaptı 6-1 yendi benim için önemli değil ben onada dedim zaten, ben otururken yenileceğimi bilerek başlıyorum oyuna o yüzden yenilsemde hiç farketmiyo benim için artı bu denli korkutabilmem ve onu zorlamam bile beni gayet mutlu ediyo
ve Uğur kardeşim şöyle bi söz söylemişsin.
Ne kadar kaçarsan kaç sonun hep aynı olacaktır.
bugünkü sonucu hatırlıyosun dimi, nasıl 5-2 yenildiğini bende şöyle bi söz söliyim
Yenilen Pehlivan Güreşe Doymazmış.....
@najanaja ile biraraya gelip de keyifli dk lar olmaması mümkün mü yaKeyifli dakikalar geçmiştir zaten ne mutlu size
En son fotodaki kardeşim Sakallı olanHangisi diablo
Abi bu arada bunu da ana mesaja ekleyelim dağınık olmasın fotolar bir olsunKeyifli dakikalar geçmiştir zaten ne mutlu size
arkadaşı bilmem de benim için gayet keyifliydiKeyifli dakikalar geçmiştir zaten ne mutlu size
Ya abi bırak bu ayakları ya yenecem seni hiç boşuna uğraşma 2-1 öndesin 2-2 olacak en kısa zamanda
Abi öyle deme ama sendeki balı japon arıları bile yapamıyor 5 kavanoz bal sende 99 lira değil beleşarkadaşı bilmem de benim için gayet keyifliydi
boşversene parmağıyla taşı oynıca yeri hesaplayan adama 2 kere yenildin ben olsam senin yerine utancımdan yerin dibindeydim şuan
Vallaha bilmiyorum @najanaja abim nasıl bir üretici ise Ama abi gerçekten öyle böyle bal yok adamda bak kendisi de kabul ediyorNe balı yahu bal işi sakat Tv'lerde görüyoruz
Tamam mesaj alınmıştır diyorum başka da bişey demiyorumBakanlık basmadan burayı bal mevzusunu kapatalım özelden sipariş veririz