najanaja
Üye
Nihayet najanaja ve @@DiAbLo@@ buluşması gerçekleşti :)
kaç gündür bi araya gelemedik en sonunda buluşabildik oturduk bol bol sohbet ettik saatin nasıl geçtiğini anlamamışız bile 5 saatlik güzel bi sohbet oldu maxicep ailesi diye boşuna demiyoruz burada birçok kardeş ve dost edindik ...TEŞEKKÜRLER MAXİCEP... Bunlarda ıspatımız @Nextman
Arkadaş illa tavla dedi ben ustayım alırım anahtarını dedi bende benimle oynamak sabır ister kolay yem değilimdir dedim ilk 2 oyunu aldı bi havalara girdi sonrası ise....
bu oyun mars siyahlar benim
buda sonuç arkadaşa efkar bastı
Evet arkadaşlar bugün de planladığımız buluşmanın ikinci bölümü gerçekleşti Aramızda iki plan eksik kalmıştı birincisi film-oyun alış verişi ikincisi de tavla turnuvasının ikincisi yani rövanşı @Nextman
Bu resimde @najanaja son zarla marsdan kurtuluyor
Ne kadar kaçarsan kaç sonun hep aynı olacaktır
DURUM 6-1 Olarak bitmiştir
Arkadaş illa tavla dedi ben ustayım alırım anahtarını dedi bende benimle oynamak sabır ister kolay yem değilimdir dedim ilk 2 oyunu aldı bi havalara girdi sonrası ise....
bu oyun mars siyahlar benim
buda sonuç arkadaşa efkar bastı
Eyvallah abim yarın ararım ben seni hayırlı geceler allaha emanet olneyse ben yorgunum benden bu kadar artık kaçarım herkese iyi geceler.
Evet arkadaşlar bugün de planladığımız buluşmanın ikinci bölümü gerçekleşti Aramızda iki plan eksik kalmıştı birincisi film-oyun alış verişi ikincisi de tavla turnuvasının ikincisi yani rövanşı @Nextman
Bu resimde @najanaja son zarla marsdan kurtuluyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ne kadar kaçarsan kaç sonun hep aynı olacaktır
DURUM 6-1 Olarak bitmiştir
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yönetici tarafından düzenlendi: