Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek

Sponsorlu Bağlantılar

silivriserdar

silivriserdar

Üye
Efs yedeğimi ne alıcan imei için bilmiyorum valla bide lolipopda rom flashladın mı hiç normal flashlamada error verdimi galiba ilk wipeleri yapıp systemi silicekmişsin sonra flashlayacakmıssın
Şu anda sürüm 4.4 lg Octopus box ile yapmaya çalışıyorum. Bir türlü olmadı.

.N3Xu5.

.N3Xu5.

Üye
Ben yapardımda vakit yok

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
@silivriserdar ;

Öncelikle Toolkit kullanmanıza gerek yok.
https://www.maxicep.com/forum/konu/nexus-5-stock-rom-nasil-flashlanir.895330/
Üstteki linkteki konuda anlattığım gibi yapabilirsiniz ama fark etmez, istediğiniz gibi yapın ama her şekilde Stock Rom flashlarken Bootloader kilidi açık olmalı.

Stock KK flashlarken sorun olmaması gerekir. Tekrar denerseniz yüklersiniz.

Android 5.0, 5.1.1'den daha iyi değil. KK yükleyeceğim derseniz anlarım ama 5.1.1'in Lollipop'un en bugsız sürümü. Bence o mesaj attığınız konudaki romu da(Chroma) yükleyebilirsiniz. Yine bootloader açıp, TWRP yükleyeceksiniz.

Açıkçası IMEI olayı ile ilgili çok bir bilgim yok. Ama isterseniz şu konuya bakın: https://www.maxicep.com/forum/konu/nexus-5-efs-yedegi.910201/ Bulunduğunuz android sürümüne göre zipi indirip yedek alıp, sonra tekrar flashlayabilirsiniz.

silivriserdar

silivriserdar

Üye
@silivriserdar ;

Öncelikle Toolkit kullanmanıza gerek yok.
https://www.maxicep.com/forum/konu/nexus-5-stock-rom-nasil-flashlanir.895330/
Üstteki linkteki konuda anlattığım gibi yapabilirsiniz ama fark etmez, istediğiniz gibi yapın ama her şekilde Stock Rom flashlarken Bootloader kilidi açık olmalı.

Stock KK flashlarken sorun olmaması gerekir. Tekrar denerseniz yüklersiniz.

Android 5.0, 5.1.1'den daha iyi değil. KK yükleyeceğim derseniz anlarım ama 5.1.1'in Lollipop'un en bugsız sürümü. Bence o mesaj attığınız konudaki romu da(Chroma) yükleyebilirsiniz. Yine bootloader açıp, TWRP yükleyeceksiniz.

Açıkçası IMEI olayı ile ilgili çok bir bilgim yok. Ama isterseniz şu konuya bakın: https://www.maxicep.com/forum/konu/nexus-5-efs-yedegi.910201/ Bulunduğunuz android sürümüne göre zipi indirip yedek alıp, sonra tekrar flashlayabilirsiniz.
Aslında Sürüm benim için o Kadar'da önemli değil. Önemli olan yurt dışımdan gelen cihazın imei değiştirmek. Başka türlü çalışmıyor. Sinyal yok yani sizin yönlendirdiğiniz konu sadece efs yedeği alma imei Değiştirme değil.

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Aslında Sürüm benim için o Kadar'da önemli değil. Önemli olan yurt dışımdan gelen cihazın imei değiştirmek. Başka türlü çalışmıyor. Sinyal yok yani sizin yönlendirdiğiniz konu sadece efs yedeği alma imei Değiştirme değil.

Anladım. IMEI atmak kolay diyorlar ama açıkçası en ufak bir bilgim yok.

silivriserdar

silivriserdar

Üye
Anladım. IMEI atmak kolay diyorlar ama açıkçası en ufak bir bilgim yok.
Yok ya çok zor bu telefona imei atmak. 2 gündür uğraşıyorum hemde profesyonel boxlar ile bir türlü olmadı.

mr.bell

Üye
@Invoke Sen Avealı idin sanırım.
Daha önce mobil ödemeyi kullanmadıysan,Google play storedan yapacağın 20 TL'ye kadar olan alışverişi ücretsiz yapan bir kampanyası var.

silivriserdar

silivriserdar

Üye
Arkadaşlar bu nexus 5 cihazlarda lg D821 olanlarında rom atılınca 32gb'tan 16gb'a düşme gibi bir durum varmı?

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
@Invoke Sen Avealı idin sanırım.
Daha önce mobil ödemeyi kullanmadıysan,Google play storedan yapacağın 20 TL'ye kadar olan alışverişi ücretsiz yapan bir kampanyası var.

Düzenleme: Sadece bir seferlik 20 TL'ye kadarmış. 20TL'lik çek vereydi iyiydi. :D

Arkadaşlar bu nexus 5 cihazlarda lg D821 olanlarında rom atılınca 32gb'tan 16gb'a düşme gibi bir durum varmı?

Olur mu hiç öyle şey.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: mr.bell
silivriserdar

silivriserdar

Üye
Nexus 5 D821 cihaz orginal rom şu an üstünde 5.1.1

.N3Xu5.

.N3Xu5.

Üye
O zaman internete lg g2 32 den 16 gb ye düştü felan yaz çıkar bişeyler

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Marshmallow factory imageleri yayınladı.

Üst Alt