avast
Üye
Çekecek güzel bir iki şey olsa. CekicemdeVaaay kaliteli.![]()
. Kamera. İyi yoksa kalitesinden degil 
Çekecek güzel bir iki şey olsa. CekicemdeVaaay kaliteli.![]()
. Kamera. İyi yoksa kalitesinden degil 

Anladim fotografa dediginideSaat kaliteli demedim la fotoğtaf kaliteli olmuş dedim.
---
Sabah yanlışlıkla yanlış partitionı formatladım pcde :/ Sonra kurtarmaya çalıştım ama gitmiş resimler. Senenin başından beri çektimlerim, üşenip de hariciye atmamıştım.
---
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu çok iyi değil mi?![]()
yoksa saat ucuz zatten gazla degil
. Bunlar nexusa ne takip cekiyo la bunlari@-qarapapaq- la saatin benim lduguna inanmadılar
benim için gayet makul sebepleri var 
ingilizcem zayıf"neden toolkit kullanmamalıyız" adlı çalışmabenim için gayet makul sebepleri var
![]()

alıntı yapılan mesajda toolkit kullandıkça küçük tatlı kedileri öldürüyosun falan demişingilizcem zayıf![]()

yahu lise 3 teyken iyi anlıyordum bunları falan her ay sınava giriyorduk simdi cok korelmis ne yapmam lazım gramer falan var ama kelimelerin %70 ini unutmusum nerdeysealıntı yapılan mesajda toolkit kullandıkça küçük tatlı kedileri öldürüyosun falan demiş
diğerlerinde toolkit kullanmının tembellik olduğu, sorun çıkarsa çözümünün daha zor olduğu, kendin yaparsan daha eğlenceli olduğu ve tamamen kendi elinde olacağını söylemiş. alıntıdaki en iyi sebep tabi![]()
gramer ihtiyacın olacak en son şey. anlamasan bile oku anlamaya çalış her gün 3-5 kelime öğrensen 1-2 seneye kendine inanamazsın. konu dağıldı ama kusura bakmayınyahu lise 3 teyken iyi anlıyordum bunları falan her ay sınava giriyorduk simdi cok korelmis ne yapmam lazım gramer falan var ama kelimelerin %70 ini unutmusum nerdeyse

sen hala alamadınmı telefonugramer ihtiyacın olacak en son şey. anlamasan bile oku anlamaya çalış her gün 3-5 kelime öğrensen 1-2 seneye kendine inanamazsın. konu dağıldı ama kusura bakmayın![]()
beyazını arıyorumsen hala alamadınmı telefonu
haftaya memlekete gidene kadar bulamazsam siyah alıyorum mecburBende var satayim :P kilifla gunes gozlugu arasinda kararsizim ikisinden birini alcam ya neo hybrid yada gunes gozlugubeyazını arıyorumhaftaya memlekete gidene kadar bulamazsam siyah alıyorum mecbur

kılıfa yönelBende var satayim :P kilifla gunes gozlugu arasinda kararsizim ikisinden birini alcam ya neo hybrid yada gunes gozlugu![]()

Slim armor guzel aslinda alsam hangisini kullaniyim diye kararsiz kalirim benkılıfa yönel![]()
ya bide kamera cok parmak izi oluyo abi nasil yapicaz

kullanmadan bi şey diyememSlim armor guzel aslinda alsam hangisini kullaniyim diye kararsiz kalirim benya bide kamera cok parmak izi oluyo abi nasil yapicaz
Sundan alsak nasil olur![]()

Digerleri 60 lira bu 50 lira ondan dedimBix garanti bitmeden bi batarya degisimi yaptirip oyle bitirelim aklinizda olsunkullanmadan bi şey diyemem![]()
Yav benim ekran filmi parlakti cizildi diye telefoncuya gittim adam bana parlak diye satti eve gittim paketi bi actim mata benziyo 
Daha tamasim takmaya cesaret edemedim parlagiti cok guzel takmistimMat daha iyi bence,biraz kullan beğenirsin.
cikarsam mat hava alirsa cok sinir olurum gidip bidaha al falan ben pinporikliyim bu konida