Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek

Sponsorlu Bağlantılar

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Katiliyorum :DBu beni uzdu
yarın teknosa'dan 16 almayı düşünüyorum da 32 cezbediyo :D güvenebilir miyim buraya burdan alışveriş yaptınız mı

avast

avast

Üye
Al teknosadan bence tabi sen bilirain

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady

mr.bell

Üye
Bilindik yerden almanız ileride avantaj.

• Beğen
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
16 lığı dolduramıyorum bile. Bende Teknosa dan aldım

• Beğen
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Siyah akar :D

avast

avast

Üye
Beyaz :D

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
ART ile birlikte uygulamalar daha fazla yer kaplamaya başlayacak. Alabiliyorsan 32 GB al istersen. Gerçi idare eder bir şekilde şahsen beni idare ediyor. Sana bağlı. 3-4 oyun kursan 1 er küsür gb dan hesap et işte. Ha kurmazsan tabi mesele yok ya da oyun varken film olmayacak ya da ikisinden de azar azar olacak falan. :D

İst. Bilişim daha önce alışveriş yapmadım, bilmiyorum ama sonuçta millet alıyor, araştır istersen. :D

• Beğen
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Bende kaç oyun var yetiyo ya yeter bişey olmaz zaten öyle duruyo oynamıyo insan bi süre sonra. Bitek Clash of clans ı bırakmadım

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ART ile birlikte uygulamalar daha fazla yer kaplamaya başlayacak. Alabiliyorsan 32 GB al istersen. Gerçi idare eder bir şekilde şahsen beni idare ediyor. Sana bağlı. 3-4 oyun kursan 1 er küsür gb dan hesap et işte. Ha kurmazsan tabi mesele yok ya da oyun varken film olmayacak ya da ikisinden de azar azar olacak falan. :D

İst. Bilişim daha önce alışveriş yapmadım, bilmiyorum ama sonuçta millet alıyor, araştır istersen. :D
telefonda oyun oynamam yeterince oynadım zaten. bir film birkaç bölüm dizi olur en fazla. müzikler de 2-3 gb olsa 16 yetiyo fazlasıyla :D yine de 32 olsa fena olmaz lazım olur belki :ehe

avast

avast

Üye
Dene sansini valla ben bilerek vatandan aldim garantide ugrastirmiyolar diye senin tercihin ha vatan 32 satsa onu alirdim :D

• Beğen
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Dene sansini valla ben bilerek vatandan aldim garantide ugrastirmiyolar diye senin tercihin ha vatan 32 satsa onu alirdim :D
vatan'da 1800 liraya satılıyo ama :D teknosa'dan 1400'e almak varken neden oraya gideyim :D

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Teknosa dan aldım bende o fiyata aslında değer ama pahalı yinede

avast

avast

Üye
yarın mağazayı arayıp sormam lazım öyleyse. vatan eve teknosa'dan daha yakın :ehe
Ara sor bence cunku sacma telefonlara 2500 falan yazmislar :D var bi gariplik ben 1300 kusure aldim + bide antivirus 1400 iste

• Beğen
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Ara sor bence cunku sacma telefonlara 2500 falan yazmislar :D var bi gariplik ben 1300 kusure aldim + bide antivirus 1400 iste
antivirus kullamıyorum onun yerine kulaklık verseler olmaz mı :Dvarsa neo hybird kılıf da olur :ehe

avast

avast

Üye
antivirus kullamıyorum onun yerine kulaklık verseler olmaz mı :Dvarsa neo hybird kılıf da olur :ehe
Ya adamlar anlatti antivirusu babamda alalim o zaman dedi :D kulakligim vardi zaten :D slim armor al la herkes neo hybrid kullaniyo bi ben slim armor :D

• Beğen
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Ya adamlar anlatti antivirusu babamda alalim o zaman dedi :D kulakligim vardi zaten :D slim armor al la herkes neo hybrid kullaniyo bi ben slim armor :D
hangisi düşmeye daha dayanıklı :D

Üst Alt