Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Kaliteli. :D

• Beğen
Tepkiler: avast

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Bunlarda kaliteli o zaman :D

• Beğen
Tepkiler: kamikaze456, mr.bell, Invoke ve 1 kişi daha
avast

avast

Üye
Beyler yeni guzel rom varmi varsa geceyim sikildim stoktan :D

mr.bell

Üye
Paranoid yeni sürüm gelecek az bekle :)

mr.bell

Üye
Sana kalmışta şuan beta sürüm var birde yarı beta sürüm var paranoidde.Beta olanda L den özellikler koymuşlar sanırım.Ben paranoid kullanıyorum stabil :)

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Betayı boş ver. Paranoid 4.43 şuan tavsiye ederim. Salı günü 4.44 gelir büyük ihtimalle ama yenilik olmaz, minor. Yükleyebilirsin PA.

• Beğen
Tepkiler: mr.bell
avast

avast

Üye
Bt acicam birazdan kurarim :D

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi

Hort :eek:

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Kontorüm bile yok la :D

0MG90

0MG90

Üye
Maşallah konunuz iyiymiş
Kameranın orada şişlik var mı sizde beyler?

mr.bell

Üye
Nedir şarj süresinin sırrı açıkla hemen:)
Birde bir şey duydum pil boyutları net değilmiş bu yüzden üreticiler maksimum yada minumum diye ibareler koyularlarmış.Sony telefonu olan birisi söylemişti.Bir kodla öğreniyormuş ama o kod bizde çalışmıyor.Acaba senin pilin kapasitesi bizden büyük mü ki.Sen birde oyun oynamışsın telefonda:)

avast

avast

Üye
:D

mr.bell

Üye
Kesin öyle ya:)
Aynı rom ve kerneli kullanıyoruz ama ben daha bu değerleri görmedim.Temayı paylaşma şansın var mı acaba?Tamam 6 saat gördüm ama 1 gün değildi:)

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Aynıdır ya, %100 aynı olmasına belki imkan yoktur ama aynı gibidir.

Temayı bu siteden indirdim. Flame olsa gerek, android tema launcher bölümü iyi işliyor. :ehe

Oyun 15 dk falan oynamışımdır. Zaten şarjım bitmek üzereydi o zaman. Parlaklık kısık %20. Parlaklık çok etkiliyor. %75-80 falan olunca bu bekleme süresine 3-4 saat ekran süresi görürüm ya da bu ekran süresine 15 saat bekleme ortalama.

Alın size başka bir örnek :D

Bunda parlaklık mx playerden söyleyeyim 10/15. Zaten hep dizi izledim. Sen de dizi izle sen de görürsün bu değerleri. :D

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Bakın şarjı en çok etkileyen şeyler,

-Parlaklık
-Radio

Bir ara underclock yapsak falan diye sormuştunuz. Onunla ilgili bayağı uzun bir yazı var xda'de. Okuduktan sonra hem faydasız hem de riskli olduğuna karar verdim. :D Onun dışında 2.8ghz oc yapanların şarjı da bizimkilerden farklı değil. Sonuçta telefon daima max. hızda çalışmıyor.

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer, smh60 ve mr.bell

Üst Alt