Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Saat kaliteli demedim la fotoğtaf kaliteli olmuş dedim. :ehe

---

Sabah yanlışlıkla yanlış partitionı formatladım pcde :/ Sonra kurtarmaya çalıştım ama gitmiş resimler. Senenin başından beri çektimlerim, üşenip de hariciye atmamıştım. :(

---

Bu çok iyi değil mi? :D

Son düzenleme:
avast

avast

Üye
Saat kaliteli demedim la fotoğtaf kaliteli olmuş dedim. :ehe

---

Sabah yanlışlıkla yanlış partitionı formatladım pcde :/ Sonra kurtarmaya çalıştım ama gitmiş resimler. Senenin başından beri çektimlerim, üşenip de hariciye atmamıştım. :(

---

Bu çok iyi değil mi? :D
Anladim fotografa dediginide :D yoksa saat ucuz zatten gazla degil :D. Bunlar nexusa ne takip cekiyo la bunlari@-qarapapaq- la saatin benim lduguna inanmadılar :D
Cep Telefonu Fotoğrafçılığı | Sayfa 171 - MaxiCep

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Ya devamlı şarjda oynayıp dolunca çıkarıp devam etmemden dolayımı neyse şarj çabuk bitmeye başladı bataryanın durumunu nerden öğrenebilirim,

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
"neden toolkit kullanmamalıyız" adlı çalışma :Dbenim için gayet makul sebepleri var :ehe

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Invoke
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ingilizcem zayıf :ehe
alıntı yapılan mesajda toolkit kullandıkça küçük tatlı kedileri öldürüyosun falan demiş :ehe
diğerlerinde toolkit kullanmının tembellik olduğu, sorun çıkarsa çözümünün daha zor olduğu, kendin yaparsan daha eğlenceli olduğu ve tamamen kendi elinde olacağını söylemiş. alıntıdaki en iyi sebep tabi :ehe

avast

avast

Üye
alıntı yapılan mesajda toolkit kullandıkça küçük tatlı kedileri öldürüyosun falan demiş :ehe
diğerlerinde toolkit kullanmının tembellik olduğu, sorun çıkarsa çözümünün daha zor olduğu, kendin yaparsan daha eğlenceli olduğu ve tamamen kendi elinde olacağını söylemiş. alıntıdaki en iyi sebep tabi :ehe
yahu lise 3 teyken iyi anlıyordum bunları falan her ay sınava giriyorduk simdi cok korelmis ne yapmam lazım gramer falan var ama kelimelerin %70 ini unutmusum nerdeyse

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
yahu lise 3 teyken iyi anlıyordum bunları falan her ay sınava giriyorduk simdi cok korelmis ne yapmam lazım gramer falan var ama kelimelerin %70 ini unutmusum nerdeyse
gramer ihtiyacın olacak en son şey. anlamasan bile oku anlamaya çalış her gün 3-5 kelime öğrensen 1-2 seneye kendine inanamazsın. konu dağıldı ama kusura bakmayın :D

avast

avast

Üye
gramer ihtiyacın olacak en son şey. anlamasan bile oku anlamaya çalış her gün 3-5 kelime öğrensen 1-2 seneye kendine inanamazsın. konu dağıldı ama kusura bakmayın :D
sen hala alamadınmı telefonu

avast

avast

Üye
beyazını arıyorum :D haftaya memlekete gidene kadar bulamazsam siyah alıyorum mecbur
Bende var satayim :P kilifla gunes gozlugu arasinda kararsizim ikisinden birini alcam ya neo hybrid yada gunes gozlugu :ehe

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
avast

avast

Üye
Slim armor guzel aslinda alsam hangisini kullaniyim diye kararsiz kalirim ben :D ya bide kamera cok parmak izi oluyo abi nasil yapicaz :D

Sundan alsak nasil olur :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Slim armor guzel aslinda alsam hangisini kullaniyim diye kararsiz kalirim ben :D ya bide kamera cok parmak izi oluyo abi nasil yapicaz :D

Sundan alsak nasil olur :D
kullanmadan bi şey diyemem :D

avast

avast

Üye
kullanmadan bi şey diyemem :D
Digerleri 60 lira bu 50 lira ondan dedimBix garanti bitmeden bi batarya degisimi yaptirip oyle bitirelim aklinizda olsun :DYav benim ekran filmi parlakti cizildi diye telefoncuya gittim adam bana parlak diye satti eve gittim paketi bi actim mata benziyo :@

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady

mr.bell

Üye
Mat daha iyi bence,biraz kullan beğenirsin.

avast

avast

Üye
Mat daha iyi bence,biraz kullan beğenirsin.
Daha tamasim takmaya cesaret edemedim parlagiti cok guzel takmistim :D cikarsam mat hava alirsa cok sinir olurum gidip bidaha al falan ben pinporikliyim bu konida :D

mr.bell

Üye
İlk seferde mükemmel takmak zor gerçekten.

avast

avast

Üye

Bunuda atayimda bakanlar kamera 8 mp az diyo :D

• Beğen
Tepkiler: kamikaze456, mr.bell ve Invoke

Üst Alt