Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek

Sponsorlu Bağlantılar

mr.bell

Üye
Benimde başıma geldi,geldikçe kapatıp açtım düzeldi.
Sebebini bilmiyorum ama yazılımsal olduğu kesin.

• Beğen
Tepkiler: Invoke

avast

avast

Üye
Bi cozum yolu yokmu :dBuda bugun kırıkkale ramazan geldi kimse yazmıyo otg kablosu aldım mause falan bagladım root suzda calısıyomus ya :D

• Beğen
Tepkiler: Invoke

mr.bell

Üye
Dosya aktarımı yapmıyor ama değil mi:)

avast

avast

Üye
Yapiyor :)Nexus media importer ile

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlı olsun. :D

mr.bell

Üye
Onu biliyorum ama çalıştıramadım falan demistin apksini herhalde satın aldın:)Android L kurdum ama 3-4 dk dır başlangıç ekranında dönüyor.Acaba tekrar mı kursam ne yapsam.Herkesin tahmin edeceği gibi eksiklikler mevcut ancak final sürümünde gayet güzel bir çalışma bekliyorum.Paranoidde bir güzellik yaparsa tadından yenmez artık:)Ayrıca galeride resimlerdeki gibi değil:(

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Galeri uygulaması yok zaten. AOSP galerisini PA zipinin içinden çekip yükledim ben çalışmıştı.
8-10 dk bekleyen bile var boot ekranında. İlk açılışın uzun sürmesi normal.Valla daha beta sonuçta ama benim beğenmediğim çok şey var :D Mesela ayarlarda aşağı doğru hızlıca çekince menü bittiyse ama hala indirmeye çalışıyorsan altta efekt çıkar ya, çok gevşek çok elastik, yan çevirince ekranın yarısına kadar uzanıyor gıcık oldum.(Anlatamadım ama L yüklü değil şuan ss atamayacağım. :D) Bildirim çubuğu artistlik ama kullanışsız(custom romlarda ayarlayacaklarını umuyorum. :D). Ama performansın çok iyi olacağına inanıyorum zaten şu haliyle bile deli dehşet. :D

avast

avast

Üye
Evet satin aldin ugrasmayim aramakla dedim attim filmleri falan usb ye ama harddissk baglayamadim nasil baglarimPerformanstan memnunum :DBu ses cubugu hatasi hala devam ediyo

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Harddisk bende de çalışmamıştı. :D Bir şey deneyip yazacağım buraya. :D

avast

avast

Üye
Dene bi hadi acele :DBu trt deki dirilis guzele benziyo mert :D

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Benim bazı teknik sorunlarım var şuan. :D Deneyemedim. :D USB'inin formatı ne sendeki ? NFTS denesene bir çalışacak mı?Harddiskin istediği enerji karşılayamıyor olabilir.

avast

avast

Üye
Hardiskin lambasi yaniyo kablolu mause denedim oda calisiyo formati bilmiyorumda usb nin formadi fat32 hardiski bilmiyorum

mr.bell

Üye
Hızlı ve görsel bir sürüm ancak günlük kullanımda beni yorar şu haliyle.Artık son sürümü bekleyeceğiz ama baya güzel olmuş:)Bu arada deneyimlerim gösterdiki stock romda iken bootloader açıksa ve cihaz rootluysa güncelleme geliyor.

NEXUS

NEXUS

Üye
Android L 'yi yükleyen varmı :) nasıl :)

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
3-5 mesaj öncesine bak.

• Beğen
Tepkiler: mr.bell
Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
1.mesaj düzenlendi.

• Beğen

mr.bell

Üye
Paranoid güncelleme gelmiş yüklemeye değer mi?

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Değmez. Minor update. Yenilik yok.

• Beğen
avast

avast

Üye
Sardirdim 3 gundur otg ile gamepad bagladim gamepadle dead trigger oynuyorum :ehe

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
O zevkli ya adam s3 e bağlamış gta san oynuyodu

Üst Alt