Amaru Shady
Üye
yarın teknosa'dan 16 almayı düşünüyorum da 32 cezbediyoKatiliyorumBu beni uzdu
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
güvenebilir miyim buraya burdan alışveriş yaptınız mıyarın teknosa'dan 16 almayı düşünüyorum da 32 cezbediyoKatiliyorumBu beni uzdu
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
güvenebilir miyim buraya burdan alışveriş yaptınız mıBilindik yerden almanız ileride avantaj.
Al teknosadan bence tabi sen bilirain

yarın teknosa'dan alıyorum o zaman eyvallah16 lığı dolduramıyorum bile. Bende Teknosa dan aldım

telefonda oyun oynamam yeterince oynadım zaten. bir film birkaç bölüm dizi olur en fazla. müzikler de 2-3 gb olsa 16 yetiyo fazlasıylaART ile birlikte uygulamalar daha fazla yer kaplamaya başlayacak. Alabiliyorsan 32 GB al istersen. Gerçi idare eder bir şekilde şahsen beni idare ediyor. Sana bağlı. 3-4 oyun kursan 1 er küsür gb dan hesap et işte. Ha kurmazsan tabi mesele yok ya da oyun varken film olmayacak ya da ikisinden de azar azar olacak falan.
İst. Bilişim daha önce alışveriş yapmadım, bilmiyorum ama sonuçta millet alıyor, araştır istersen.![]()
yine de 32 olsa fena olmaz lazım olur belki 
vatan'da 1800 liraya satılıyo amaDene sansini valla ben bilerek vatandan aldim garantide ugrastirmiyolar diye senin tercihin ha vatan 32 satsa onu alirdim![]()
teknosa'dan 1400'e almak varken neden oraya gideyim 
Kardesim o site hatali ben vatandan ksprsky antrisle birlikte 1400 e aldimvatan'da 1800 liraya satılıyo amateknosa'dan 1400'e almak varken neden oraya gideyim
![]()
yarın mağazayı arayıp sormam lazım öyleyse. vatan eve teknosa'dan daha yakınKardesim o site hatali ben vatandan ksprsky antrisle birlikte 1400 e aldim

Ara sor bence cunku sacma telefonlara 2500 falan yazmislaryarın mağazayı arayıp sormam lazım öyleyse. vatan eve teknosa'dan daha yakın![]()
var bi gariplik ben 1300 kusure aldim + bide antivirus 1400 isteantivirus kullamıyorum onun yerine kulaklık verseler olmaz mıAra sor bence cunku sacma telefonlara 2500 falan yazmislarvar bi gariplik ben 1300 kusure aldim + bide antivirus 1400 iste
varsa neo hybird kılıf da olur 
Ya adamlar anlatti antivirusu babamda alalim o zaman dediantivirus kullamıyorum onun yerine kulaklık verseler olmaz mıvarsa neo hybird kılıf da olur
![]()
kulakligim vardi zaten
slim armor al la herkes neo hybrid kullaniyo bi ben slim armor 
hangisi düşmeye daha dayanıklıYa adamlar anlatti antivirusu babamda alalim o zaman dedikulakligim vardi zaten
slim armor al la herkes neo hybrid kullaniyo bi ben slim armor
![]()