Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek
Sponsorlu Bağlantılar
Invoke
Üye
Konu Sahibi
Spor yaparken elim kulaklığa takıldı telefonu düşürdüm. iyi ki spigen var haa
mr.bell
Üye
Yine çok iyi değerler
Invoke
Üye
Konu Sahibi
Bence de.
Stabil pa ve art ile ya da android l ile daha da iyi olacak.
Benim zaten şarj derdim yok da siz dert edince ben de gaza gelip 2 gün uv ile uğraştım işte, ama yine normale döndük.
mr.bell
Üye
Ben en son değerleri atayım ona göre bir yorum yapın.Ben normalde 20+ kullanım 4+ ekran görüyordum ama bu değerler düştü.Biraz böyle kullanalım tekrar değiştiririz
avast
Üye
Ben 9 bekleme 4,5 ekran görüyorum telefonu gece. Sarma takmasam bekleme. Olarak artar tabi
mr.bell
Üye
Sen şu klavyeyi bir ayarlayamadın
avast
Üye
Sorma ya . Xperia klavye tekrar gitti. 4.4.4 kurdum tekrar
mr.bell
Üye
Çok şükür bir Xperia bir lg kullanıyorum sıkıntı çıkmıyor
Invoke
Üye
Konu Sahibi
Valla bende de hiç sorun yok.
mr.bell
Üye
Sayede klavyede rahat ettik google klavyesi çok yetersiz.
mr.bell
Üye
Günün sonunda değerler.
Invoke
Üye
Konu Sahibi
İyi işte. =P
Tuneın radio kullanıyor musunuz bilmiyorum ama önceden kullanırdım bayağıdır kullanmıyordum, epey gelişmiş geldi app. Çok hoşuma gitti. (:
mr.bell
Üye
Pek kullandığım bir şey değil.
Bu mu iyi yapma ya
Invoke
Üye
Konu Sahibi
İdare eder işte.
mr.bell
Üye
Şimdi sony WALKMAN kurdum ama albüm kapağı işini nasıl yapacağız?
avast
Üye
Power amp kurun direk albüm kapagi mükemmel ama klavyeye bi çözüm bulmam lazim
Benim albümlerim zaten düzenli olduğundan sorun yok. Pc de mp3tag ile ayarlarım. Poweramp ya da playerpro kullanacaksın ya da pcden düzenleyeceksin müzikleri. Mp3tag ufak boyutlu, basit ve kullanışlı tavsiye ederim.
avast
Üye
Android L yi bekliyorum Gözlerim kapali abi bu developer preview i neden yayinladilarki bende L gelecek uygulamalar yine L te uyumsuz olacak
mr.bell
Üye
Uyumsuz olmasın diye yayınladılar.Millet ona göre ayar çeksin diye.
Benim albümlerim zaten düzenli olduğundan sorun yok. Pc de mp3tag ile ayarlarım. Poweramp ya da playerpro kullanacaksın ya da pcden düzenleyeceksin müzikleri. Mp3tag ufak boyutlu, basit ve kullanışlı tavsiye ederim.